Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8.45-9.00 között már ott leszekChris0527 írta:9.50-kor ér be a buszomlionelmessi19 írta: Ki mikorra időzít népligetbe?
Badi írta:15 vs 15mindorokke_barca írta:udv!
engem erdekelne h a foci h fog lezajlani? marmint hogy 30 ember mikent fog jatszani?
15 vs 15mindorokke_barca írta:udv!
engem erdekelne h a foci h fog lezajlani? marmint hogy 30 ember mikent fog jatszani?
Hány éves a kapitány?Ordog írta: Egyebet nem tudok mondani így hírtelen... Ha vkinek van még kérdése az tegye fel nyugodtan, megpróbálunk rá válaszolni.
Ha kell még a fedél a fejed fölé akkor több ilyen oltást meg ne lássakChris0527 írta:Legyen inkább ma holnap már élménybeszámolót is írhatsz akárOrdog írta:Holnap jön az összefoglaló a taliról!!!! Figyeljen majd mindenki!
Ok főnök... és köszBadi írta:1126 Budapest, Csörsz u. 14-16.Bercy írta:Hogy megint kérdezzek...a foci pálya címe?
Az időpont gondolom maradt 14óra.
2től már miénk a pálya, szal valamivel előbb gyertek![]()
1126 Budapest, Csörsz u. 14-16.Bercy írta:Hogy megint kérdezzek...a foci pálya címe?
Az időpont gondolom maradt 14óra.
Én meg fórumon és msnen se nagyon...Vito írta:Sharky!
Veled mi a péló van?
nem látlak a listán...
Már Kovinak mondtam, de én is a Keletihez megyek.mindorokke_barca írta:6-an a keletiben talalkozunk negyed 9kor... onnan megyunk egyenesen a nepligetbe.
AKI MEG A KELETIBE JON ESETLEG AZ SZOLJON H VARJUK MEG, v varjon meg o minket...
én fél11-11 körüllionelmessi19 írta:Még1szer a kérdésem, mert elveszett odalent...![]()
Ki mikorra időzít népligetbe?