Na szóval nagyon balfék lehetek, mert nem találok olyan mappát a telómon (Nokia 5230, ma vettem

A gond kapásból ott kezdődik - ahogy a kezdő kutyatulajdonosok kézikönyve is írja - hogy két szuka kutyát együtt ne tarts, mert nem férnek meg egymással és a későbbiekben / ha mindkettő ivarérett lesz / szana-szét fogják marni egymást. Ha nem terveztél ivartalanítást, akkor komolyan gondolkodj el rajta, valamint kérdezz meg egy állatorvost is, mert ő tud további tanácsot adni, de amit leírtam az tény.Asys írta:Sziasztok! Kutyatartóktól szeretnék elsősorban segítséget kérni!
Van egy 3 és fél éves szuka golden retriever kutyusom, nagyon barátságos, ragaszkodó, de nem túlságosan fegyelmezett és nem igazán szocializált.
Vettünk mellé egy 10 hetes labrador kislányt.
A probléma ott kezdődik, hogy a nagyobbik nem bántani akarja, csak játszana vele a maga módján. A maga módja azt jelenti, hogy böködi, lökdösi rá akar feküdni, a kicsi meg nem akarja, aztán összekapnak és ugye a felnőtt kutyám jelentős testi fölénnyel rendelkezik (még)!
Mit javasolnátok? Nem szeretném ha kicsinek baja esne a játék során!
Ha valakinek valami jó tanácsa van ez ügyben, azt nagyon szépen kérem írja meg. Köszönöm!
Próbáld meg a KMPlayert! Talán menni fog vele.palesz77 írta:Hy. Az lenne a bajom, hogy a MediaPlayer nem játssza le a feliratot. És a filmet csak azzal tudom megnyitni. Valami tipp, hogy mit kéne leszednem, vagy esetleg ajánlotok más progit? Eredeti DVD, de a winamp meg a DivixPlusPlayer nem nyitja meg... Rolling Eyes
Ha ki van pipálva, és úgy sem jó akkor tudom ajánlani a "NOW WATCHING" programot. ez kijelzi ha youtube-on hallgatsz valamit vagy ha winampba, vagy egyéb zenehallgatókban.FtcSikiHun írta: És hol ha szabad kérdeznem?
És hol ha szabad kérdeznem?Slither írta: Semmilyent, csak be kell állítani, hogy kijelezze.
X8-am van és csak ajánlani tudom,mert nagyon jó teló.Devid16 írta:Telefont szeretnék venni, de a segítségetekre lenne szükségemValakinek nincs Sony Ericsson Xperia X8 as telefonja? Vagy valami tapasztalatot tudna mondani róla valaki? Mennyire megbízható vagy egyáltalán mennyire találjátok jó telónak. Egyenlőre csak ezt néztem ki. A plafon 35-40 lenne amit rá szánnék... szal valami ilyesmi árkategóriában jó érintőképernyős telót tudnátok ajánlani az jó lenne
5 hónapja ilyen telóm van...ár/érték arányban kiválóDevid16 írta:Telefont szeretnék venni, de a segítségetekre lenne szükségemValakinek nincs Sony Ericsson Xperia X8 as telefonja? Vagy valami tapasztalatot tudna mondani róla valaki? Mennyire megbízható vagy egyáltalán mennyire találjátok jó telónak. Egyenlőre csak ezt néztem ki. A plafon 35-40 lenne amit rá szánnék... szal valami ilyesmi árkategóriában jó érintőképernyős telót tudnátok ajánlani az jó lenne
Szivesen.Ha nem jó,irj...FCBMessi19 írta:Szerintem ez jó, én valami sokkal bonyolultabbra gondoltam.chonggy írta:As soon as you (vagy akárki) arrive(s),go to the international ticket desk??FCBMessi19 írta:Egy kis angol segítség kellene.
Szóval, adott ez a mondat:
Go to international ticket desk immediately on arrival.
Ezt a mondatot át kell írni más formába, hogy ugyanaz a jelentése legyen, és úgy kezdődik, hogy: As ...
Már legalább 15 perce gondolkozok rajta, de nem jövök rá.
Valaki aki jobban tud angolul az segítsen. Köszi előre is!
Vagy nem szabad alany legyen benne?![]()
![]()
Köszönöm szépen.
Szerintem ez jó, én valami sokkal bonyolultabbra gondoltam.chonggy írta:As soon as you (vagy akárki) arrive(s),go to the international ticket desk??FCBMessi19 írta:Egy kis angol segítség kellene.
Ezt a mondatot át kell írni más formába, hogy ugyanaz a jelentése legyen, és úgy kezdődik, hogy: As ...
Vagy nem szabad alany legyen benne?
As soon as you (vagy akárki) arrive(s),go to the international ticket desk??FCBMessi19 írta:Egy kis angol segítség kellene.
Kellett volna bele rakatni hűtéskésleltetőt,akkor nem állna fent ez a probléma. Ha flashelve van,akkor amit Bob_Marley,vagy Daffy írt,ott simán helyrepofozzák.Hunter91 írta:Ma 3 ledes lett az Xbox360-om(1,5éves). Ilyenkor mit lehet tenni? Érdemes megcsináltatni? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata az megosztaná velem?