Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2011.10.29. 12:14:02

Másnál is bejön egy reklámoldal a Facebook betöltése előtt? Mint az nso-n a fogadási ajánlat,itt is mindig megjelenik vmi hirdetés és cs utána jön be a FB. Ráadásul arra az oldalra vezet,aminek a reklámja megjelenik (sporthirado, vmi utazási cucc,meg ilyenek...). Ez elég zavaró,h lehet leszedni?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
chonggy
Capitá del Barça

2011.10.28. 16:57:39

sjd írta:
chonggy írta:Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Miért van az,hogy a számitógép nem akarja felismerni a mobilomat?USB-vel van kapcsolva,a mobilon meg is jelenik az a kis kép,meg a PC is "keresi",de egy idő után azt irja ki,h "driver not found"... Nem kaptam semmiféle CD-t,úgyh nem hiszem h vmit fel kéne dobni a gépre... :)
Pedig lehet h kéne, én még olyat nem láttam, hogy egy mobil driver nélkül kapcsolódott volna a géphez. Üsd be Google-be a mobilod típusát és a driver szót, hátha talál vmit
Fater mobilját csak rákapcsolom oszt' csókolom... Na de akk majd megpróbálok vmit "megvenni" a neten... :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
socio66

2011.10.28. 16:24:59

olyan 'problémám' van,elég régóta,hogy egy bizonyos idő után begyorsulnak a játékok a gépemen.
szóval ha mondjuk 1,5-2 órát be van kapcsolva a gép,és utána elindítok egy játékot,akkor az így begyorsul,rosszul fut.
ugye logikusabb lenne ha lassulna,vagy szaggatna,de ennek mi lehet az oka?
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.28. 16:03:21

chonggy írta:Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Miért van az,hogy a számitógép nem akarja felismerni a mobilomat?USB-vel van kapcsolva,a mobilon meg is jelenik az a kis kép,meg a PC is "keresi",de egy idő után azt irja ki,h "driver not found"... Nem kaptam semmiféle CD-t,úgyh nem hiszem h vmit fel kéne dobni a gépre... :)
Pedig lehet h kéne, én még olyat nem láttam, hogy egy mobil driver nélkül kapcsolódott volna a géphez. Üsd be Google-be a mobilod típusát és a driver szót, hátha talál vmit
chonggy
Capitá del Barça

2011.10.28. 15:09:59

Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.10.26. 21:20:15

S.Agüero írta: párna a szád elé és ordíts egyet!
az legalább úgy nem hangos, és nem törsz össze semmit. :) :wink:
Kivétel ha azt ordítod bele, hogy Visca el Barca, egy 93. perces BL-elődöntő gól után 2009-ben! Párnán keresztül ordítottam, öcsém két szobával arrébb felébredt rá :D Mondjuk lehet a párna gagyi? :D
d
Entrenador del Barça

2011.10.26. 21:11:00

A szerelem nem feltétlenül, de a szex jó stresszoldó... ahogy tulajdonképpen minden más fizikai tevékenység, minél több adrenalinnal, de nem kell feltétlenül valami küzdőspotra gondolni.

Emellett legalább olyan fontos, hogy rájöjj, hogy MI okozza ezt az állandó dühöt, mert az ilyennek mindig van oka. Ha nem találsz, akkor se hessegesd el azzal, hogy apróság, kérd ki szakember véleményét. Mondjuk több életkorban is előfordulhat ingerlékenység hormonális okokból is.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.26. 20:17:45

S.Agüero írta:
TT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje? :oops: Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
párna a szád elé és ordíts egyet!

vagy legyél szerelmes, az biztos jó lehet. :D
Akkor törnek még csak a bútorok.. :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MatyiG
Adminisztrátor

2011.10.26. 19:39:46

TT írta:Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje? :oops: Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
párna a szád elé és ordíts egyet!

vagy legyél szerelmes, az biztos jó lehet. :D
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.26. 19:37:42

Bármi olyan, ami megnyugtat, ez személytől függ. Valakinek lehet a bokszzsák a nyerő, esetleg a futás, de lehet, h egy jó zene is megteszi, vagy menj ki valahova, ahol kevés az ember és ordíts egy hatalmasat. Neked kell megtalálnod azt, ami igazán megnyugtat.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2011.10.26. 18:45:20

futás,fekvőtámasz,húzódzkodás. szóval sport. ha ideges vagy,azonnal menj futni
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.26. 18:43:11

box zsák... :D De komolyan, ha lenne itthon, már pár bútort megmentett volna a szenvedéstől.. :)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
TT
Capitá del Barça

2011.10.26. 18:35:29

Ti mit csinál(ná)tok, ha feszültek és ingerültek vagytok már elég hosszú ideje? :oops: Lassan egy éve tart, hogy felidegesítem magam minden jelentéktelen dolgon, ezt viszont kevesen látják rajtam, mert elfojtom és csak görgetem magam előtt. Dokihoz nem szívesen mennék ezzel látszólag "jelentéktelen" dologgal, ezért várok tőletek bármiféle tanácsot esetleg tapasztalatot!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.23. 20:48:08

vírus szagú a dolog. :?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.10.23. 20:45:39

na akkor még egy kérdés.

ma rámírt msnen haverom, és azóta nem tudok msnezni. megnyitok egy ablakot, hogy ráírjak valakire, sé ez jön ki:

http://kepfeltoltes.hu/111023/giu_www.k ... es.hu_.png

aztán ha kitörölm a számokat meg betűket, és elkezdek valamit írni, akkor törlődik az írás, és újra bejönnek a számok. és amit a másik ír azt sem látom. próbáltam már mindent, de semmi. :?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.10.23. 15:25:05

Valaki tudna segíteni? Szerintem elállíthattam valamit a Chrome-nál és most mindent dőlten ír :lol:
Kép
rivaldo94-barca
Jugador del Barça

2011.10.23. 10:47:58

barca6 írta:...
Ja, oké, akkor ha akarod próbáld ki sztem, aztán írj hogy milyen.

Ne idézz kettőnél többet!
Kép
petejke
Barça B

2011.10.23. 07:45:45

Sziasztok!

Nem tudtam megnézni a tegnapi meccset (még az eredményt sem tudom), van valahol lehetőség (stream), ahol megnézhetném?
Próbáltam torrentet keresni, de az még sehol sincs (vagy, ha van, akkor meg 50-en szedik és sehol az 1 feltöltő).
Előre is kösz!
Primitive
Entrenador del Barça

2011.10.23. 00:15:55

Tim írta:
Primitive írta:
Köszönöm. Ha így se megy, akkor már nagy gáz van? :lol:
Dehogy van..találunk megoldást :lol:
Ha valamiért nem engedne külföldi ip címről regisztrálni,itt egy lista magyar szerverekről,és máris magyar ip címed lesz.
PÜ!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tim
Mezei fórumozó

2011.10.23. 00:10:52

Primitive írta:
Dehogy van..találunk megoldást :lol:
Ha valamiért nem engedne külföldi ip címről regisztrálni,itt egy lista magyar szerverekről,és máris magyar ip címed lesz.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2011.10.23. 00:02:31

Tim írta:
Primitive írta: Proxyn keresztül? Közelebb van Budapest Pekinghez, mint amilyen közel áll hozzám az informatika :lol: Szóval, ha részleteznéd, azt megköszönném :wink:
Röviden annyi a lényeg,hogy egy ingyenes szerveren keresztül éred el az oldalt,ahol értelemszerűen a szerver ip címe fog látszani,nem a tied.
Itt egy lista,rákattintasz az egyikre,majd beírod a kívánt oldal címét. Nagyjából ennyi. :lol:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tim
Mezei fórumozó

2011.10.22. 23:54:46

Primitive írta: Proxyn keresztül? Közelebb van Budapest Pekinghez, mint amilyen közel áll hozzám az informatika :lol: Szóval, ha részleteznéd, azt megköszönném :wink:
Röviden annyi a lényeg,hogy egy ingyenes szerveren keresztül éred el az oldalt,ahol értelemszerűen a szerver ip címe fog látszani,nem a tied.
Itt egy lista,rákattintasz az egyikre,majd beírod a kívánt oldal címét. Nagyjából ennyi. :lol:
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2011.10.22. 23:39:03

Tim írta:
Primitive írta:Én is némi tanácsért jöttem ide.

Egy oldalon letiltották az IP címemet, viszont, emlékszem, hogy régebben valamilyen program segítségével megváltoztattam azt, és sikerült újra regisztrálnom. (eredmények.com)!

Most is letötöttem az ipchanger 2.0-át, elindul a program, csinál is valamit, viszont nem tudok újra regisztrálni... :roll:

Valakinek valami ötlete, hogy mit tudok még kipróbálni? (vagy esetleg fix IP-m lenne? :oops: nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy kell megnéznem)
Próbáld meg proxyn keresztül,szerintem menni fog. Ugye nem ugyanazzal az
email címmel akarsz regisztrálni,mint korábban?
Nem, természetesen más accountot csinálok.

Proxyn keresztül? Közelebb van Budapest Pekinghez, mint amilyen közel áll hozzám az informatika :lol: Szóval, ha részleteznéd, azt megköszönném :wink:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tim
Mezei fórumozó

2011.10.22. 23:18:21

Primitive írta:Én is némi tanácsért jöttem ide.

Egy oldalon letiltották az IP címemet, viszont, emlékszem, hogy régebben valamilyen program segítségével megváltoztattam azt, és sikerült újra regisztrálnom. (eredmények.com)!

Most is letötöttem az ipchanger 2.0-át, elindul a program, csinál is valamit, viszont nem tudok újra regisztrálni... :roll:

Valakinek valami ötlete, hogy mit tudok még kipróbálni? (vagy esetleg fix IP-m lenne? :oops: nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy kell megnéznem)
Próbáld meg proxyn keresztül,szerintem menni fog. Ugye nem ugyanazzal az
email címmel akarsz regisztrálni,mint korábban?
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.10.22. 23:12:11

letöröltem az összes toolbart, már csak ennyi maradt:

http://kepfeltoltes.hu/111022/fg_www.ke ... es.hu_.png
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Válasz küldése