Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fater mobilját csak rákapcsolom oszt' csókolom... Na de akk majd megpróbálok vmit "megvenni" a neten...sjd írta:Pedig lehet h kéne, én még olyat nem láttam, hogy egy mobil driver nélkül kapcsolódott volna a géphez. Üsd be Google-be a mobilod típusát és a driver szót, hátha talál vmitchonggy írta:Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Miért van az,hogy a számitógép nem akarja felismerni a mobilomat?USB-vel van kapcsolva,a mobilon meg is jelenik az a kis kép,meg a PC is "keresi",de egy idő után azt irja ki,h "driver not found"... Nem kaptam semmiféle CD-t,úgyh nem hiszem h vmit fel kéne dobni a gépre...
Pedig lehet h kéne, én még olyat nem láttam, hogy egy mobil driver nélkül kapcsolódott volna a géphez. Üsd be Google-be a mobilod típusát és a driver szót, hátha talál vmitchonggy írta:Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Miért van az,hogy a számitógép nem akarja felismerni a mobilomat?USB-vel van kapcsolva,a mobilon meg is jelenik az a kis kép,meg a PC is "keresi",de egy idő után azt irja ki,h "driver not found"... Nem kaptam semmiféle CD-t,úgyh nem hiszem h vmit fel kéne dobni a gépre...
Kivétel ha azt ordítod bele, hogy Visca el Barca, egy 93. perces BL-elődöntő gól után 2009-ben! Párnán keresztül ordítottam, öcsém két szobával arrébb felébredt ráS.Agüero írta: párna a szád elé és ordíts egyet!
az legalább úgy nem hangos, és nem törsz össze semmit.![]()
![]()
Akkor törnek még csak a bútorok..S.Agüero írta:párna a szád elé és ordíts egyet!TT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje?Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
az legalább úgy nem hangos, és nem törsz össze semmit.![]()
vagy legyél szerelmes, az biztos jó lehet.
párna a szád elé és ordíts egyet!TT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje?Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
Bármi olyan, ami megnyugtat, ez személytől függ. Valakinek lehet a bokszzsák a nyerő, esetleg a futás, de lehet, h egy jó zene is megteszi, vagy menj ki valahova, ahol kevés az ember és ordíts egy hatalmasat. Neked kell megtalálnod azt, ami igazán megnyugtat.TT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje?Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
futás,fekvőtámasz,húzódzkodás. szóval sport. ha ideges vagy,azonnal menj futniTT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje?Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
Ja, oké, akkor ha akarod próbáld ki sztem, aztán írj hogy milyen.barca6 írta:...
PÜ!Tim írta:Dehogy van..találunk megoldástPrimitive írta:
Köszönöm. Ha így se megy, akkor már nagy gáz van?![]()
Ha valamiért nem engedne külföldi ip címről regisztrálni,itt egy lista magyar szerverekről,és máris magyar ip címed lesz.
Dehogy van..találunk megoldástPrimitive írta:
Köszönöm. Ha így se megy, akkor már nagy gáz van?
Köszönöm. Ha így se megy, akkor már nagy gáz van?Tim írta:Röviden annyi a lényeg,hogy egy ingyenes szerveren keresztül éred el az oldalt,ahol értelemszerűen a szerver ip címe fog látszani,nem a tied.Primitive írta: Proxyn keresztül? Közelebb van Budapest Pekinghez, mint amilyen közel áll hozzám az informatikaSzóval, ha részleteznéd, azt megköszönném
Itt egy lista,rákattintasz az egyikre,majd beírod a kívánt oldal címét. Nagyjából ennyi.
Röviden annyi a lényeg,hogy egy ingyenes szerveren keresztül éred el az oldalt,ahol értelemszerűen a szerver ip címe fog látszani,nem a tied.Primitive írta: Proxyn keresztül? Közelebb van Budapest Pekinghez, mint amilyen közel áll hozzám az informatikaSzóval, ha részleteznéd, azt megköszönném
Nem, természetesen más accountot csinálok.Tim írta:Próbáld meg proxyn keresztül,szerintem menni fog. Ugye nem ugyanazzal azPrimitive írta:Én is némi tanácsért jöttem ide.
Egy oldalon letiltották az IP címemet, viszont, emlékszem, hogy régebben valamilyen program segítségével megváltoztattam azt, és sikerült újra regisztrálnom. (eredmények.com)!
Most is letötöttem az ipchanger 2.0-át, elindul a program, csinál is valamit, viszont nem tudok újra regisztrálni...
Valakinek valami ötlete, hogy mit tudok még kipróbálni? (vagy esetleg fix IP-m lenne?nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy kell megnéznem)
email címmel akarsz regisztrálni,mint korábban?
Próbáld meg proxyn keresztül,szerintem menni fog. Ugye nem ugyanazzal azPrimitive írta:Én is némi tanácsért jöttem ide.
Egy oldalon letiltották az IP címemet, viszont, emlékszem, hogy régebben valamilyen program segítségével megváltoztattam azt, és sikerült újra regisztrálnom. (eredmények.com)!
Most is letötöttem az ipchanger 2.0-át, elindul a program, csinál is valamit, viszont nem tudok újra regisztrálni...
Valakinek valami ötlete, hogy mit tudok még kipróbálni? (vagy esetleg fix IP-m lenne?nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy kell megnéznem)