Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg ezzel:Katalán88 írta:Sziasztok!
Milyen jellel jelölik azt, hogy egy termék mikrohullámos sütőben használható?
Előre is köszi a választ.
Köszi a tippet! Megfontolom.Tim írta:Nem nagyon van olyan. Jobban jársz ha egy médialejátszót veszel a normálisabb típusok 20-25 ezer ft körül vannak,ezek már tudják kezelni szinte az összes videó formátumot.Vehetsz beépített vinyósat,illetve külsőset.Lionel85 írta:Olyan asztali dvd lejátszót keresek, ami viszi az .mkv kiterjesztésű HD filmeket. Eddig a legáltalánosabb a dvd, divx, jpeg, stb. nem tudom, hogy tud-e valaki olyant, ami tud mkv-t is.
Hát 3. az asszem 32767 előjeles esetén előjel nélkül 65535 ha hozzáadsz egyet float típusu lesz.csdewl írta:Az szeretném kérni (főleg az informatikusoktól) , hogy valaki megoldaná nekem a 2., 3., ill. 4.példát? Ha lehet PM-ben kÜldjétek már el a megoldásokat! Nagyon hálás lennék érte.
itt a feladat: http://www.imagebam.com/image/244f8d115741912
Valószínűsíthető egy vírusfertőzés.Ez esetben tedd azt amit egy felelős gondolkodású férfiembernek tennie kell! Mivel win.live cím van feltüntetve küldőként,arra is gyanakodnék hogy msn-en keresztül szedtél össze valamit,vagy csak feltörték a fiókodat.Célszerű lenne egy jelszócsere is.Varga írta:Az lenne a problémám, hogy az e-mail címem random embereknek küldözget e-maileket. Nem rég szóltak nekem, megnéztem és kb. 80 levelet küldött valamilyen angol reklámmal. Nagyon fontos lenne,hogy ezt valahogy leállítsam. Ez egy windowslive.com-os e-maild cím és az a fő problémám, hogy mindenhez ez van megadva. Tehát fontos lenne hogy meg tudjam oldani és ne kelljen törölni a címem. Tudna ebben valaki segíteni?
jelszóváltoztatás egy erősebbre?Varga írta:Az lenne a problémám, hogy az e-mail címem random embereknek küldözget e-maileket. Nem rég szóltak nekem, megnéztem és kb. 80 levelet küldött valamilyen angol reklámmal. Nagyon fontos lenne,hogy ezt valahogy leállítsam. Ez egy windowslive.com-os e-maild cím és az a fő problémám, hogy mindenhez ez van megadva. Tehát fontos lenne hogy meg tudjam oldani és ne kelljen törölni a címem. Tudna ebben valaki segíteni?
Ez valószínűleg egy vírus, amit nem állíthatsz le, próbáld erről tájékoztatni ismerőseidet. Egyszer nekem is volt már ilyen!Varga írta:Az lenne a problémám, hogy az e-mail címem random embereknek küldözget e-maileket. Nem rég szóltak nekem, megnéztem és kb. 80 levelet küldött valamilyen angol reklámmal. Nagyon fontos lenne,hogy ezt valahogy leállítsam. Ez egy windowslive.com-os e-maild cím és az a fő problémám, hogy mindenhez ez van megadva. Tehát fontos lenne hogy meg tudjam oldani és ne kelljen törölni a címem. Tudna ebben valaki segíteni?
Nem nagyon van olyan. Jobban jársz ha egy médialejátszót veszel a normálisabb típusok 20-25 ezer ft körül vannak,ezek már tudják kezelni szinte az összes videó formátumot.Vehetsz beépített vinyósat,illetve külsőset.Lionel85 írta:Olyan asztali dvd lejátszót keresek, ami viszi az .mkv kiterjesztésű HD filmeket. Eddig a legáltalánosabb a dvd, divx, jpeg, stb. nem tudom, hogy tud-e valaki olyant, ami tud mkv-t is.
Az szerintem nem azért nem futott mert ultimate, hanem vagy azért mert win7en alapból nem fut, vagy mert 64bitesed volt fenn.Bobán írta:Hali! Melyik windows 7-et ajánljátok? Szempontok: Fusson minden program és minden játék![]()
Ultimatem volt, de nem ment rajta a cod 2. (tulajdonságok.kompatibilis-rendszergazdaként... sem segített!)
időközben csak meglettGauchomester írta:Légyszi valaki magyarázza el egy hozzá nem értőnek, hogy ha a laptopon van az "insert" gomb, amely egyben a print screen gomb is, akkor hogyan tudom megcsinálni a jó régi varázstrükköt, hogy csinálok az aktuális képernyőről egy képet, és azt elmentem? Mert amíg régen ezek külön voltak, simán ment, most meg nem tesz semmit. Köszönöm
nem biztos hogy jó megoldás, de talán segíthet, ha az IP címed elrejted valami proxy mögé pl ezzel http://zend2.com/ lehet online, de van ezer másik, programmal is lehetséges.davi10 írta:Sziasztok!
Youtubon egyre több videónál látom ezt a feliratot : A videó tartalmazza Sony Music Entertainment tartalmát. Már nem érhető el az országodban.
Emiatt nem tudom lejátszani a videót.
Van erre valami megoldás ?
Gauchomester írta:Srácok, biztos vaterázik közületek valaki.
Villámáron megvettem egy árucikket vaterán, de abszolút újonc vagyok. A biznisz menete az, hogy az eladó keres fel engem, és ha igen hol..(e-mailben vagy a vatera oldalán) és így hátradőlhetek, vagy nekem kell még lépéseket tennem?