Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Külső szemlélőként" mondtam, nem nagyon hallgatok reggea-t, nem vagyok jártas a témában.zola8787 írta:
Ne szedjétek le a fejemet lécci, de én meg pont fordítva vagyok így ezzel. Buju számait hallgatom inkább, Marley-t pedig unom :/
https://www.youtube.com/watch?v=Pe0umJu558Y
nincs ezzel gond, én meg sosem tudnám megunni a mestertzola8787 írta:Ne szedjétek le a fejemet lécci, de én meg pont fordítva vagyok így ezzel. Buju számait hallgatom inkább, Marley-t pedig unom :/
Ne szedjétek le a fejemet lécci, de én meg pont fordítva vagyok így ezzel. Buju számait hallgatom inkább, Marley-t pedig unom :/Buju Banton - Inna Heights
Az előzőnél nagyon jószívű voltam, ennél nincs rá szükség. Ha valaki megemlíti a reggea-t, szerintem sok ezer emberrel együtt csak Bob Marley nevét tudom kinyögni
Pont pár napja írtam róla ide.nemtom99 írta:Sub bass monster-Fekete lemez Igen jó lettFurcsálom h nem írtok róla.Valaki hallgatja?
Csalódás, szerintem baromi gyenge lett.nemtom99 írta:Sub bass monster-Fekete lemez Igen jó lettFurcsálom h nem írtok róla.Valaki hallgatja?
Úgy gondoltam, a Ramonest ismeri, azért nem ajánlottam.Tim írta:...
Köszönöm,hozzám tartozik a kérdésbence-barca írta: Punk-rock műfajban keresek zenekarokat, akiket érdemes hallgatni.
Eddig rátaláltam a Dead Kennedysre meg a Clashre. De szeretnék még ajánlásokat, kiket érdemes ebből a műfajból hallgatni.
Remélem lesz, ami fog tetszeni.bence-barca írta:Mindenkinek szegeztem, csak Tim hszére reagálva írtam. Őszintén számítottam is rád, már múltkor is segítettél mikor zenekarokat kerestem!
Köszi, majd kiválasztom a nekem legmegfelelőbbeket!
Amúgy főleg a régebbi bandákat keresem, akik a '70-es, '80-as években alkottak. Gondolom ezek közül biztos több is van, akiket felsoroltál.
Nem vagyok nagy szakértője a zenének, hobbi szinten hallgatom, ami megtetszik, bár szeretem a punkot, még így is nagyon kevés bandát ismerek, a kisebbek nincsenek meg, de a lista nem tűnik rossznak.Gareth Tello írta:http://www.thetoptens.com/british-punk- ... s-70s-80s/
Majd Rinkuék csekkolják, hogy nem ír-e baromságokat.
Azzal én szoktam jelentkezni általában...Tim írta:Ismét jelentkezik a népszerűtlen zenék rovat.
http://www.thetoptens.com/british-punk- ... s-70s-80s/bence-barca írta:Amúgy főleg a régebbi bandákat keresem, akik a '70-es, '80-as években alkottak.
Mindenkinek szegeztem, csak Tim hszére reagálva írtam. Őszintén számítottam is rád, már múltkor is segítettél mikor zenekarokat kerestem!Rinku írta:
Habár a komment nem nekem lett szegezve, felvenném ezt az inget.Rancid, The Exploited, The Casulties, The Misfits, UK Subs, Black Flag, The Damned, Patti Smith Rise Against kezdeti albumok (The Untravelling, Revolutions per Minute), Tankcsapda kezdeti albumok (Punk & Roll + Legjobb méreg + Jönnek a férgek), de ide vehetnék még a The Stoogest is pl. Ennyi jutott eszembe most, de Tim ki fogja tudni egészíteni szerintem.
Habár a komment nem nekem lett szegezve, felvenném ezt az inget.bence-barca írta:Punk-rock műfajban keresek zenekarokat, akiket érdemes hallgatni.
Eddig rátaláltam a Dead Kennedysre meg a Clashre. De szeretnék még ajánlásokat, kiket érdemes ebből a műfajból hallgatni.
Ilyet nem "játszottunk" soha.messideco írta: Más:
Ha egy, csak egy zeneszámot kellene kedvencnek titulálni, nektek melyik lenne az?
Nem mondom, h annyira megfognak, de az ide linkelt zenék többségénél még mindig ezek állnak legközelebb az ízlésemhez.Tim írta:Ismét jelentkezik a népszerűtlen zenék rovat.
....