Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Néztek is az nap elég rendesen az utcán, hogy ki ez a nem normális...Andris írta:Nem vagy semmi Dávid!
Szólj ha megvannak a nyertes számok, csinálunk belőlük szavazást!
15-16Victor_Valdes írta:Gondolom rólam sokan tudják mennyi idős vagyok, aki nem tudja az megtippelheti, kíváncsi vagyok.
18-19kanty írta:Akkor mennyi?
16kanty írta:Na akkor játszok én is.![]()
Szerintem nem nagyon találjátok ki, h én hány éves vagyok.![]()
Neem.Fecooo írta:az ér, ha a FB-s infókat is felhasználom?kanty írta:Na akkor játszok én is.![]()
az ér, ha a FB-s infókat is felhasználom?kanty írta:Na akkor játszok én is.![]()
Ha nem bánod,beleszerkesztettem a nevedet utólagrszergej írta: 46. rszergej : http://www.myimg.de/?img=DSC0004095fdf.jpg
15kanty írta:Na akkor játszok én is.![]()
16-17?Victor_Valdes írta:Gondolom rólam sokan tudják mennyi idős vagyok, aki nem tudja az megtippelheti, kíváncsi vagyok.
16 vagy 17...FtcSikiHun írta:És engem mennyinek néztek?![]()
Két éves a kép, jobb nem volt
![]()
Aki ismer, ne mondja meg mennyi vagyok.
neeeS.Agüero írta:Kinéztelek volna 18-nak is.Initom írta:
várjuk
én tizennégyéves vagyok(aki akar tippelgethet
)
szerk: nah 4-re csak sikerült úgy sárgáznom hogy ne látszódjon
Mondták már, hogy hasonlít rám Iniesta. és nem én hasonlítok rá.Fernando írta:Matyi! Tiszat gyerekkori Iniesta ábrázatod van!
Kinéztelek volna 18-nak is.Initom írta:várjukKatalán88 írta:Majd holnap én is teszek fel egy képet magamról.![]()
Am nagyon jó így végig nézegetni őket, nagy ötlet volt!
én tizennégyéves vagyok(aki akar tippelgethet
)
szerk: nah 4-re csak sikerült úgy sárgáznom hogy ne látszódjon
Mondták már, hogy hasonlít rám Iniesta. és nem én hasonlítok rá.Fernando írta:Matyi! Tiszat gyerekkori Iniesta ábrázatod van!