Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én mondjuk moovie.hu-ról szedtem le, és macxHD konvertorral HD-be (8)) tömörítettem, és úgy ment mint a serétvisca el barca írta:én speciel minden ilyen video butykolésre format factoryt használok. de a mai torrentes, átlagminőségű filmketől divx-be tömöritgetes utan ne várd el, hogy egy 107 cm-es tv-n álomszép kép legyen... valamit valamiért (ingyen film-[auto_cenzúra] minoseg)
én speciel minden ilyen video butykolésre format factoryt használok. de a mai torrentes, átlagminőségű filmketől divx-be tömöritgetes utan ne várd el, hogy egy 107 cm-es tv-n álomszép kép legyen... valamit valamiért (ingyen film-[auto_cenzúra] minosegRewolution5 írta:üdv skacok!
tud valaki ajánlani olyan progit ami segítségével bármilyen videó formátumot divx-be tudok tömöríteni? letöltöttem rengeteg ilyen konvertert és legtöbbjüknél az volt a gond, hogy késett a hang,valamint a rossz képminőség...célom elérni azt hogy ne monitoron kelljen nézni a filmet hanem mondjuk egy 107-es átmérőjű HD tévén...
Köszöm a segítséget.Tim írta: Lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot,viszont mivel sem a cd/dvd nem működik,sem az usb,nem tudsz telepíteni.Mindenképp vidd el szervízbe,hogy javítható-e,illetve ha javítható akkor mire számíthatsz.
Lehet hogy olyan összeget mondanak ami a vételárral együtt már nem éri meg.
Lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot,viszont mivel sem a cd/dvd nem működik,sem az usb,nem tudsz telepíteni.Mindenképp vidd el szervízbe,hogy javítható-e,illetve ha javítható akkor mire számíthatsz.Primitive írta:Üdv.
Egyik ismerősömtől tervezek venni egy használt laptopot (Acer). Elég jutányos áron adná el nekem, viszont van néhány hibája. A legkisebb, hogy a CD olvasója bedöglött, a nagyobb hiba, viszont, hogy az USB nem kommunikál, ergo, akármit dugsz bele, kiírja, hogy az eszközt nem érzékeli.
Ezt itthoni körülmények közt tudnám valahogy orvosolni, vagy mindenképpen szervíz. Egyeltalán szervízben tudnának e ezzel kezdeni valamit?
'A számítógéphez csatlakoztatott egyik USB működésében hiba lépett fel. A Windows nem ismeri fel"
Ezt írja ki! Várom az ötleteket
Boltban tuti vantomabence írta:Üdv Srácok!
Van aki "elítéli", van akinek tetszik. Nos én a második csoportba tartozok.
Nem tudna nekem segíteni valaki, hogy hol kapok (jó esetben interneten) ilyen mellényt?? : http://www.hetihirek.hu/kepek/rajnai/bozseki.jpg
Seholsem találok ilyet ( vagy hasonlót ) - jólenne 1 kis segítség![]()
Bízok Bennetek
Áhhá, nagyon szépen köszön szépensjd írta:Zenetár/opciók/könyvtár frissitése?soadroli írta:Hát az istenért nem találom a zenéket...még a mappát se látom sehol![]()
Zenetár/opciók/könyvtár frissitése?soadroli írta:Hát az istenért nem találom a zenéket...még a mappát se látom sehol![]()
LG és Samsung között vacillálok. Köszi a választ.Fecooo írta:őszinte leszek: az ára alapján megfelelő, manapság nem nagyon van különbség az írók közöttLionel85 írta:Ki van otthon a külső dvd-írókban? Milyet érdemes venni belőle? Ipon-on van 12 ezerért, de nem tom jó-e.
ismerősöm LG-t vett 13-ért, azzal se volt gond eddig
szóval DVD-írónál én személy szerint feleslegesnek tartom, h drágábbat vegyél
őszinte leszek: az ára alapján megfelelő, manapság nem nagyon van különbség az írók közöttLionel85 írta:Ki van otthon a külső dvd-írókban? Milyet érdemes venni belőle? Ipon-on van 12 ezerért, de nem tom jó-e.
Ezt senki?Messa írta:Nekem pedig eltűnt a youtube képernyőm, csak egy nagy fehérséget látok helyette. Rendesen működik, hang is van, és ha rákattintok megáll, de nem látni semmit. Esetleg közrejátszhat az, hogy múlthéten letöltöttem egy Divix lejátszót, és az ugye ha jól tudom, beépül a youtube-ba is. Másnap azt letöröltem, és azóta nincs kép. Mi lehet a megoldás?
csinálj egy zenék nevű mappát és odasoadroli írta:Kéne egy kis help!
Na szóval nagyon balfék lehetek, mert nem találok olyan mappát a telómon (Nokia 5230, ma vettem), hogy zenék
Szóval a zenéket hova pakoljam?