Főnökasszony!Szandi írta:Hát a body szempontjából mindegy.Varga Tamás írta: Fősulis. Nem mindegy.![]()
Gyűljünk, gyülekezzünk. Jelezgessetek emberek.
Hát a body szempontjából mindegy.Varga Tamás írta: Fősulis. Nem mindegy.
Fősulis. Nem mindegy.Szandi írta:Hát de te nem vagy kistestű, te mondtad, hogy mióta nincs a gimis töris focicsapat...![]()
Meggondoltam magam, jönnékSzandi írta:Ha minden kötél szakad és télleg ultra nagy gáz van, akkor nálam egy nagyon kistestű ember aludhat.
Na, elmész ám Kukutyinba!grecki írta:Szandi, Tamás ezzel asszem kilőve...
Fura lenne, ha egész Pesten nem találnál szállást VéTé.Varga Tamás írta:
Ha találok szállási lehetőséget, elmegyek.
A fizetésemet azért kapom, mert dolgozom. Nemcsak megjelenek, aztán lefekszem, vagy újságot olvasok.grecki írta:Azt hittem azért kapod a fizetésedet...Varga Tamás írta:Na, ez az, amit meg kellene szüntetni. Én sem kapok azért pénzt, mert csupán csak megjelenek a munkahelyemen.
OFF vége.
Bocsi a modiktól, ha törlik, elfogadom, mert igazuk van.
Vagy kosztért és kvártéért sínylesz a melóhelyeden?
Azt hittem azért kapod a fizetésedet...Varga Tamás írta:Na, ez az, amit meg kellene szüntetni. Én sem kapok azért pénzt, mert csupán csak megjelenek a munkahelyemen.
OFF vége.
Bocsi a modiktól, ha törlik, elfogadom, mert igazuk van.
Olimpia 4 évente van. Valamit felvételről nézni nem egészen ugyanaz. Nincs adrenalin, nem tudsz azonosulni, mert tudod a végeredményt. Ez olyan kb(nekem), mintha a BL-döntőt 2006ban nem néztem volna. Ráadásul talán az egytlen nap lesz, amikor több aranyat nyerünk. Nekem bajnokim van, és kell a meccspénzVarga Tamás írta:kajak-döntőket felvételről? Áaa, azokat ki nem hagynám.
Mi van, ha az olimpiát akarja nézni? Baj? És mi van ha mondjuk pont azért is akarja az olimpiát nézni, mert az ilyen mérhetetlen kedves és jószándékú emberek jelenlétére, mint te vagy nem igazán kíváncsi egy ilyen beszólás után?Perrero írta:jó kifogás sose rossz...Varga Tamás írta:Az olimpia utolsó két napján sok érdekes és izgalmas eseményt láthatok, ezért inkább a vízilabda-döntőt, a kajak-döntőket, az atlétikai döntőket, a kosár- és kézilabda-finálékat választom. Olimpia csak 4 évente van. Érezzétek jól magatokat!
Na, Csongor!Perrero írta:jó kifogás sose rossz...Varga Tamás írta:Az olimpia utolsó két napján sok érdekes és izgalmas eseményt láthatok, ezért inkább a vízilabda-döntőt, a kajak-döntőket, az atlétikai döntőket, a kosár- és kézilabda-finálékat választom. Olimpia csak 4 évente van. Érezzétek jól magatokat!