Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tök egyértelmű.Rinku írta:...
Én is inkább az 1,0,2 felállást javaslom, mert ugyan nem így van időrendben a dolog, de amennyire emlékszem néhány karakternél igazából úgy üt a sztori, h előbb tudod milyen a későbbi viszony, mielőtt kiderül, h mi is volt anno. Mint pl Solonius és Batiatus kapcsolata...sjd írta:Már nem nagyon emlékszem rá, de sztem sok olyan dolog van, ami csak akkor esik le, ha már láttad az első évadot. Persze gondolom értelme így is van, csak sztem sokkal inkább úgy vannak felépítve a karakterek és a fordulatok, hogy igazán az első évad ismeretében ütnek.soadroli írta:Szerintem jó ha 0,1,2-ben nézed, de a jobbak azt annó nem tehették meg...
Már nem nagyon emlékszem rá, de sztem sok olyan dolog van, ami csak akkor esik le, ha már láttad az első évadot. Persze gondolom értelme így is van, csak sztem sokkal inkább úgy vannak felépítve a karakterek és a fordulatok, hogy igazán az első évad ismeretében ütnek.soadroli írta:Szerintem jó ha 0,1,2-ben nézed, de a jobbak azt annó nem tehették meg...
Miért, mit nem vétek nem eredeti nyelven nézni?palesz77 írta:Ezt a sorozatot vétek nem eredeti nyelven nézni szerintem.
Ne szinkronnal nézd!!! Komolyan. Ezt a sorozatot vétek nem eredeti nyelven nézni szerintem. Persze lehet nem fog zavarni, de nekem az angol nyelvezet is ad egy pluszt..visca el barca írta:
értem. kösz. azért lehet maradok én a 0.1.2 verzional, gondolom az sem baj. látom hálistennek a szinkronos verzio nincs nagyon lemaradva (kb 5 rész) uhogy ugy tervezem nézni.
Szégyelld össze-vissza magad, azt hittem az ilyen őskockák (visca el barca írta:el szeretném kezdeni a spartacust
értem. kösz. azért lehet maradok én a 0.1.2 verzional, gondolom az sem baj. látom hálistennek a szinkronos verzio nincs nagyon lemaradva (kb 5 rész) uhogy ugy tervezem nézni.sjd írta:kronológiailag az első évad után készítették, szóval azt érteni fogod anélkül is, viszont a másodikba már jönnek át onnan szereplők.
(viszont sztem akkor is az 1., 0., 2. sorrendben nézd, mert azért az 1. évadból vannak benne jó prequel módra visszautalások)
kronológiailag az első évad után készítették, szóval azt érteni fogod anélkül is, viszont a másodikba már jönnek át onnan szereplők.visca el barca írta:el szeretném kezdeni a spartacust és szeretném tudni h előtte meg kell e nézni a spartacus: az aréna isteneit, h értsem miről van szó. tudom h a gods of arena az ilyen előzmény, csak nem tudom fontos e
Arra már régóta kíváncsi vagyok, h neki milyen szerepet szánnak, mert tényleg úgy elvan, de se nagyjelenete nincs, se szövege, se semmi. Többeket kiírtak már ennél kevesebbért isvisca el barca írta:twd
jó kis rész volt, kár ott van az öreg lánya, kb 3 mondata nem volt eddig..
szívközéptájt, látszott a hátán. amúgy tényleg bitangjó rész volt, és én is bírtam a félkezűtsoadroli írta:Walking Dead
Wúúhúhúhú de istenkirály![]()
Én sajnáltam Merlet, nekem szimpi volt, voltak nagy dumáiA kormányzó hogy leharapta az ujjait...azt hittem fejbe lőtte, de mint kiderült, nem. De akkor hol lőtte meg, mert visszatekertem ,de nem láttam a helyét. Na mindegy, elég szívszorító jelenet volt, mikor az öcskös meglátta.
Kövi rész kemény lesz, áá de várom.
Hanken kívül engem az egész család irritál.Sanama írta:Breaking Bad 1.évad, és 2x05ig
Walt fia csak engem irritál? fúúúú nagyon
Amúgy lehetne kicsit pörgősebb, az első évad vége meg a 2ik eleje jó volt, de most megint be van lassulva kicsit a sztori.
Bár teljesen Dexter érzésem van, bárki rájönne, hogy valami nagyon nem stimmel a taggal
Egyenlőre én is így állok a sorozattal. Várom már, h jöjjenek a feliratok tovább..Tarsi88 írta:Lepörgettem a House of Cards 6 részét amihez van felirat. Kevin Spacey tökéletesen alakítja a gátlástalan politikust. Nagyon tetszenek a nézőknek szóló monológjai. Kate Mara pedig nem egy tipikus bombázó, de összességében mégis egy eyecandy. Nagyon remélem Bruzsy kicsit jobban fog haladni a fordítással.