Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Scissor Sisters - Fire with Firelevproff írta:valaki nem tudja, hogy mi annak a számnak a címe, amire vasárnap a srácok bevonultak a Nou Camp gyepére, egyesével?
előre is köszipuszi.
köszicsababarca írta:visca el barca írta:pestiek segitsege kellene utazáshoz, nem akarok bkv utvonaltervezovel bajlodni
start: népstadion
cél: 6. ker paulay ede 55.
nem a legrövidebb, a költséghatékonyabb kell.
Hát,ha a Népstadion a Puskást jelenti, akkor szerintem a legegyszerűbb,hogy ott felszállsz a 2es metróra a Stadionok megállónál, mész kettőt a Blaháig,maj át a 4-6os villamosra, és mész 3-at az Oktogonig. Ott leszállsz, gyalog meg kb 5 perc.
Ez megvan egy átszálló jegyből, ami 490 HUF.
visca el barca írta:pestiek segitsege kellene utazáshoz, nem akarok bkv utvonaltervezovel bajlodni
start: népstadion
cél: 6. ker paulay ede 55.
nem a legrövidebb, a költséghatékonyabb kell.
Köszi a magyarázatot!davi10 írta:Ingyenes : Csak a feltöltést számolja, a letöltést nem.Lionel85 írta:Mit jelent az, hogy ingyenes torrent?
Nem számolja a feltöltést, azaz nem változik az arányom? Mert két fájlt is letöltöttem, de nem tölti vissza.A seedek és peerek is csak a zárójelben vannak, a zárójel előtt 0 van. Pedig pont a zárójel előtti lenne a lényeg.
Azzal, hogy a zárójel előtt 0 van nem igazán tudsz mit kezdeni, majd csatlakozik rájuk...
Ingyenes : Csak a feltöltést számolja, a letöltést nem.Lionel85 írta:Mit jelent az, hogy ingyenes torrent?
Nem számolja a feltöltést, azaz nem változik az arányom? Mert két fájlt is letöltöttem, de nem tölti vissza.A seedek és peerek is csak a zárójelben vannak, a zárójel előtt 0 van. Pedig pont a zárójel előtti lenne a lényeg.
A Polgári Törvénykönyv 375. §-a szerint: ha a tulajdonos másnak vételi jogot (opció) enged, a jogosult a dolgot egyoldalú nyilatkozattal megvásárolhatja. A vételi jogra vonatkozó megállapodást - a dolog és a vételár megjelölésével - írásba kell foglalni.bence-barca írta:Megőrülök!!!
Valaki megtudná mondani azt a kifejezést, amikor egy játékos kölcsönbe megy egy csapatba és utána az a csapat megveheti egy előre meghatározott árban.
Cácares-nek meg Ibra-nak is ilyene van. Valami "ció"-ra végződik, ha jól tudom. Talán valamilyen opció.
Nem. Nem is csaltam, arányom 10 körül volt, szóval nem értem.Charlie írta: Nem nyomtál rá valami olyan linkre amire nem kellett volna? Például kaptál valamit üzeneteknél.
C.
Nem nyomtál rá valami olyan linkre amire nem kellett volna? Például kaptál valamit üzeneteknél.davi10 írta:Sziasztok!
Az n*ore nem enged belépni. Azt írja, hogy : Hibás felhasználónév vagy jelszó! . Pedig megjegyeztettem a géppel, szóval biztos jó. Kértem jelszóemlékeztetőt, és beírtam jelszónak azt, ami eddig volt, de így se enged belépni.
Ötlet?
Előre is kösz.
Én inkább a Motorola Milestone 2-őt ajánlanám. Nagyon jó telefon, érintőképernyős, qwerty-vel, plusz nagyon gyors (1 gigás proci van benne). Én is gondolkodtam egy ilyenen, aztán vettem egy másikat.Taibi írta:Nokia E7, HTC Desire Z vagy a hamarosan megjelenő Nokia E6 is lehet alternatíva.Ilúvatar írta:Jó, de nekem qwerty -s billentyűzetes telefon kell, érintő képernyővel együtt.
Most vettem egy hete egy használt n97 mini-t leszámítva, hogy nem tetszik neki ha egyszerre fut az opera, zenelejátszó, msn (ez mind wifin) meg képeket nézek pl, semmi gondom vele.Taibi írta:Nokia E7, HTC Desire Z vagy a hamarosan megjelenő Nokia E6 is lehet alternatíva.Ilúvatar írta:Jó, de nekem qwerty -s billentyűzetes telefon kell, érintő képernyővel együtt.
Nokia E7, HTC Desire Z vagy a hamarosan megjelenő Nokia E6 is lehet alternatíva.Ilúvatar írta:Jó, de nekem qwerty -s billentyűzetes telefon kell, érintő képernyővel együtt.