Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem is nagyszerű film én szombaton láttamKluivertinho írta:Tegnap volt szerencsém megnézni moziban, a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya c. filmet. Remek alkotás, nem csodálkoznék, ha kapna pár arany szobrocskát az Oscar gálán. Johnny Depp megmutatta, hogy énekelni is tud és emellett szenzációsan játszani sem esik nehezére. Nálam 10ből 10es!
Szandi írta:Látta valaki ezt az új Deppes borbélyos kaszabolós gyilkolós ölős vérzős filmet? Érdemes beülni rá? Kíváncsi vagyok, de ha gagyi, akkor nem megyek el megnézni.
Hát....csak annyit mondanék róla,h musical...Szandi írta:Látta valaki ezt az új Deppes borbélyos kaszabolós gyilkolós ölős vérzős filmet? Érdemes beülni rá? Kíváncsi vagyok, de ha gagyi, akkor nem megyek el megnézni.
Mondom hogy nekem összefűzve az egész kellgrecki írta:MI?
A Prison Break harmadik évada?![]()
http://isohunt.com/torrents/?ihq=prison+break
Hány kell még?
Persze, ha magyarul, akkor nem tudok segítani...
Tájszólás?grecki írta:Persze, ha magyarul, akkor nem tudok segítani...
Egyiken sincs, annyira nemvagyok hüye h ne ott keressem először! Nekem egybe kellett, de már megszereztem darkside-rólbouba írta:isohunt.comFernando írta:Nemtudja valaki h honnan tudom leszedni a 3. évadot? Nagyon megköszönném, torrentben lenne a legjobb és egybe
mininova.org
isohunt.comFernando írta:Nemtudja valaki h honnan tudom leszedni a 3. évadot? Nagyon megköszönném, torrentben lenne a legjobb és egybe
Igen, igaz, de azt hittem, hogy valami komolyabb szerepe is lesz. Mert ez az egész 'Company' dolog elég rejtélyes.ozsimiki írta:Csakhogy picit kötekedjek:
Az a kopasz ipse,az egész góréja...a cég vezetője,és a 2.évad végén 'küldte' a Sona-ba![]()
![]()
Csakhogy picit kötekedjekEnrique írta:Azért kiváncsi leszek erre a Susan-Whistler-Mahone szálra, meg jó lenne, ha már tényleg kiderülne, ki ez a Whistler fazon, meg az a kopasz fallosz sem tudom ki, aki beküldte a Sonába a Michaelt még az első részben...
Sok a kérdőjel, de ezért lesz jó a 4. évad. Remélem nem sztrájkolnak majd megint, jó lenne egy teljes évad...