La Pulga írta:Nemtudom hogy itt vagy az offtopicban volt-e baratnos segitsegkeres, de van kozuletek olyan, aki hosszu ido ellenere se tudta tultenni magat a volt baratnojen? Van valakinek bevalt modszere az elfelejtesre? Sok helyen helyen mondjak, hogy az segit a legjobban ha teljesen megszunik vele a kapcsolat. En meg mindig remenykedem ezert se akarom letorolni sehonnan mert az tenyleg azt jelente, hogy soha tobbet nem fogunk talalkozni.
Én most élő példával tudok jönni.
8 éves kapcsolatomnak lett vége nem is olyan régen (2,5 hónapja). Nem a legszebb módon lett vége, de ez mindegy is.
Nekem az elején meg volt ismerősnek mindenhol, de Ő ezt arra használta, hogy ott bántson ahol csak tud.
A legjobb döntés, amit hozhattam az volt, hogy én tiltottam mindenhol. Nem volt könnyű egyáltalán, de most azóta egyre jobb.
A munka, sport és barátok, amik a legjobban segíteni tudnak.
Én 8-tól 4-ig dolgozom, 3 nap járok kondiba és 4 nap eljárok futni + a barátokkal sokat járunk el beszélgetni, kikapcsolódni.
Ezek a dolgok mellett nem igen jut időm arra, hogy arra gondoljak, hogy mi lenne ha..
Persze van, hogy rám törnek ilyen emlékhullámok, de ahogy telik az idő egyre kevesebbszer.
És még egy fontos, ami nekem nagyon bevált. Én a szakításom óta- úgymond ilyen naplót vezetek. Leírom minden nap, hogy éppen mit érzek stb. Ez is nagyon hasznos tud lenni.
Picit összeszedetlen, amit írtam lehet, de az a lényeg, hogy lépj tovább, dobj ki mindent, ami rá emlékeztet, tiltsd le és ne keresd. Hidd el jobb lesz neked is.