Na ha már ennyien bemutatkoztak akkor hajrá!
Pelyva Péternek hívnak, 1987. dec. 23-án születtem Debrecenben, hogy utánna Szigetszentmiklósra kerüljek, Szigethalmon és Pesterzsébeten járjak iskolába. Most az erzsébeti Kossuth kéttannyelvű gimi 3. osztályát végeztem, még kettő van hátra, ugyanis 5 éves a cucc. Sajnos azt kell hogy mondjam, semmit nem sportoltam rendszeresen, most is csak úgy poénból (meg hogy lefogyjak...) kezdtem el úszni járni. A focit viszont nagyon szeretem, has játszani nem is annyira, mert full tehetségteen vagyok, de nézni mindenképpen. Barcás kb 99 óta vagyok, de igazán keményen egy ilyen 2-3 éve, amióta interneten folyton tudok informálódni. Ilyen szinten szeretett csapatom nincs másik, de vannak szimpatikus klubok, pl a Bilbao, Ajax, hellyel-közzel a Juventus vagy amíg Szabics ott játszott, a Stuttgart. Válogatott szinten Hollandia, Csehország, az Argentinok és Brazilok közül még nem nagyon sikerült viszont választani... Ja meg még a csapatokról annyit hogy egy levegőt szívok a reál-drukker öcsémmel...
Focin kívül érdekel még az olvasás és zenehallgatás, illetve bármilyen más sport, 99 százalékban szurkolóként... A nyelvekkel is ki vagyok békülve, lehet hogy ezen a területen szeretnék továbbtanulni, de nem kizárt a matek-fizika se, ehhez is van tehetségem.
A hobbikról meg őrültségekről még annyit, hogy a haverokkal elterveztük hogy megcsináljuk az Országos Kéktúrát, és bár csak nem akarjuk elkezdeni, remélem 1x csak meglesz... Addig maradok Barcadrukker és reménykedek hogy jövőre élőben látom játszani Messit a VB-n. Akár a döntőben...

Meg még csatolok képet!