Hát akkor nem tudok menni bajnoki meccsem van...Badi írta:nagyon úgy néz ki, hogy augusztus 23 lesz a befutó
az időpont fixnek tekinthető

Hát akkor nem tudok menni bajnoki meccsem van...Badi írta:nagyon úgy néz ki, hogy augusztus 23 lesz a befutó
az időpont fixnek tekinthető
Varga Tamás írta:Nem, csak barátot. Szigorúan! Úgyhogy Szandi is hozza a feminás barátnőit! A büszkeség elvéből kifolyólag!csababarca írta:barátnőt ér vinni?
Nem, csak barátot. Szigorúan! Úgyhogy Szandi is hozza a feminás barátnőit! A büszkeség elvéből kifolyólag!csababarca írta:barátnőt ér vinni?
Varga Tamás írta:Nem, csak a 14 év alattiak, és a 80 év felettiek.szajko írta:minden eurobarcás tag mehet a találkozóra?![]()
Ilyen kérdést. Hát, persze. Ha nincs egyéb kizáró ok. Pl. nem tudsz focizni, nem szeretsz futni, nem szereted az alkoholt, nem tudsz legalább 10 sört és 2l bort meginni.
Nem, csak a 14 év alattiak, és a 80 év felettiek.szajko írta:minden eurobarcás tag mehet a találkozóra?
perszeszajko írta:minden eurobarcás tag mehet a találkozóra?
Hány éves is vagy? 18 év alatt szeszes itallal kiszolgálni senkit sem szabad. nem akarom én a talit a rendőrőrsön befejezni.Szandi írta:Hát én most nem olvasom ezeket végig, fraditriplára nyomattam, de tképpen nekem mind1, úgyis ott leszek. Jaés, 25-én szülinapom, mindenkitől egy citromos sör.
Jelentkezni kell és ha igen hol?lionelmessi19 írta:Pörgessétek fiúk, éljen az a topic!!!
Most elzúzok két hétre olaszországba, belefoglalok egy Fiorentina vs. Barcát is, aztán mire hazajövök legyen meg az a találkozó!
Szervezkedjetek, jelentkezzetek sokan!
Nem akarok beleugatni, de az egyetemi gólyatáborok (nem tudok nagyon sokat, de tudom jól, h jó pár) ilyen időpontokban lesz kb.:lionelmessi19 írta:Én úgy tudom, hogy sok felsőoktatási intézmény gólyatábora, lehet h a többségé már Autusztus végén elkezdődik. De nekem pl., ahogy lehet talán más középiskolákban is, minden év elején van pár nap összerázó jellegű osztálykirándulás, ami néha már Augusztus végét üti. Amit lentebb írtam, amiatt valószínűleg az enyém ilyen lesz.