Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tabata?Slither írta:
Elég kemény volt, de végigcsináltam plusz pihenő nélkül. Mondjuk minden új gyakorlatnál kicsit néznem kellett hogy hogyan is kell csinálni, emiatt minden széria kicsit lassan indult be, és egyiket sem max intenzitással csináltam.De majd legközelebb nem lesz ilyennel probléma és meglátjuk hány perc után dőlök ki először. (A harmadik 2&10-nél már nem sok hiányzott hogy feladjam annyira fájt az oldalsó lábszáram. Ahhoz képest hogy milyen egyszerűnek nézett ki, nagyon megszenvedtem vele.)
Most végeztem ki a cardio challenget.zola8787 írta: Remélem már megvolt az első edzésed ma
Én ma vagyok a harmadik napon és a könnyítettet csinálom. Sajnos a térdemnek nem tetszik most a nagyon ugrálás, meg amúgy sem bírnám
Szóval hajrá, majd irkálj ide, hogy mizu.
Remélem már megvolt az első edzésed maSlither írta:Holnap nekiesek ennek az Insanity MAX 30-nak. Az első videót végignézve ez nagyon durva lesz, sokkal durvábbak a mozdulatok, és be van sűrítve az egész egy fél órába. Erősen gondolkozom hogy inkább a modified (könnyített/nincs benne annyi ugrálás) verziót kéne inkább előbb megcsinálni.![]()
Vkinek nincs kedve elkezdeni velem együtt?
Modified verzio sztem birhato atlag kondival is. Meg ennek a programnak eleve az a lenyege hogy addig told amig birod aztan kicsit szuszansz egyet aztan megint nyomod tovabb ahogy birod. Sztem nem nagyon van olyan ember aki vegig maxon kibirna. A videoban levo szuper fit csokak is tok hamar kidoltek, elso par tag mar olyan 7-8 perc kornyeken kimaxoltak.MQuCsabi írta:Nagyon csábító, de a ketyegőm tuti nem bírná. Sajnos így sem úgy sikerült a 2014-es év, ahogy terveztem, idén már talán össze tudom magam kapni, de ez a végig maxon pörgés nem tenne jót nekem, az tuti.Slither írta:Vkinek nincs kedve elkezdeni velem együtt?
Nagyon csábító, de a ketyegőm tuti nem bírná. Sajnos így sem úgy sikerült a 2014-es év, ahogy terveztem, idén már talán össze tudom magam kapni, de ez a végig maxon pörgés nem tenne jót nekem, az tuti.Slither írta:Vkinek nincs kedve elkezdeni velem együtt?
Sima Insanityt csináltam, kaka-pisi volt tőle, ettől is ugyanez leszpalesz77 írta:Hú, jó hogy szólsz, ezzel már régóta szemezek, de sose vitt rá a lélek. Te csináltad már? Vagy bárki aki csinálta írna róla véleményt? Most úgyis fel kéne hoznom az állóképességem, ebben a félévben sokat punnyadtam sajna..zola8787 írta:Már elérhető a magon is az Insanity Max 30. Ajánlom annak aki szeret meghalni ugrálással és tervez HIIT edzés
Na akkor leszedem azt előbb, aztán ha nagyon piskóta lesz, akkor váltok - attól tartok nem lesz az..Slither írta:Én a sima Insanity-t ajánlanám kezdésnek, az jobban fel van építve (bemelegítés-nyújtás) és szépen lehet követni a fejlődést a fit teszttel. Első hónap után azt gondolod majd hogy ennél már nem lesz rosszabb, aztán 2. hónapban rádupláznak, és kb. az 1. hónap gyakorlatai lesznek a 2. bemelegítése.
Ez meg jó kajálással szerintem tökéletes zsírégetésre, kardió edzésekből áll ha jól tudom, szóval pont megfelelő.csababarca írta:Ez amiről beszéltek zsírégetésre jó?
Lefogytam 10 kilót február óta, erősebb,izmosabb lettem, viszont a hasamon még van kis zsír,amit pucolgatnék lefelé...már így se néz ki botrányosan.
https://lh3.googleusercontent.com/pT4fN ... w1637-h733" target="_blank
Szóval nekem nincs nagy igényem,már így is jól érzem magam,de még dolgoznék rajta ha van valami jó módszer erre.
Én a sima Insanity-t ajánlanám kezdésnek, az jobban fel van építve (bemelegítés-nyújtás) és szépen lehet követni a fejlődést a fit teszttel. Első hónap után azt gondolod majd hogy ennél már nem lesz rosszabb, aztán 2. hónapban rádupláznak, és kb. az 1. hónap gyakorlatai lesznek a 2. bemelegítése.palesz77 írta:Alap hál istennek megvan, azért nem panaszkodok - ez most elég nagyképűen hangzottSlither írta:Az Insanity a legdurvább edzésprogram amit eddig csináltam, állóképesség növeléshez ideális.
De nem nagyon ajánlanám azoknak akiknek nincs vmi alap kondijuk mert ez nagyon durva max interval kardió.
Sőt ez az új program még csak nem is interval, hanem max out megállás nélküli pokoli fél óra. Rá kell erre készülnöm most.-, viszont azt még bőven fejleszteni akarom. De akkor ez pont jó is lesz, úgyis ezeket az edzéseket szeretem jobban, amik nagyjából "keretbe vannak foglalva", ilyenkor valahogy motiváltabb vagyok, hogy csináljam.
Alap hál istennek megvan, azért nem panaszkodok - ez most elég nagyképűen hangzottSlither írta:Az Insanity a legdurvább edzésprogram amit eddig csináltam, állóképesség növeléshez ideális.
De nem nagyon ajánlanám azoknak akiknek nincs vmi alap kondijuk mert ez nagyon durva max interval kardió.
Sőt ez az új program még csak nem is interval, hanem max out megállás nélküli pokoli fél óra. Rá kell erre készülnöm most.
Asszem megvan a jövő évi edzésprogram az első 2 hónapra. Már úgy is untam a sima Insanity-t, ez meg fél órába is befér.zola8787 írta:Már elérhető a magon is az Insanity Max 30. Ajánlom annak aki szeret meghalni ugrálással és tervez HIIT edzés
Az Insanity a legdurvább edzésprogram amit eddig csináltam, állóképesség növeléshez ideális.palesz77 írta: Hú, jó hogy szólsz, ezzel már régóta szemezek, de sose vitt rá a lélek. Te csináltad már? Vagy bárki aki csinálta írna róla véleményt? Most úgyis fel kéne hoznom az állóképességem, ebben a félévben sokat punnyadtam sajna..
Hú, jó hogy szólsz, ezzel már régóta szemezek, de sose vitt rá a lélek. Te csináltad már? Vagy bárki aki csinálta írna róla véleményt? Most úgyis fel kéne hoznom az állóképességem, ebben a félévben sokat punnyadtam sajna..zola8787 írta:Már elérhető a magon is az Insanity Max 30. Ajánlom annak aki szeret meghalni ugrálással és tervez HIIT edzés
zola8787 írta:Na akkor, hogy tisztában legyek ezzel: szóval ez a sportág csak arról szól, hogy pár percig megmutassák a bebarnított testüket a nyilvánosság előtt és semmi másról?MQuC írta:Minden bántás nélkül, de ez a lehető legostobább reakció a testépítésre. Fel nem foghatom, hogy lehet ez még mindig ennyire a köztudatban. Hívjon ki egy sportlövő egy sprintert, vagy egy sakkozó egy szinkronúszót... kb ez a színvonal...![]()
Miket szedsz most?LG írta:Sziasztok!
Izomgörcsökre mit ajánlanátok? Korábban is voltak vele problémáim, aztán olvastam, hogy a magnézium segíthet rajta, és segített is. Most azonban újra előjött, szinte minden edzés után, ezen a héten egyszer begörcsölt a vádlim, többször a hátsó combom, és a bordáim tájékán is valamim meghúzódott elég rendesen. Küzdő sportozok, idő hiányában mostanában egyedül edzek csak itthon, illetve itt-ott a haverokkal edzek, erősítésnek saját súlyos gyakorlatokat csinálok, a görcsök általában nyújtás, vagy guggolások után jelentkeznek. Szeretnék most már újra lejárni rendes edzésekre legalább hetente egyszer, de előtte ezt a problémát meg akarom oldani.
Ami előidézhette a helyzetet: az új munkahelyem. Ősztől pedagógus lettem, törit tanítok, délután meg kollégiumban vagyok, lényegében másfél állásban, a gyerekkel is edzek hetente kétszer. Ez azért komoly szellemi megterheléssel jár, e mellett sokat kell gyalogolnom: 2 km a lakóhelyemtől az állomás, miután megérkeztem a városba, ahol tanítok, onnan 5 km a suli, és ugye haza szintén, szóval ez ugye napi 14 km. Emellett, ha van időm reggel még a kutyámat is megsétáltatom, az szintén +3-5km, amikor nem edzek ott a gyerekekkel, akkor még itthon szoktam 30 percet zsákolni v. 45 percet árnyékolni, + utána egy kicsit erősíteni. Hétvégén meg napi két kutyasétáltatás, + kicsit hosszabb edzések. Most ráadások fogyasztok/szálkásítok, szóval elég keményen diétázok is, elég sokat fogytam is az utóbbi időkben.
Szóval eléggé meg vagyok terhelve, ezért kérdezném, hogy milyen táplálékkiegészítők, v. vitaminok lehetnének a segítségemre.
Én sem kötekedésképpen írtam, csak tisztában akartam lenni a tényekkel, csak nálam ez nem igazán sport :/palesz77 írta:Nem vagyok benne otthon teljesen, de igazából szerintem igen.. De ez eléggé le van sarkítva, ennyi erővel pl a talajtorna is arról szól, hogy felmennek, ugrálnak kicsit, aztán lejönnek.zola8787 írta:Na akkor, hogy tisztában legyek ezzel: szóval ez a sportág csak arról szól, hogy pár percig megmutassák a bebarnított testüket a nyilvánosság előtt és semmi másról?
Meg abba a bebarnított testbe amúgy annyi befektetett energia és odafigyelés van, hogy már amiatt megérdemlik a kalapemelést. Még akkor is ha cuccolnak - az pont arra jó, hogy még többet tudjanak edzeni, így még több és nagyobb meló az egész ha belegondolunk..
Persze, tudom, ezt a példát csak azért mondtam, hogy nehogy az legyen, hogy "cuccossal könnyű ilyenné gyúrnia magát az embernek", mert ez egyáltalán nem igaz..Leon írta:Hidd el cucc nélkül is van annyi munka,sőt még több is mert a fejlődés egy idő után nagyon lelassul és vért kell izzadni minden gramm izomért!
palesz77 írta:Nem vagyok benne otthon teljesen, de igazából szerintem igen.. De ez eléggé le van sarkítva, ennyi erővel pl a talajtorna is arról szól, hogy felmennek, ugrálnak kicsit, aztán lejönnek.zola8787 írta:Na akkor, hogy tisztában legyek ezzel: szóval ez a sportág csak arról szól, hogy pár percig megmutassák a bebarnított testüket a nyilvánosság előtt és semmi másról?
Meg abba a bebarnított testbe amúgy annyi befektetett energia és odafigyelés van, hogy már amiatt megérdemlik a kalapemelést. Még akkor is ha cuccolnak - az pont arra jó, hogy még többet tudjanak edzeni, így még több és nagyobb meló az egész ha belegondolunk..
Nem vagyok benne otthon teljesen, de igazából szerintem igen.. De ez eléggé le van sarkítva, ennyi erővel pl a talajtorna is arról szól, hogy felmennek, ugrálnak kicsit, aztán lejönnek.zola8787 írta:Na akkor, hogy tisztában legyek ezzel: szóval ez a sportág csak arról szól, hogy pár percig megmutassák a bebarnított testüket a nyilvánosság előtt és semmi másról?