Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8 éve szinte csak angolul olvasok, van most 11 TP könyvem. A kedvencem a small gods és a thief of time volt, most a Thud! végénél járok (a 2-vel ezelőtti) és karácsonyra jön a Night Watch (talán lesz időm).Tim írta:Nocsak,egy Pratchett fanhoz van szerencsém?Homér írta:
Négyszer olvastam a könyvet, a film is nagyon jó!![]()
Ma sikerült megszereznem az Eriket végre,a Mágia Színéről tudsz valamit?
Készül,vagy kész van esetleg?
Nem'tom, de imdb-n is csak ezek vannak:Homér írta: Apple trailers a héten nyomta ki a trailert. Ez hogy lehet? Új filmnek kellene lennie.
Nocsak,egy Pratchett fanhoz van szerencsém?Homér írta:
Négyszer olvastam a könyvet, a film is nagyon jó!
Apple trailers a héten nyomta ki a trailert. Ez hogy lehet? Új filmnek kellene lennie.VIII.Henrik írta:A Revolver már "régi" film. Vagy csak kicsiny hazánkban adnák le mostanság? Bouba-nak már írtam róla, Ő is megnézte. Neki is azt írtam, mint most Neked, Homér: Nem olyan lesz, mint a Blöff, már csak a poénok miatt sem. Leírom, hogy ne úgy ülj le a monitor/vászon/tv elé, mintha a Ravasz, az . . ., Blöff "sorozat" 3. része.
Tim írta:Látta valaki,illetve megvan valakinek a Hogfather című film magyar felirattal?
Igen, elég durván nézett ki...grecki írta:Ja, és kb 30 kilót fogyott a szerep kedvéért. Viszont, ha Christian Bale, akkor látta valaki a Harsh Times (Nehéz idők) című filmet? Én most néztem meg, ééééés hááááát elég nagyot csalódtam benne.
Ja, és kb 30 kilót fogyott a szerep kedvéért. Viszont, ha Christian Bale, akkor látta valaki a Harsh Times (Nehéz idők) című filmet? Én most néztem meg, ééééés hááááát elég nagyot csalódtam benne.Enrique írta:Ezt én is ajánlom mindenkinek, Christian Bale alakítása is igen jó!visca el barca írta:....ellenben szombaton megnéztem a duna tv-n vetített "a gépész" c. spanyol művet...nah az nagyon jó volt...mindenkinek ajanlom aki szereti az elborult elméjű filmeket...
Érdemes. Amerikában otthon tanítják a gyerekeket a fizika meg ilyen hülyeségek helyett a teremtéstanra meg nyári táborokban iszlámhoz hasonló zsoldosokat csinálnak belőlük lelki terrorral, stb. Nagyon érdekes.Drigo írta:Húha, akkor ezt mindenképpen látnom kell, úgy érzem ez a hét a lazításról fog szólni, nem pedig a tanulásról, már betáraztam néhány filmet, amit szeretnék megnézni, de akkor ezt is felveszem a listámra.Homér írta:Hello!
Jesus Campet látta valaki? Tudom ajánlani, annak aki nem templomba járó aktív katolikus. Nekik is ajánlanám, de nem akarom felforgatni a világképüket.
Ezt én is ajánlom mindenkinek, Christian Bale alakítása is igen jó!visca el barca írta:....ellenben szombaton megnéztem a duna tv-n vetített "a gépész" c. spanyol művet...nah az nagyon jó volt...mindenkinek ajanlom aki szereti az elborult elméjű filmeket...
a világ legrosszab filmje. merő unalom az egesz. lehet azért kellene érdekesnek lennie mert megtörtént eseményen alapul, de akkor is egy óriasi 0 az egeszbouba írta:Látta valaki a Zodiákust?
nekem nem nagyon jött be...
többet vártam Finchertől a Fight Club vagy Hetedik után...
Húha, akkor ezt mindenképpen látnom kell, úgy érzem ez a hét a lazításról fog szólni, nem pedig a tanulásról, már betáraztam néhány filmet, amit szeretnék megnézni, de akkor ezt is felveszem a listámra.Homér írta:Hello!
Jesus Campet látta valaki? Tudom ajánlani, annak aki nem templomba járó aktív katolikus. Nekik is ajánlanám, de nem akarom felforgatni a világképüket.
Akkor olvasd el a tizennégy karátos autót. Szerény véleményem szerint az a legjobb könyve, a mai napig a namber van nálam. Mellesleg megvan audio kazin Gálvölgy előadásában. Folyamatosan szakadtam rajta...Primitive írta:Nem tom hová tartozik ez a téma, de én ide írom
Tegnap fejeztem be egyik kedvenc íróm könyvének az olvasását. P. Howard ( Rejtő Jenő) - Piszkos Fred a Kapitány című regényét. Nagyon jó könyv, tök humoros, és élvezetes, csak ajánlani tudom az összes Rejtő művet mindenkinek! Eddig sikerült kiolvasnom a Texas Bill a fenegyerek, és a Bradley Tamás visszaüt című regényt. Most kezdek bele a Piszkos Fred közbelép Füllig Jimmy őszinte sajnálatára címú művet. Már nagyon várom, hogy belekezdjek.
No, szóval ösztönzök mindenkit, hogy olvasson Rejtő Jenőt, nagyon király![]()