Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Hitman sztem olyan volt, mint a játék....a hangulata legalábbis nagyon jól mg lett teremtve...a sztorin lehetne vitatkozni, de szerintem is letisztult a végére, úgyhogy nem volt rossz.Cooltiszo írta:Én, mint Hitmanen felnőtt ember nem csalódtam a filmben(nyílván vannak benne részek amire minden rajongó azt mondja, hogy ez miért kellett bele, hát azért egy film), láttam moziban is, terveztük haverral hogy letúrjuk kopaszra a hajunkat, felkapunk egy öltönyt piros nyakkendővel és úgy megyünk be, hát nem valósult meg, pedig megérte volna![]()
Szóval nekem bejött, meg is "vettem".
a Vaskabátok hatalmas film, nem fogod megbánni, de ha tudod feliratosan nézd meg! Jarp!bouba írta:
Megvan még az Ocean's 13 ,de nem találtam hozzá jó feliratot ,mindegyik csúszik(bár lehet nem vesztek sokat ,ha nem nézem meg.)
Amiket most akarok majd megnézni : Vaskabátok,Száll a kakukk fészkére.
Ezekről mi a véleményetek
Borzasztó film. legalább annyira gyenge mint az epic movie. Horrorra akadva 2 óta nem volt jó filmjük. Pedig mindegyiket megnézem.Morminho írta:Tud valaki esetleg egy olyan oldalt linkelni, ahova felrakják legalább a címűket a heti filmpremiereknek? Nem akarok semmi jóról lemaradni.Egyébként lesz mostanában jó pár jó kis film, pl. a Super Hero Movie. Az egy hihetetlen nagy baromság lesz, a Horrorra Akadva rendezőitől.
www.filmkatalogus.hu assszem ide felrakjákMorminho írta:Tud valaki esetleg egy olyan oldalt linkelni, ahova felrakják legalább a címűket a heti filmpremiereknek? Nem akarok semmi jóról lemaradni.Egyébként lesz mostanában jó pár jó kis film, pl. a Super Hero Movie. Az egy hihetetlen nagy baromság lesz, a Horrorra Akadva rendezőitől.
Az tényleg nagyon nagy film! Mindenki nézze meg!Mondjuk nem tudom ,hogy Brad Pitt vagy Samuel L. Jackson miért főszereplő...grecki írta: Akkor már sokkal inkább a Tiszta románc Tarantino tollából... Az yoooooooo.
Ez valami GIGAntikus torrent oldal lehetPerrero írta: die hard 4 is jön, Hulk, meg minden sz.rfree leech van az oldalon szal nem para
Az a benpluszdzsenes többszörös málna díjas alkotás?bouba írta:Állítólag ritka nagy sz.r ,mindenhol lehordták ahol olvastam....Fernando írta: Gengszter románc
Utánanéztem, hogy esetleg láttam-e már, de nem. Látom Kurt Cobainről szól, azaz tragikus halála ihlette, és aláírásodra nézve értem is utolsó kérdésed. Nézd meg, csalódni nem hiszem hogy fogsz, a rendező nevéhez fűződik a Good Will Hunting is, és ahogy látom életrajzát, a legtöbb filmje díjazott vagy jelölt volt filmfesztiválokon (Berlin, Velence, Cannes).Szandi írta:Valaki látta az Utolsó Napok-at? Milyen? Érdemes megnézni? Nem illúzió romboló?
a bc 10000 nekem kicsit 300as feeling volt, de egyszer simán elmegy és szórakoztató is...Fernando írta:I. e. 10.000 ennek láttam a bemutatóját, jo?
Alvin és a Mókusok
Állítólag ritka nagy sz.r ,mindenhol lehordták ahol olvastam....Fernando írta: Gengszter románc