Ígyvanígyvanígyvan!!!!
A Ferencváros idei szezonbeli remeklésének köszönhetően, be fogok gyűjteni sok-sok sört, jégert illetve káposztát Aztán később bővült a fogadásaim köre Badival, akivel abban fogadtam, hogy 6 éven belül bejut a Fradi a bl főtáblára... ha igen vesz nekem egy éves bérletet, ha pedig nem akkor arra már nem is emlékszem. (de ő biztos vágja) Az emlékeztetőket be is állítottunk 2014.08.23-ra:DDD
Huhhhh mennyit fogok kaszálni... huhhhhhhh
Végre Ozsi és Chris is elmentek, szóval fellélegezhetek hogy már nem kell az orcájukat látnom

B99-et remélem nem bszta meg az ellenőr a Nyugatinál...
A Foci [auto_cenzúra] jó volt srácok, igaz hogy kissé sokan voltunk, de sztem sikerült megoldani okosba így is... 1-2 becsúszásomra nagyon büszke vagyok, többet nem naon tudok úgysem kiemelni a játékomból:D
Jó volt megismerni az új arcokat, illetve találkozni a régiekkel... Az esti piálás is baba volt, szoa EZ EGY [auto_cenzúra] JÓ NAP VOLT.
Leszámítva persze a antifradistákat, akik majd idény végén koppannak egy nagyot és az ereiket fogják vagdosni mikor is évről évre, egyre följebb és följebb fog törni a Fradi, addig amíg el nem éri a csúcsok csúcsát és az egész világ a lábai előtt fog heverni.
Badi is örülhet, mert a fingató cukrai le lettek tesztelve... Marci rem. arra emlékszel:D Érzed még?:)
A képeket felteszem a szendszpészre... mindjárt jön a link. Van 1-2 elég durva:DD
És végül de nem utolsó sorban, Szandinak és Ivánnak Boldog Születésnapot mégeccer!!!