Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zánkai ugye? Ott dolgoztál?Perrero írta: OFF: A Lídia borház mond vmit
igenRoniee21 írta:délelőtt a gyülekező hol lesz?![]()
ott ahol tavaly?
délelőtt a gyülekező hol lesz?Badi írta:kocsmával kapcsolatban változás van.
a trombitásba fogunk menni (moszkva tér), fél 9re
mivel valszeg kertben leszünk, pulcsit hozzatok
Gyere csak,Csongor!Perrero írta:nem hangembereskedni akarok, de "családi-anyagi" okok miatt nem tuti h ott leszek, szoval már nem irok semmit, csakha zsebemben lesz a lé
Nah...azért bele kell kalibrálni az utánalévő kocsmázást, különböző milyenségű italokkal, bár ha találtok olyan pubot,ahol van 30-35 wc,akkor no problemomindorokke_barca írta:
Adriai csirkemell
natúr csirke, ananász, dió, tejszínes mártás
csak legyen benne hus...
Marciéra szavazokTim írta:Mit szóltok egy ilyenhez:Minestrone leves+Natúr borda Hentes módra?
550+1450 ft. Ha nem akkor marad Marci javaslata,mindenki kajál a MOM parkbanNos?
Ez is egy lehetőség, lehet még jobb is.. elzúzunk egy helyre ahol több kajálda van, és mindenkinek ami teccik...grecki írta:ÓÓÓ bas.z.ki. Ne már, hogy a kaján múljon a dolog.
Max mindenki eszik ott ahol akar. Nekem speciel vmi gyorskaja is megteszi...
pffff.. nem h orulnenek h ennyien megyunk...Na beszéltem az étteremmel,lepadlóztak a 40 főtől
Megoldható hogy mindenki egy félét eszik? Mert úgy lényegesen egyszerűbb lenne ugyebár. Illetve mi lenne az amit mindenki megenne? Erre van kb 20 perc hogy eldöntsétek.
Én nem vagyok válogatós, jólesz bármiTim írta:Na beszéltem az étteremmel,lepadlóztak a 40 főtől![]()
Megoldható hogy mindenki egy félét eszik? Mert úgy lényegesen egyszerűbb lenne ugyebár. Illetve mi lenne az amit mindenki megenne? Erre van kb 20 perc hogy eldöntsétek.
remelem3 és fél óra csak elég lesz a kajára!