Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma megnéztem én is és ilyenkor kéne egy fetrengve röhögős szmájli!ÓRIÁSI!!!Slither írta:Most néztem meg a Death At A Funeral című angol filmet, és szétröhögtem magam rajta.Aki bírja a fekete humort, annak nagyon ajánlom.
(eleje kicsit uncsi, de aztán beindul)
Örök hála
Hát pedig (ha nem is kulcsmomentumot)de vmit mindig lelepleznek...és miközben nézed a részt tudod mit láttál előtte,és tudod h bizonyos helyzetek h végződnek....legalábbis én ezt tapasztaltam,amikor 2éve megnéztem két egymás követő héten a köv rész előzetesét...azóta hagyom is a fenébe...jobb ígySlither írta:Semmivel nem jobb (legalábbis nekem), csak mostanában nézem a previeweket, mert nem bírom kivárni a köv. rész, így meg kicsit csillapítja a kiváncsiságomat.ozsimiki írta:[
Egy élménnyel kevesebb annak,aki spoilereket néz![]()
Mivel nem kattintottam rá Slither linkjére,ezért csak valószínűsíthetem,h egy előzetes....sokkal jobb,ha minden egyes momentum megelepetés a részben...majd egyszer próbáljátok ki
Semmivel nem jobb (legalábbis nekem), csak mostanában nézem a previeweket, mert nem bírom kivárni a köv. rész, így meg kicsit csillapítja a kiváncsiságomat.ozsimiki írta:[
Egy élménnyel kevesebb annak,aki spoilereket néz![]()
Mivel nem kattintottam rá Slither linkjére,ezért csak valószínűsíthetem,h egy előzetes....sokkal jobb,ha minden egyes momentum megelepetés a részben...majd egyszer próbáljátok ki
Asszem veled kerestük az okát h Adam alias Takezo itt van.Hát kiderült hogy elég idős a srác, kicsit tovább fejlődött a képessége...Kluivertinho írta: Ez a rész sem volt rossz, mostmár legalább képben vagyok teljesen. De szerintem az eheti PB jobb volt mint a Heroes.
Egy élménnyel kevesebb annak,aki spoilereket nézSharkinho írta:Következő rész ütni fog, úgy érzemSlither írta:Alig bírom kivárni a következő részt.