Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még jó, hogy benéztél, természetesen várunk, bár az is elég, hogyha csak a rekesz sört küldöd, a szomszédok nagyon mérgesek szoktak lenniBadi írta:mivan? ez holnap lesz?:D
úgyemlékesztem Drigo jövő hetet írt, bár lehet azt még előző héten
eh, na mind1, jövök, kérdés mikor érek oda (valszeg fél9nél előbb nem)
Vettem.mypeter írta:pü.-ben én is elküldtem az enyémet
Szerkesztve!mypeter írta:Azért én még maradjak kérdőjeles. Még a családdal nem tudattam
Nem, isteni!Tim írta:Nem túl fűszeres mojitohoz? Ha kapok mentát vihetek..grecki írta: De ha veszünk mentát, akkor csinálhatunk mojitót is.Tán még lime is akad a cba-ban.
Jaj, isten ments! Captain Morgan!Itt mindenki Bacardi-fan?
Badi írta:östen! mindenképpen ott leszek (már ha beengedsz, Drigo)
ha megoldható, inkább szerdán legyen, csütörtökön kb fél9re tudnék csak ott lenni
ha cash game, az is ok
mypeter, milyen márka? enyém modiano 100%pl 4indexes jumbo![]()
Nem túl fűszeres mojitohoz? Ha kapok mentát vihetek..grecki írta: De ha veszünk mentát, akkor csinálhatunk mojitót is.
Csendet!mypeter írta:Mit szeretnek a szomszédok?
Helyes! Mi nem iszunk, max almalevet. A sok alkohol a szomszédok száját hivatott befognimypeter írta:mi cash game-ezni szoktunk, 20 kisvak 50 nagyvak, 5-6 óra alatt viszonylag embweri mértékűt lehet nyerni-bukni. Persze mi 12-13 órát játszunk...
Van 100% Plastic kártyám, esetleg hozzam, ha el tudok jönni. Fiamat viszem fociedzésre, kb 6:30-7-re ott tudok lenni, ha időben tudok taxit fogni (mert ugye iszunk is valamit...)