Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
barca99
Llegenda del Barça

2011.11.25. 16:04:53

Kapott valaki mostanában születésnapi köszöntőt az FCB Fanstól? Ha valakinek megvan a link, tegye már be ide. A régit nem hozza be.
DaveN
Jugador del Barça

2011.11.22. 18:39:29

lehetne egy kérésem? pls töltsétek ki ezt: http://www.surveymonkey.com/s/vallgazd_verseny_2011

tök rövid, 2 perc az egész, van benne néhány kérdés ami kéne egy dolgozatomhoz. köszi előre is :)

ja és ne minősítsétek magát a kérdőívet, nem én állítottam össze, eléggé gáz lett....:@:D:D
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.11.19. 23:00:28

Vajon megérné egy főzött romot felraknom az n97 minimre? :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tim
Mezei fórumozó

2011.11.19. 17:05:57

davi10 írta:.. mert egy duplarétegű dvd és író olcsóbb, mint egy blu-ray lemez. Mondjuk annyira nem értek ahoz, hogy a ps3 hogy játszik le írott játékokat.
PS3-nál kicsit másképp működik a dolog. Nem kell(nem is lehet) kiírni a játékot lemezre,hanem be kell másolni a vinyóra. Természetesen ezt egy boltból frissen megvett gépre nem lehet megtenni,kell hozzá pár cucc.
Házilag is meg lehet oldani,ha valakinek van minimális "képzettsége" a lényeg hogy a firmware ne legyen frissebb 3,55-nél. De úgy tudom lehet kapni okosított gépeket is. Értelemszerűen a frissítés ezek után kilőve :lol:
Az online játék viszont nem tudom működik-e..
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.11.19. 10:44:45

18Barca99 írta:Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?

Nem baj ha többen is leírjátok a gondolataitokat. : ))
Szia!
Nekem volt xboxom, és a közeljövőben szerintem megint lesz egy. Ha xboxot veszel, akkor azzal jobban tudsz másolt játékokat játszani, mert egy duplarétegű dvd és író olcsóbb, mint egy blu-ray lemez. Mondjuk annyira nem értek ahoz, hogy a ps3 hogy játszik le írott játékokat.
Ha eredeti játékot akarsz, akkor szerintem mindegy, mert a játékok kb. ugyanolyan árban vannak, de maga a ps3 konzol drágább, mint a box.
Ha jól tudom, akkor viszont a ps3-nál ingyenes a multi játék az interneten.
Viszont szerintem ha xboxot veszel, akkor mindenképp slimet vegyél, mert a régebbi FAT gépek hamar(abb) elromlanak, és olyat már csak használtan kapsz.
Viszont mostanában vannak gubancok a box flashelésével, meg hogy hogyan írd ki a játékot, de ezek megvannak kevesebb mint 1 eredeti játék árából.
Ha kell pü-ben leírhatom, hogy én nagy valószínűséggel honnan fogok venni flashelt slimet garanciával.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.19. 09:42:49

18Barca99 írta:Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?

Én ebbe annyit tudok beleszólni, h egy xboxból olcsóbban kijössz. Nem tudom melyik mennyi maga a konzol, de a játékokkal együtt xbox olcsóbb, hisz arra nem muszáj csak eredeti játékot venni. Tehát azzal hosszútávon olcsóbban kijössz...
18Barca99
Capitá del Barça

2011.11.19. 09:08:38

Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
robertfcb
Capitá del Barça

2011.11.18. 22:04:45

Messidona10 írta:
robertfcb írta:Sziasztok!
Azokhoz fordulnék aki ki tudja rakni a 4x4 es Rubik kockát. Amikor a végén már úgy kell rakni mint a 3x3 ast, és a végén az jön ki hogy csak 2 sarok kockát kéne megcserélni, és ugye arra nincs lehetséges variáció a kirakáshoz, de onnan hogy lehet úgy alakítani a kockát, hogy ki lehessen rakni? Néztem én a rubikkocka.hu n a videót, de azt nem mutatja meg, csak azt amikor már a lehetséges változatok vannak. Valaki jó volna, ha tudna segíteni. Előre is köszi!
Ha egy T-permutációt alkalmazol, akkor a két sarok megcserélődik, valamint a kettő közti és az azzal szemközti él is. Ezzel már olyan állást kaptál, amit meg lehet oldani (szemközti élcsere).
Örülök, hogy nem csak engem érdekel a téma itt a fórumon. Ha esetleg érdekelne valakit, volna néhány kockám eladó. grabi.919@hotmail.com
Hú köszi, ez tényleg bejöhet... csak pont most nincs nálam a kocka... :cry: na mind1 majd hétfőn megcsinálom :D
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.11.18. 21:12:12

Zsolti95 írta:Be tudná valaki linkelni azt a videót amin egyetemi amerikai foci meccsen lazán elsétál a gyerek és úgy csinál touchdown-t?
http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw
Tessék :wink:
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.11.18. 21:12:07

Azokhoz fordulnék aki ki tudja rakni a 4x4 es Rubik kockát. Amikor a végén már úgy kell rakni mint a 3x3 ast, és a végén az jön ki hogy csak 2 sarok kockát kéne megcserélni, és ugye arra nincs lehetséges variáció a kirakáshoz, de onnan hogy lehet úgy alakítani a kockát, hogy ki lehessen rakni? Néztem én a rubikkocka.hu n a videót, de azt nem mutatja meg, csak azt amikor már a lehetséges változatok vannak. Valaki jó volna, ha tudna segíteni. Előre is köszi!
Ha egy T-permutációt alkalmazol, akkor a két sarok megcserélődik, valamint a kettő közti és az azzal szemközti él is. Ezzel már olyan állást kaptál, amit meg lehet oldani (szemközti élcsere).
Örülök, hogy nem csak engem érdekel a téma itt a fórumon. Ha esetleg érdekelne valakit, volna néhány kockám eladó. grabi.919@hotmail.com
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.11.18. 20:46:32

Be tudná valaki linkelni azt a videót amin egyetemi amerikai foci meccsen lazán elsétál a gyerek és úgy csinál touchdown-t?
robertfcb
Capitá del Barça

2011.11.18. 10:17:59

Slither írta:
Itt egy megoldás (fehér oldalon a 2 ellentétes sarokban lévő kocka fel van cserélve)
Köszi, de valami átláthatóbb esetleg? vagy olyan ami, ahhoz a 2 peritihez vezet, amit a rubikkocka.hu n is mutatnak?
Kép
EuroBarça Tour 2009

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.11.18. 10:08:10

Itt egy megoldás (fehér oldalon a 2 ellentétes sarokban lévő kocka fel van cserélve)
robertfcb
Capitá del Barça

2011.11.18. 09:58:54

Sziasztok!
Kép
EuroBarça Tour 2009

d
Entrenador del Barça

2011.11.16. 10:52:14

Fordítva csinálod, mint kellene, előbb nézd ki milyen aksit akarsz venni, aztán keresgélj, hogy hol olcsóbb. Én laptopba csakis gyári aksit mernék rakni, azokból nem is tudom csinálnak-e erősebbet egyáltalán, nem valami standardek a méretek...

Megjegyzem az aksik külön piszok drágák (legalábbis a laptop árához képest) és egyáltalán nem biztos, hogy találsz nagyobb kapacitásút. Mondjuk 1.5 órás üzemidő simán lehet már elöregedett aksi, de lehet, hogy egy újabbal se lesz jobb, ha egyszerűen sokat zabál a laptop.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.11.15. 19:18:48

Rinku írta:Legények! :) Valaki segítsen már, ha tud! :) Az a problémám, hogy a laptopomba az aksi kb. másfél óra alatt lemerül, vennék bele egy strapabíróbbat, ami vagy 4 órán keresztül bírja az áldást, meg tudja mondani valaki, hogy jó áron meg tudom e rendelni valamilyen netes oldalon vagy hol tudnék beszerezni egy ilyet? Rohadtul zavaró, hogy ilyen könnyen megadja magát, kellene valami erősebb jószág bele! :) És a "jó ár" az kb. hol mozog? Hány eFt-nál? :) Előre is köszi! :wink:
konkrétan nem a feltett kérdésedre tudok választ adni,de a jövőbe nézve..ha megveszed a laptopot,akkor lényeges azis hogy újkorában hogyan formálod meg az aksit..de lehet szimplán hogy alapból rossz volt,vagy valami ....
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2011.11.15. 18:24:21

Legények! :) Valaki segítsen már, ha tud! :) Az a problémám, hogy a laptopomba az aksi kb. másfél óra alatt lemerül, vennék bele egy strapabíróbbat, ami vagy 4 órán keresztül bírja az áldást, meg tudja mondani valaki, hogy jó áron meg tudom e rendelni valamilyen netes oldalon vagy hol tudnék beszerezni egy ilyet? Rohadtul zavaró, hogy ilyen könnyen megadja magát, kellene valami erősebb jószág bele! :) És a "jó ár" az kb. hol mozog? Hány eFt-nál? :) Előre is köszi! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
soadroli
Llegenda del Barça

2011.11.14. 14:02:32

XaviMessifan írta:sziasztok!

az lenne a kérdésem h honnan tudok letölteni angol feliratot filmekhez?
Innen és innen :D Bár a HosszuPuska most nem jön be valamiért...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.14. 14:00:38

XaviMessifan írta:sziasztok!

ugyanonnan ahonnan a magyarokat

feliratok.info
opensubtitles.org
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2011.11.14. 13:54:37

sziasztok!

Kép

Més qué un Club!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.11.12. 18:59:23

Bob_Marley írta:A probléma régi :) Az oldal forrása még régi motorral működik, így értelemszerűen a legújabb böngészőket nem ismeri teljesen és ilyen hibák alakulhatnak ki!Megoldás: ha sokan "lázadnak" az illetékesek lépnek az ügyben, vagy elvileg kell legyen egy olyan fül, hogy kompatibilitást állít valaki a Firefoxban s eltűnik a probléma, illetve a 3ik nem kell vele foglalkozni :)
Már megvan az új fórum, csak az oldalba való beintegrálás nincs meg. Sajnos nagyon össze-vissza van a kód, és mivel nem kaptam semmilyen leírást/tájékoztatást, hogy mi merre van és mit csinál, így egyhamar nem lesz meg a dolog. :roll:
csdewl
Capitá del Barça

2011.11.12. 16:41:18

Tudna valaki dobni egy olyan linket ahol élőben lehet nézni az RTL KLUB-ot?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.11. 18:02:28

A probléma régi :) Az oldal forrása még régi motorral működik, így értelemszerűen a legújabb böngészőket nem ismeri teljesen és ilyen hibák alakulhatnak ki!Megoldás: ha sokan "lázadnak" az illetékesek lépnek az ügyben, vagy elvileg kell legyen egy olyan fül, hogy kompatibilitást állít valaki a Firefoxban s eltűnik a probléma, illetve a 3ik nem kell vele foglalkozni :)
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.11. 17:54:35

Marcustork írta:Sziasztok!

2 napja frisitette magát a firefox a legújabb 8 verzióra,és azóta mindent aláhúz a fórumba,de csak ott és csak az eurobarcán.Tudja valaki mitől lehet?
Pontosan ugyan ez történt velem is, úgyhogy én is várom a megoldást ha van! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.11.11. 11:45:20

desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Válasz küldése