Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PS3-nál kicsit másképp működik a dolog. Nem kell(nem is lehet) kiírni a játékot lemezre,hanem be kell másolni a vinyóra. Természetesen ezt egy boltból frissen megvett gépre nem lehet megtenni,kell hozzá pár cucc.davi10 írta:.. mert egy duplarétegű dvd és író olcsóbb, mint egy blu-ray lemez. Mondjuk annyira nem értek ahoz, hogy a ps3 hogy játszik le írott játékokat.
Szia!18Barca99 írta:Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?
Nem baj ha többen is leírjátok a gondolataitokat. : ))
Én ebbe annyit tudok beleszólni, h egy xboxból olcsóbban kijössz. Nem tudom melyik mennyi maga a konzol, de a játékokkal együtt xbox olcsóbb, hisz arra nem muszáj csak eredeti játékot venni. Tehát azzal hosszútávon olcsóbban kijössz...18Barca99 írta:Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?
Nem baj ha többen is leírjátok a gondolataitokat. : ))
Hú köszi, ez tényleg bejöhet... csak pont most nincs nálam a kocka...Messidona10 írta:Ha egy T-permutációt alkalmazol, akkor a két sarok megcserélődik, valamint a kettő közti és az azzal szemközti él is. Ezzel már olyan állást kaptál, amit meg lehet oldani (szemközti élcsere).robertfcb írta:Sziasztok!
Azokhoz fordulnék aki ki tudja rakni a 4x4 es Rubik kockát. Amikor a végén már úgy kell rakni mint a 3x3 ast, és a végén az jön ki hogy csak 2 sarok kockát kéne megcserélni, és ugye arra nincs lehetséges variáció a kirakáshoz, de onnan hogy lehet úgy alakítani a kockát, hogy ki lehessen rakni? Néztem én a rubikkocka.hu n a videót, de azt nem mutatja meg, csak azt amikor már a lehetséges változatok vannak. Valaki jó volna, ha tudna segíteni. Előre is köszi!
Örülök, hogy nem csak engem érdekel a téma itt a fórumon. Ha esetleg érdekelne valakit, volna néhány kockám eladó. grabi.919@hotmail.com
http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkwZsolti95 írta:Be tudná valaki linkelni azt a videót amin egyetemi amerikai foci meccsen lazán elsétál a gyerek és úgy csinál touchdown-t?
Ha egy T-permutációt alkalmazol, akkor a két sarok megcserélődik, valamint a kettő közti és az azzal szemközti él is. Ezzel már olyan állást kaptál, amit meg lehet oldani (szemközti élcsere).robertfcb írta:Sziasztok!
Azokhoz fordulnék aki ki tudja rakni a 4x4 es Rubik kockát. Amikor a végén már úgy kell rakni mint a 3x3 ast, és a végén az jön ki hogy csak 2 sarok kockát kéne megcserélni, és ugye arra nincs lehetséges variáció a kirakáshoz, de onnan hogy lehet úgy alakítani a kockát, hogy ki lehessen rakni? Néztem én a rubikkocka.hu n a videót, de azt nem mutatja meg, csak azt amikor már a lehetséges változatok vannak. Valaki jó volna, ha tudna segíteni. Előre is köszi!
Köszi, de valami átláthatóbb esetleg? vagy olyan ami, ahhoz a 2 peritihez vezet, amit a rubikkocka.hu n is mutatnak?Slither írta:Itt egy megoldás (fehér oldalon a 2 ellentétes sarokban lévő kocka fel van cserélve)robertfcb írta:Sziasztok!
Itt egy megoldás (fehér oldalon a 2 ellentétes sarokban lévő kocka fel van cserélve)robertfcb írta:Sziasztok!
konkrétan nem a feltett kérdésedre tudok választ adni,de a jövőbe nézve..ha megveszed a laptopot,akkor lényeges azis hogy újkorában hogyan formálod meg az aksit..de lehet szimplán hogy alapból rossz volt,vagy valami ....Rinku írta:Legények!Valaki segítsen már, ha tud!
Az a problémám, hogy a laptopomba az aksi kb. másfél óra alatt lemerül, vennék bele egy strapabíróbbat, ami vagy 4 órán keresztül bírja az áldást, meg tudja mondani valaki, hogy jó áron meg tudom e rendelni valamilyen netes oldalon vagy hol tudnék beszerezni egy ilyet? Rohadtul zavaró, hogy ilyen könnyen megadja magát, kellene valami erősebb jószág bele!
És a "jó ár" az kb. hol mozog? Hány eFt-nál?
Előre is köszi!
ugyanonnan ahonnan a magyarokatXaviMessifan írta:sziasztok!
az lenne a kérdésem h honnan tudok letölteni angol feliratot filmekhez?
Már megvan az új fórum, csak az oldalba való beintegrálás nincs meg. Sajnos nagyon össze-vissza van a kód, és mivel nem kaptam semmilyen leírást/tájékoztatást, hogy mi merre van és mit csinál, így egyhamar nem lesz meg a dolog.Bob_Marley írta:A probléma régiAz oldal forrása még régi motorral működik, így értelemszerűen a legújabb böngészőket nem ismeri teljesen és ilyen hibák alakulhatnak ki!Megoldás: ha sokan "lázadnak" az illetékesek lépnek az ügyben, vagy elvileg kell legyen egy olyan fül, hogy kompatibilitást állít valaki a Firefoxban s eltűnik a probléma, illetve a 3ik nem kell vele foglalkozni
Pontosan ugyan ez történt velem is, úgyhogy én is várom a megoldást ha van!Marcustork írta:Sziasztok!
2 napja frisitette magát a firefox a legújabb 8 verzióra,és azóta mindent aláhúz a fórumba,de csak ott és csak az eurobarcán.Tudja valaki mitől lehet?