Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, valamiért nekem ez a "hozzuk vissza a régi retro-akciókat" kezdeményezés már igencsak fárasztóvá vált, attól tartok ez a film is ennek a folyamatnak a martalékává válik majd, de ne legyen igazam.miihii írta:
Arnie&Sly közös filmben, a címe Escape Plan és októberben mutatják be. A két öreg még együtt is odadörrent egyet, ha már visszatért a Kormányzó a bizniszbe![]()
Feltűnik még a filmben Caviezel, Sam Neill, D'Onofrio, Vinnie Jones, 50 Cent is.
Természetesen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az egyik legjobb nyitójelenet is ezé a filmé, de még jó pár ilyen csúcspont van. (A partraszállás, a párbaj stb.)miihii írta: Én is már jó párszor láttam és nagyon rendben van a film... azt leszámítva, h nálam már az első percek után eléri a csúcspontot: "Van még valaki?" jelenet
Elvileg holnap már trailer is lesz hozzá.miihii írta: Escape Plan
Én is már jó párszor láttam és nagyon rendben van a film... azt leszámítva, h nálam már az első percek után eléri a csúcspontot: "Van még valaki?" jelenetsjd írta:
Trója
Sokadik nézésre is élveztem
Hát örökbefogadásnak tényleg elég rosszREMY írta: Azt hallottam, hogy, mint adoptáció nem a legjobb
Tim Robbins milyen öreg lettsoadroli írta:Thanks For Sharing - Official Trailer
Jónak néz ki, Ruffalót és Paltrowot nagyon bírom. Tony Stark ha ezt látnáVan itt még Tim Robbins, P!nk is... ígéretes.
Dehogynem. Remek példa erre Robert Downey Jr, aki ha jól emlékszem szintén 50 milliót kapott a Bosszúállókért, miközben a többi színész összesen is csak a töredékét. Szóba is jött, hogy lecserélik őket. Itt is van a cikk. http://cinestar.hu/cikk/a-marvel-fukarb ... k-penzeertsjd írta: Amúgy ti nem gondoljátok úgy, hogy borzalmasan túl vannak értékelve a színészek? (En bloc)
Szerintem félreérted a mondandóm. Nem azt mondom, hogy önmagában nagy pénzekről van szó (bár arról van szó, csak nem ez a probléma), hanem egy film szempontjából aránytalanul nagy összeget markolhatnak fel.kanty írta:Én nem értem a "felháborodásotokat". Jelenleg így mennek a dolgok, ahogy Remy is írja nem csak a filmes világban, hanem az élet többi területén is.
szánalmas ami manapság megy a világban. Foci, filmek, stb.... akkora pénzekről van szó, hogy mi fel sem tudjuk fogni.sjd írta: Amúgy ti nem gondoljátok úgy, hogy borzalmasan túl vannak értékelve a színészek? (En bloc)
[REC], ez egyértelmű, összefosod magad tőle, garantálhatom.Mezner2 írta:Sziasztok filmgurukNagy segítség kéne , tudtok gatyába csinálós horror filmet mondani nekem az elmúlt 3-4 évből ? csajszi jön át filmezni, és valami jó fajta f*satós kéne, de nekem semmi ötletem
Minden javaslatot szívesen fogadok
Amúgy ti nem gondoljátok úgy, hogy borzalmasan túl vannak értékelve a színészek? (En bloc)Stalkyard írta:Csodálkozom, hogy a következő Halálos Iramban filmre még nem írt alá.soadroli írta:Liam Neeson leszerződött az Elrabolva 3. főszerepére, amelyért nem kevesebb, mint 20 millió dollárt kap.
Szerintem elrabolják majd, és magát kell megmentenie, még talán 3D-is leszEladja magát lassan ő is.
Csodálkozom, hogy a következő Halálos Iramban filmre még nem írt alá.soadroli írta:Liam Neeson leszerződött az Elrabolva 3. főszerepére, amelyért nem kevesebb, mint 20 millió dollárt kap.
Szerintem elrabolják majd, és magát kell megmentenie, még talán 3D-is lesz
Na megnéztem, szerintem kummanagysjay írta: A Vox magazin szerint egy rakás hulladék. Ráadásul azt írják hogy undorító is. Hát én a Másnaposok 3 után már nem merek belevágni az ilyenekbe.
A Vox magazin szerint egy rakás hulladék. Ráadásul azt írják hogy undorító is. Hát én a Másnaposok 3 után már nem merek belevágni az ilyenekbe.soadroli írta: Ezt a Movie 43-at látta valaki? Felkaptam a fejem, hogy ennyi nagy színész 1 filmben, és full baromságnak néz ki