Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dehogy van...soadroli írta:Srácok már van felirat? Hát rohanok haza 40 km-t, meg se várom a buszt
Igen, azt szedtem leDeus írta:te is azt a 1,5 gigás Killer release -t szedted le? Mert én isLegjobb ha mindig a legjobb minőségben nézi az ember.
te is azt a 1,5 gigás Killer release -t szedted le? Mert én isGame90 írta: 720-ban néztem, de biztos baj van a szememmel, mert én nem vettem észre![]()
720-ban néztem, de biztos baj van a szememmel, mert én nem vettem észremessideco írta:Csabi,
Áh, még csak a 2. résznél tartok.geridoss írta:
Én is nézem, elképesztően színvonalas sorozat, nincs 5 perc lazsálás, mindig történik valami, Kevin Spacey zseniálisat játszik
bence-barca írta:House of Cards s02e01
Azt a mindenit.![]()
Nem semmi szezonnyitás, köszönhetően annak a bizonyos fordulatnak. Sjd, láttad már? (vagy más aki nézi, de csaj sjdről tudok)
Ha igen akkor...
jah, csak ott volt még további 54326 rész hogy izgalmassá tegyék (sikerült), ellentétben a td-vel, ahol 4 rész van hátraPetr írta:Ha belegondoltok a Breaking Bad elején sem lehetett sejteni a végjátékot. Sőt, el sem tudtam képzelni, hogy a középsulis kémia tanárra hogyan lehet sztorit alapozni.. aztán tudjuk mi lett. Ettől sem várok mást, csak azt, hogy kibontakozzon teljesen. Addig nem is írok véleményt, csak annyit, hogy ígéretes lehet.
miihii írta:Ezen én is gondolkodtam már. Mármint h miért is jön be ennyirevisca el barca írta:tegnapelőtt nekiálltam a true detectivenek. mostanában nem igazán akartam elkezdeni egy sorozatot sem, de ezt annyian dicsérik (meg nem is hosszú) hogy muszáj volt.
4 részen vagyok túl, de nem igazán értem mi ez az óriási hype. abszolut közepes az egész, nagyjából matthew mcconaughey játéka az ami dob vmit az egészen. a sztori egy lapos nulla, millió ilyet ellőttek már (rejtélyes gyilkosság, tipikus nyomozópárossal, amelyikből az egyik kicsit kattant) ráadásul a cselekmény sem egy túl pörgős valami, a részek 80%-a unalmas, fő témán kívül eső locsifecsi![]()
a 4. rész végén kicsit mocorgott valami, de ez nekem valahogy baromi messze van az imbd-s 9.5-től.![]()
Még anno az első rész után írtam, h ígéretes, azóta is követem és várom a részeket. De eközben matekoztam rajta, h mi a francért tetszik ez ennyire vajon, mert igazából semmi kimagasló dolgot nem tudok említeni róla, de összességében így is megvett a sorozat
Ezen én is gondolkodtam már. Mármint h miért is jön be ennyirevisca el barca írta:tegnapelőtt nekiálltam a true detectivenek. mostanában nem igazán akartam elkezdeni egy sorozatot sem, de ezt annyian dicsérik (meg nem is hosszú) hogy muszáj volt.
4 részen vagyok túl, de nem igazán értem mi ez az óriási hype. abszolut közepes az egész, nagyjából matthew mcconaughey játéka az ami dob vmit az egészen. a sztori egy lapos nulla, millió ilyet ellőttek már (rejtélyes gyilkosság, tipikus nyomozópárossal, amelyikből az egyik kicsit kattant) ráadásul a cselekmény sem egy túl pörgős valami, a részek 80%-a unalmas, fő témán kívül eső locsifecsi![]()
a 4. rész végén kicsit mocorgott valami, de ez nekem valahogy baromi messze van az imbd-s 9.5-től.