Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem a csávót vmivel megzsarolta, mint az egybe....Majd 5be kiderül.Sharky írta:Én ezt a Fűrsz 4-et már nem is értettem![]()
Nem tudok róla, hogy leadta volna, de amugy mindenhol bevan tiltva az a rész tudtommal. Amugy Edward Norton borotválja le a haját nem Edward FurlongVIII.Henrik írta:Mi az, csak nem leadta az rtl klub?Fernando írta:Valaki nemtudja belinkelni az Amerikai história X kivágott végét? (Derek leborotválja a haját az öccse meggyilkolása után)
4 szer néztem meg a filmet és most először vágottan![]()
Youtube-on nincs furlong és hajvágás alatt semmi.
Mi az, csak nem leadta az rtl klub?Fernando írta:Valaki nemtudja belinkelni az Amerikai história X kivágott végét? (Derek leborotválja a haját az öccse meggyilkolása után)
4 szer néztem meg a filmet és most először vágottan![]()
Hát, ez alapján a leírás alapján nehéz beazonosítani. Mindenesetre nekem egyből ő ugrott be, aztán meg, lehet, hogy a közelben sem járok.barca99 írta:Keresek egy színészt! Vagy amerikai vagy francia. Itt még gondolni lehetne, hogy nehéz, viszont különös ismertetőjegye, hogy a szemei elég érdekesen állnak.Tehát elég jellgzetes arca van, remélem vki felismeri és mond egy nevet. (arra a filmjére emlékszek, amikor vmi üzenetet vitt a film elején, és ha megütötte a fejét, akkor úgy beszélt, mint egy üzenetrögzítő. Ha vki félbeszakította nem tudta folytatni, megütötte a fejét, és kezdte előlről.
)
Hát nekem nem tetszett túlságosan a Fűrész 4. Itt már a sztori is zavaros volt(még az előzőekhez képest is), ráadásul Jigsaw nélkül valahogy nem volt a film az igazi.Fernando írta:Én a minap néztem meg a Fűrész IV-et és a Zodiákus című filmet.
A fűrész bámulatosan jo lett szerintem. Az eddiginél is betegebb dolgokkal. A Zodiákus is nagyszerű krimi film.
Remélem a következő fűrésszel már befejezik.Rem a diploma osztóm után nem a Fűrész 11 fogom nézni.Kíváncsi vagyok , h zárják le.Fernando írta:Én a minap néztem meg a Fűrész IV-et és a Zodiákus című filmet.
A fűrész bámulatosan jo lett szerintem. Az eddiginél is betegebb dolgokkal. A Zodiákus is nagyszerű krimi film.
Nem hát, hanem az bizony Jakob. Egyszer már volt ugyanez a szem, valamikor a harmadik évad vége felé.ozsimiki írta:
Locke tuti,h nem volt benne,főleg nem ő nézett ki,amikor Hurley be,mivel neki kék szeme van[/color]
Eddig csak az első részt láttam,de elég nagy csalódás volt mivel meg sem közelíti a könyvek színvonalát. És itt most nem a szokásos film forgatókönyveozsimiki írta: Szerintem egy szint az első,és a második...
A sötéség a lényeg.ozsimiki írta:Szerintem egy szint az első,és a második...de az mindig kummára idegesít,h tök sötétben általában történnek a harcok...persze barátaink bőre sem rikitó zöld....allig láttam vmit![]()
Sikeresen megnéztem én is....hát kinek mijön le róla?noname írta:Már fentvan egy jó minőségű verziója az Aliens vs Predator 2-nek a mininován, persze angolul.-Ez nem meghívós, szóal akárki letöltheti. Aki ugyanolyan ingyenélő mint én, az katt ide: KATT
Amúgy a film sztem nem rossz, az első jobb volt, de ez is tetszett.
Mondjuk a végét elég látványosan ellopták a Kaptár 2-től![]()
Hurley azt a részt képzelte,mivel a kunyho nem ilyen sík terepen volt a 3.évadban,és elég hamar odaért....valóban Jack faterja volt bennt,de ez nem jelenti azt ,h él:rhynn írta:senzu: Idősebb Shephard volt Jakobnál.
Már letöltöttem, de megvárom hozzá a magyar feliratot. Cain-Law páros miatt vakon letöltöttem, szóval én azért "beszerezném" a helyedben.Frank Rijkaard írta:Valaki látta már a Mesterdetektív c. filmet?
Érdemes-e beszerezni?
Nem, de láttad a B13-at??? Nagyon ott van!!!Frank Rijkaard írta:Valaki látta már a Mesterdetektív c. filmet?
Érdemes-e beszerezni?