Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg ő van a képenantiimperialista írta:Abbahagyhatnátok már! Amúgy tényleg a kissrác van a képeken?
Az a baj h csoporttal voltunk és nem volt benn a programba(bár az aqua park se azt mi szerveztük magunknakantiimperialista írta:Ja, a lloreti aquapark is nagyon jó, ott 5 éve voltunk. De Marineland is jó hely.Barcaboy!!! írta:Én sajnos nem voltam de a szállásunk nekünk is tossában volt illetve tossa és lloret között egy kempingben. Lloretben van egy hatalmas aqua park ott viszont voltam az is nagyon jó hely
Ha még egyszer arra jársz, mindenképp nézd meg Port Aventurát! Sok pénzt kell ráfordítani (36 Euro a belépő, de azzal minden hullámvasutat és jobb dolgot használhatsz), de felejthetetlen élményt nyújt!
Ja, a lloreti aquapark is nagyon jó, ott 5 éve voltunk. De Marineland is jó hely.Barcaboy!!! írta:Én sajnos nem voltam de a szállásunk nekünk is tossában volt illetve tossa és lloret között egy kempingben. Lloretben van egy hatalmas aqua park ott viszont voltam az is nagyon jó hely
Én sajnos nem voltam de a szállásunk nekünk is tossában volt illetve tossa és lloret között egy kempingben. Lloretben van egy hatalmas aqua park ott viszont voltam az is nagyon jó helyantiimperialista írta:Én is voltam idén Barcelonában, mondjuk először 5 éve sikerült oda eljutnom, ott (vagyis a közelben, Tossa de Marban) sikerült összejönnöm a barátnőmmel, most ott ünnepeltük, hogy 5 éve együtt vagyunk. Persze a Nou Campban mindkétszer voltam.
Port Aventurában voltatok? Az kicsit messzebb van, de még Katalóniában, Tarragona után, és aki ott jár, mindenképp menjen el! Egész napos program, fantasztikus...