Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero írta:kocsmákat sajna nem ismerek Bp-nde benne vagyunk -> feb 21én szurkolói torna, aznap van meccs
Helyileg a Török u.1. Ami a második kerületben található,sajnálatos módon januártól az új étlap/itallap nincs fent az oldalukon.Ezért ezt nem is linkelem be helyette itt egy ajánló.elprat írta: Ok,én/mi benne vagyok/-unk
Meglepő?!?
![]()
Remélem sajtot is adnak a borhoz-bár kétlem.
Helyileg hol talál6ó?
Ok,én/mi benne vagyok/-unkTim írta:Nekem ajánlottak egy helyet,a Borpiacot, de még nem voltam ott.Természetesen lehet bort inni(kimérve,fröccsnek is!),de van csapolt sör is,kaja is van(elég jó állítólag) elogadható áron,és lehet meccset is nézni.
Ha gondoljátok megnézhetjük.
Én továbbra is tartom a szerveződős dolgot, de az a HFCB Bs tornás időpont sajnos nemjó nekem.Szandi írta:Muszáj még egyet ideírnom, mert kezd elülni a bugi. Nehogymár. Ne legyen ez a tunyulás. Csongor Drigo Ördög Bálint Marci Tim... szervezőemberkék. Én segítek ha kell, csak legyen már valami. Vidékiek is nyilatkozzanak, Krooojf
Ha lehet csatlakozni, egy meccsnézésben benne vagyok! Még úgy sem ismerek itt senkit személyesenTim írta:Nekem ajánlottak egy helyet,a Borpiacot, de még nem voltam ott.Természetesen lehet bort inni(kimérve,fröccsnek is!),de van csapolt sör is,kaja is van(elég jó állítólag) elogadható áron,és lehet meccset is nézni.
Ha gondoljátok megnézhetjük.
Azon a hétvégén hazai meccs van, ami eddigi tendencia alapján jó eséllyel szombaton lesz. Városi derbi amúgyPerrero írta:kocsmákat sajna nem ismerek Bp-nde benne vagyunk -> feb 21én szurkolói torna, aznap van meccs
Nagyon jó ötlet lenne! Apukám és én is mennénk. Illetve ha valamiben tudunk segíteni szólj! amúgy mi kompoltiak vagyunk! Egertől 25 km-re biztos tudodEl Payaso írta:Egriek!
Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk egy közös meccsnézést az El clásico-ra. Ha lesz rá elég jelentkező bevállalom a szervezést.