18Barca99 írta:Üdv mindenkinek! Elsősorban azokhoz írok most akik otthon vannak a ps illetve az xbox világában. Úgy döntöttem, hogy beruházok egyre csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes venni, úgyhogy arra szeretnék kérni egy két hozzáértő embert hogy írja le véleményét tapasztalatait bármelyikről és az lenne a kérdésem hogy melyiket vegyem melyik jobb és mért?
Nem baj ha többen is leírjátok a gondolataitokat. : ))
Szia!
Nekem volt xboxom, és a közeljövőben szerintem megint lesz egy. Ha xboxot veszel, akkor azzal jobban tudsz másolt játékokat játszani, mert egy duplarétegű dvd és író olcsóbb, mint egy blu-ray lemez. Mondjuk annyira nem értek ahoz, hogy a ps3 hogy játszik le írott játékokat.
Ha eredeti játékot akarsz, akkor szerintem mindegy, mert a játékok kb. ugyanolyan árban vannak, de maga a ps3 konzol drágább, mint a box.
Ha jól tudom, akkor viszont a ps3-nál ingyenes a multi játék az interneten.
Viszont szerintem ha xboxot veszel, akkor mindenképp slimet vegyél, mert a régebbi FAT gépek hamar(abb) elromlanak, és olyat már csak használtan kapsz.
Viszont mostanában vannak gubancok a box flashelésével, meg hogy hogyan írd ki a játékot, de ezek megvannak kevesebb mint 1 eredeti játék árából.
Ha kell pü-ben leírhatom, hogy én nagy valószínűséggel honnan fogok venni flashelt slimet garanciával.