szerintem meg rohadtul nem igaz az, hogy valaki elhányja magát attól, hogy némely protein milyen sz.r vízzel, akkor hagyja a sportot.
párszor elkísértem haverom kondiba, és nem egy kopasz 120 kilós, 2 méter magas, szín izom embert láttam a proteint tejjel inni, sőt, beszéltek is róla, hogy lowfat tejjel fogyasztva nem igazán éreztek különbséget a hatékonyságban, mint mikor vízzel fogyasztották.
sok embertől csak megy a hardcore duma, hogy tejet a kiscicáknak, aztán sokszor ők is inkább úgy fogyasztják, mert ahhoz van a gyomruknak és édes szájuknak kedve. (nem profikról beszélek.)
ha most is csak sportrobi lenne, ami ugye hallottuk, milyen volt, akkor nem lenne itt szó semmi ilyenről, akkor azt kellene inni.
de ha már ilyen ízek vannak, hogy fahéj, citrom vagy mondjuk erdei gyümölcs, akkor néha azt is élvezhesse már az ember.
(itt még zárójelben megjegyzem, hogy lehet, h a drága scitec fehérjék mondjuk vízzel is tökéletesek, de az olcsóbbak nagyon sz.rok.)
én finnyás típus vagyok, pl amikor tri-creatin malate-t szedtem, undorodtam tőle egy idő után, és inkább beszereztem egy kreatin transzport rendszert citromos ízben, azt puszó.
ha valaki vérprofi, és minden egyes gramm izom felszedése/zsír elkerülés annyira fontos neki, hogy ezért mindent feláldoz, nyugodtan igya vízzel, én is, amikor bírom, azzal iszom, de szerintem a hobbigyúróst vagy aki nem tör versenyzői babérokra, az tök nyugodtan ihatja néha tejjel.
amúgy tök érdekes, hogy ennyire nyomod, hogy igyák vízzel, miközben mondjuk palacsintát eszel vacsira (asszem, te írtad) meg hogy nem érdekel, ha elzsírosodsz, majd egyszer lediétázod...
ha ennyire komolyan veszed, hogy proteint csak vízzel, még ha sz.r íze is van, akkor az étkezés többi részét miért nem annyira?