Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 23:24:50

bocsi a dupláért, de van itt valaki, aki komolyabban (értsd, nem hobbigyúrós, hanem összefújta a szél rajta már az izmokat) nyomja a testépítést ?
mert akkor beírnám ide az étrendem és jelenlegi edzéstervem, egy kis kontrollra. 8)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 19:46:16

daffy írta:
shutterisland írta: mivel natúr, gondolom vízzel és tejjel sem lenne különösebb íze, meg ha akarom, adok hozzá kakaót vagy szörpöt.

gyakorlatilag lebutítva annyi az egész, hogy napi 60gramm ebből mennyivel "ér többet", mintha fele annyit tudnék bevinni a power proteinből...mert árban (szállítással együtt) a 4kg-os power protein 11.000 körül/felett jönne ki, 10.140-ért meg kapok 6 kilót ebből a zacskós cuccból.
ez nem derül ki,amíg ki nem próbálod. mióta edzel?

ja és még valami! ugye cukrot fogyasztasz edzés után a fehérjével?
ha igen,akkor nem szóltam,ha nem,akkor folytatom
viccesen hangzik, mert kb 4-5 éve edzem, mégis csak fél éve komolyan, mivel régen csak "gyúrogattam" (se normális edzésterv, sem kiszámolt étrend, meg kihagyások..) és ebben a fél évben annyit fejlődtem, mint a többi idő alatt összesen.
szóval elvileg kezdőnek tartom magam.

edzés után megy a malto+dextróz kombó a turmixba, a power protein mellé.

amúgy írt az eladó levelet az emésztő enzimes kérdésemre :

A tejsavó szerkezet, alapbol tartalmazza az emésztőenzimet, annyi különbséggel hogy 1-2más fehérje (szója,kazein) az ami tényleg nem tartalmaz magába semmit.
daffy
Madridista

2011.09.13. 19:39:03

shutterisland írta: mivel natúr, gondolom vízzel és tejjel sem lenne különösebb íze, meg ha akarom, adok hozzá kakaót vagy szörpöt.

gyakorlatilag lebutítva annyi az egész, hogy napi 60gramm ebből mennyivel "ér többet", mintha fele annyit tudnék bevinni a power proteinből...mert árban (szállítással együtt) a 4kg-os power protein 11.000 körül/felett jönne ki, 10.140-ért meg kapok 6 kilót ebből a zacskós cuccból.
ez nem derül ki,amíg ki nem próbálod. mióta edzel?

ja és még valami! ugye cukrot fogyasztasz edzés után a fehérjével?
ha igen,akkor nem szóltam,ha nem,akkor folytatom
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 19:22:23

daffy írta:
shutterisland írta: ja, arra gondoltam én is, az tartalmaz gondolom emésztőenzimet, csak ugye tejjel alapból romlik a felszívódás :D
ha van benne kazein,akkor igen,de sztem ebben nincs. ennek ellenére a kemények vízzel tolják :)
mivel natúr, gondolom vízzel és tejjel sem lenne különösebb íze, meg ha akarom, adok hozzá kakaót vagy szörpöt.

szajko
Director del Fútbol

2011.09.13. 19:13:40

daffy írta:ha van benne kazein,akkor igen,de sztem ebben nincs. ennek ellenére a kemények vízzel tolják :)
nekem most egy bioteches nitro pure-om van epres-vaníliás... az ellenségemnek sem... kemény vagyok,bármit megeszek,megiszok,de ez ótvar.
a kreatin pedig kezd megfosatni :) amíg feltöltöttem 20g-mal,addig semmi baj,de mikor levittem 10-re a szintentartáshoz... megiszom és már jönne is kifele fél óra után.
mikor én a narancsos trans x professionalt napi 3 alkalommal langyos vízzel ittam,na az emberkínzás volt... mindig rámjött a hányhatnék.
daffy
Madridista

2011.09.13. 19:09:57

shutterisland írta: ja, arra gondoltam én is, az tartalmaz gondolom emésztőenzimet, csak ugye tejjel alapból romlik a felszívódás :D
ha van benne kazein,akkor igen,de sztem ebben nincs. ennek ellenére a kemények vízzel tolják :)
nekem most egy bioteches nitro pure-om van epres-vaníliás... az ellenségemnek sem... kemény vagyok,bármit megeszek,megiszok,de ez ótvar.
a kreatin pedig kezd megfosatni :) amíg feltöltöttem 20g-mal,addig semmi baj,de mikor levittem 10-re a szintentartáshoz... megiszom és már jönne is kifele fél óra után.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 19:02:21

szajko írta:
shutterisland írta:az igaz, de azért csak napi +30 gramm jönne ki az árából evvel a vaterán kapható cuccal...és ez miatt nagyon vigyorogtam, de most emiatt az emésztőenzimes cucc miatt nem tudom, hogy mennyit sz.pok vele.
szerintem nem sokat... ennyiért megéri kipróbálni. lesz hatása,ne aggódj. zsírszegény tejjel idd oszt csókolom :)
ja, arra gondoltam én is, az tartalmaz gondolom emésztőenzimet, csak ugye tejjel alapból romlik a felszívódás :D

tudom, kicsit nagy jelentőséget tulajdonítok ennek az egésznek, de már nagyon megörültem, hogy 3 hónapra lesz 6 kg fehérjém, és hogy azért ez a napi +30gramm grátisz meg fogja dobni a fejlődésem.
szajko
Director del Fútbol

2011.09.13. 18:44:19

shutterisland írta:az igaz, de azért csak napi +30 gramm jönne ki az árából evvel a vaterán kapható cuccal...és ez miatt nagyon vigyorogtam, de most emiatt az emésztőenzimes cucc miatt nem tudom, hogy mennyit sz.pok vele.
szerintem nem sokat... ennyiért megéri kipróbálni. lesz hatása,ne aggódj. zsírszegény tejjel idd oszt csókolom :)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 18:42:18

daffy írta:
shutterisland írta:hát nem tudom, most eléggé sz.r kedvem lett, ugyanis nem engedhetem meg magamnak, hogy scitec vagy egyéb menő márka fehérjéit használjam, amit eddig használtam, az a power protein volt, ami az egyik, ha nem a legolcsóbb a piacon.
10.000-ért kapnék most 6kg-t ebből a zacskósból, úgy számoltam, hogy októbertől-decemberig felhasználnám, napi 60 gramm mehetne, power proteinből pedig csak 30 gramm került az edzés utáni turmixba...azt meg hadd ne mondjam nektek, mennyit számítana az, hogy mondjuk lefekvés előtt tudnék inni naponta egy plusz adagot...főleg, hogy nem vagyok egy könnyen fejlődő típus, és néha nehezen viszem be a napi "előírt" ch és fehérjemennyiséget.
szóval enyhén lettem lelkes alapból...
a power protein nem rossz cucc. van benne tejsavó,kazein,szóval gyorsan és lassan felszívódó fehérje is. hobby szinten nem nagyon vehető észre a különbség a fehérjék között(kivéve ha nagyon rossz)
az igaz, de azért csak napi +30 gramm jönne ki az árából evvel a vaterán kapható cuccal...és ez miatt nagyon vigyorogtam, de most emiatt az emésztőenzimes cucc miatt nem tudom, hogy mennyit sz.pok vele.
szajko
Director del Fútbol

2011.09.13. 18:38:35

na,lassan újra edzésbe tudok állni,még 1-2 hetet kell pihennem. 1 hónapja nem voltam kondiba és meg is látszik. 2,5 kg plusz feljött ebből a hasra szinte az egész,csak 1 kicsi a hátsó felemre. a karomról meg lement 1,5 cm... hát igen... a kreatin. mind1 úgyis visszajön az a 1,5 cm szinte azonnal a 2,5kg-ot meg ladom kb. 2 hét alatt.

kíváncsi leszek mennyivel nyomok majd fekve,felhúzás,stb.
daffy
Madridista

2011.09.13. 18:33:35

shutterisland írta:hát nem tudom, most eléggé sz.r kedvem lett, ugyanis nem engedhetem meg magamnak, hogy scitec vagy egyéb menő márka fehérjéit használjam, amit eddig használtam, az a power protein volt, ami az egyik, ha nem a legolcsóbb a piacon.
10.000-ért kapnék most 6kg-t ebből a zacskósból, úgy számoltam, hogy októbertől-decemberig felhasználnám, napi 60 gramm mehetne, power proteinből pedig csak 30 gramm került az edzés utáni turmixba...azt meg hadd ne mondjam nektek, mennyit számítana az, hogy mondjuk lefekvés előtt tudnék inni naponta egy plusz adagot...főleg, hogy nem vagyok egy könnyen fejlődő típus, és néha nehezen viszem be a napi "előírt" ch és fehérjemennyiséget.
a power protein nem rossz cucc. van benne tejsavó,kazein,szóval gyorsan és lassan felszívódó fehérje is. hobby szinten nem nagyon vehető észre a különbség a fehérjék között(kivéve ha nagyon rossz)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 18:24:55

hát nem tudom, most eléggé sz.r kedvem lett, ugyanis nem engedhetem meg magamnak, hogy scitec vagy egyéb menő márka fehérjéit használjam, amit eddig használtam, az a power protein volt, ami az egyik, ha nem a legolcsóbb a piacon.
daffy
Madridista

2011.09.13. 17:59:47

shutterisland írta:magyarul akkor kib.sztam egy tízest az ablakon ? vagyis nem, mert nem utaltam el a pénzt még, csak leütöttem a terméket vaterán.

nekem azt írta az eladó, hogy ők ezt használják, és azért ilyen olcsó, mert meg van spórolva az ízesítés, színezék, illetve a díszes dobozolás, illetőleg ez szponzori fehérje, szóval ő gyakorlatilag ingyen kapja, és adja el olcsón offseason-ban.

megnéztem az értékelését, 777 adás-vétel, abból 761 pozitív, a többi is csak semleges...
mivel olcsó,nagyot nem buksz. ha az edzésben az elején vagy,akkor a lószhartól is fejlődsz,ha nem,akkor kiderül,hogy jó-e. ha nem fosod össze magad egyből,az már egy plusz pont :)
próbáld ki és meglátod
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 17:56:47

magyarul akkor kib.sztam egy tízest az ablakon ? vagyis nem, mert nem utaltam el a pénzt még, csak leütöttem a terméket vaterán.

nekem azt írta az eladó, hogy ők ezt használják, és azért ilyen olcsó, mert meg van spórolva az ízesítés, színezék, illetve a díszes dobozolás, illetőleg ez szponzori fehérje, szóval ő gyakorlatilag ingyen kapja, és adja el olcsón offseason-ban.

megnéztem az értékelését, 777 adás-vétel, abból 761 pozitív, a többi is csak semleges...
daffy
Madridista

2011.09.13. 17:51:25

shutterisland írta:honnan tudod, hogy nem tartalmaz emésztő enzimet ?
amúgy eddig 3000/kg-ért vettem power proteint, annál azért csak jobb, és 6 kiló került 10k-ba...
abban nem vagyok biztos. a 100% whey prof sem azért az egyik legjobb,mert az van ráírva,hogy 22g proteint tartalmaz 30 grammban
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.13. 17:40:34

honnan tudod, hogy nem tartalmaz emésztő enzimet ?
amúgy eddig 3000/kg-ért vettem power proteint, annál azért csak jobb, és 6 kiló került 10k-ba...
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.13. 16:56:24

shutterisland írta:akit érdekel szponzori tejsavó fehérje, natúr ízben, zacskós kiszerelésben, nevetséges áron (tutinemkamu,rendeltem én is, és a 700 pozitív visszajelzése az eladónak magáért beszél) az csekkolja :

http://sport.vatera.hu/testepites_fitne ... 85532.html
Nemkamu csak sokat nem érsz vele , nem tartalmaz emésztőenzimet ezért csak a töredéke szívódik fel magyarul semmit sem ér a 80%os fehérjetartalom.
Max úgy érdemes ezt a szemetet szedni ha bekevered vmi más fehérjével.
Én is elszedtem egy zacskóval wheyproval felesbe keverve.
ziipp
Capitá del Barça

2011.09.12. 22:20:51

Nagyszerűek, köszi! :) Bezárt az egyetemi kondi :S :(, úgy hogy ki is próbálom őket. :D (A channel többi videója is nagyon jó.)
balu12
Barça C

2011.09.12. 21:39:34

Mihu írta:
kakasugynok007 írta:Ebból a popóból,hogy lehetne leszedni valamit?
http://iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp ... &type=user

Comb: http://iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp ... &type=user

Ugyanis a pasim azt mondta,hogy túl nagy a seggem meztelenül.Ruhában nem gáz.
Ezt mondta. :( :( :(
A pasid egy hülye...erre nem tudok mást mondani :roll: :D

de jó hogy vannak ilyen szurkolok is és am ha magaddal meg vagy elégedve akkor ne csinálj semmit
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.12. 21:17:13

akit érdekel szponzori tejsavó fehérje, natúr ízben, zacskós kiszerelésben, nevetséges áron (tutinemkamu,rendeltem én is, és a 700 pozitív visszajelzése az eladónak magáért beszél) az csekkolja :

http://sport.vatera.hu/testepites_fitne ... 85532.html
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.09. 09:37:52

Hunter91 írta:Elérkezett a szeptember és ahogy már régebben írtam belekezdek az erősítésbe. Tegnap el is kezdtem az edzést.

Ez az edzéstervem: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61

Remélem jól csináltam,hogy végigmentem a 9 ponton 3szor.(én így értelmeztem)
Szerintem jól megdolgoztatott,mert a végén hulla voltam, még a vizet is félrenyeltem, miközben levegőért kapkodtam :D

Majd ma reggel arra ébredtem hogy fáj a könyököm.(nem nagyon,de érzékeny, kicsit fura érzés) Gondolom sikerült megerőltetnem. A kérdésem az lenne,hogy mit tehetek ellene? Valamint hogyan tudom megelőzni a fájdalmat a későbbiekben. Van valami eszköz ami csökkenti a könyök terhelését?

Egy gyakorlatot kell egymás után 3* megcsinálni, nem úgy kell hogy mindent megcsinálsz 1*, aztán ismét elölről az összeset. Megcsinálsz egy sorozatot, pihensz 30-60 másodpercet és megcsinálod újra, majd újból pihenés és még1 kör az adott gyakorlatból. Ha ez megvan, akkor kezdesz neki a következőnek.
A könyöködet megerőltetted. Ha edzés közben fáj majd, akkor nem tudsz mit tenni, hagyd abba és 1-2 napot pihenj rá, nem szerencsés annyira, ha így ráedzel. Sajnos az ilyenekkel nem nagyon lehet mit tenni, óvatosan kell edzeni, próbálj meg figyelni arra, hogy lehetőleg az éppen megdolgozandó izommal csináld a gyakorlatokat és ne terheld át a súlyt más helyre. És ami fontos még, hogy ne lendületből csináld a dolgokat, hanem szép lassan, koncentrálva. Vannak egyébként izület védő készítmények, de azt szerintem otthoni kondizáshoz még felesleges szedni.
Hunter91
Capitá del Barça

2011.09.09. 09:13:44

Elérkezett a szeptember és ahogy már régebben írtam belekezdek az erősítésbe. Tegnap el is kezdtem az edzést.

Ez az edzéstervem: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61

Remélem jól csináltam,hogy végigmentem a 9 ponton 3szor.(én így értelmeztem)
Szerintem jól megdolgoztatott,mert a végén hulla voltam, még a vizet is félrenyeltem, miközben levegőért kapkodtam :D

Majd ma reggel arra ébredtem hogy fáj a könyököm.(nem nagyon,de érzékeny, kicsit fura érzés) Gondolom sikerült megerőltetnem. A kérdésem az lenne,hogy mit tehetek ellene? Valamint hogyan tudom megelőzni a fájdalmat a későbbiekben. Van valami eszköz ami csökkenti a könyök terhelését?
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.30. 18:30:59

ezt úgy írod,mintha tényleg rászorulna , szerintem nem kell leadnia semmit sem. Ozsi
Öööö jobban megnézve :mrgreen: valóban nem , monitor felbontásával lehetett a baj. :lol:
daffy
Madridista

2011.08.30. 07:32:56

gergo9 írta:hátmifolyikitt? :lol:

Saját vélemény: Én nagyon rühellem ha egy csaj nem ad magára és igénytelen elhízott stb stb, De azért ez még nem az a szint.
3-4kg plussz ami egy szűk hónap alatt lemehet kajára sem nagyon figyelve.
Heti két-három nagyon laza kocogás minimum fél óra, vagy szobabicikli, úszás ami elérhető.
Kajában elég a cukortartalmú kajákra vigyázni.

ezt úgy írod,mintha tényleg rászorulna :D, szerintem nem kell leadnia semmit sem. Ozsi
ez így van,de nincs is rászorulva szerintem. ha minimálisan figyelsz arra,hogy délután 3tól ne egyél cukrosat és liszttartalmút,akkor nem lesz baj. kocogni,bicajozni,taposógépezni kell. kitöréseket is végezhetsz,remek sggformáló. illetve itt a forumon szerintem többen vállalnak kézrátételes fenékformálást :D
Válasz küldése