Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.26. 18:50:25

Rinku írta:...
tök egyértelmű.
mivel mindenki fertőzött, az is zombi lesz aki csak simán hal meg. ugye asszem akkor jött rá rick fiu, mikor shane lelőtte, az meg megzombult
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2013.03.26. 18:49:37

Rinkunak: Mindenki fertőzött mint kiderült egy régi epizódban,ha nem úgy hal meg valaki,hogy az agya sérül akkor zombi lesz.A kormányzó nem lesz zombi,mert csak az átváltozás után fertőznek a járkálók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rohamcsiga 2013.03.26. 18:50:53-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2013.03.26. 18:38:05

Walking Dead

Az a helyzet nálam, hogy annyira jó ez az új évad, hogy még ezeket a lassabb, vontatottabb részeket is tökre élvezem. :) Mondjuk ez a Merle-akció a végén nagyon nagy volt. :wink:

De elkezdtem filózni valamin, hátha választ kapok a kérdésre a jövőben. Ugyebár a Governor és Merle között a pisztolylövéssel zárult a jelenet. Mást nem tudunk meg, csak annyit, hogy nem lőtte fejbe, mert a végén ott csócsálta a kölyköt Daryl előtt. Hogy alakulhatott át? Hogy fertőződött meg? Ezen rágódok egy kicsit, mert a zombi megharapta, amelyik a raktárban támadt rá? Mert ha igen, és ezután a Kormányzó leharapta két ujját, ezzel vér került a szájába - az AIDS is így terjed -, akkor végülis a Kormányzó pajtás is megfertőződött, nemde? :D Tehát szépen viszi vissza magával a kórt magában. Ti mit gondoltok, hogy jött létre a zombi-Merle? Mert amúgy elég vagány lenne, ha nem Daryl, nem Rick, nem Merle, nem Michonne, senki ember nem ölné meg, hanem pont most nyomott egy self-shot-ot Redneck koma ujjaival... :D
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2013.03.26. 07:12:38

sjd írta:
soadroli írta:Szerintem jó ha 0,1,2-ben nézed, de a jobbak azt annó nem tehették meg...
Már nem nagyon emlékszem rá, de sztem sok olyan dolog van, ami csak akkor esik le, ha már láttad az első évadot. Persze gondolom értelme így is van, csak sztem sokkal inkább úgy vannak felépítve a karakterek és a fordulatok, hogy igazán az első évad ismeretében ütnek.
Én is inkább az 1,0,2 felállást javaslom, mert ugyan nem így van időrendben a dolog, de amennyire emlékszem néhány karakternél igazából úgy üt a sztori, h előbb tudod milyen a későbbi viszony, mielőtt kiderül, h mi is volt anno. Mint pl Solonius és Batiatus kapcsolata...
Persze az sem gond, ha 0-1-2 a sorrend, úgy is lekövethető, de sztem talán egy picit jobb, ha a vetítés menete van követve.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.25. 22:24:30

soadroli írta:Szerintem jó ha 0,1,2-ben nézed, de a jobbak azt annó nem tehették meg...
Már nem nagyon emlékszem rá, de sztem sok olyan dolog van, ami csak akkor esik le, ha már láttad az első évadot. Persze gondolom értelme így is van, csak sztem sokkal inkább úgy vannak felépítve a karakterek és a fordulatok, hogy igazán az első évad ismeretében ütnek.
palesz77 írta:Ezt a sorozatot vétek nem eredeti nyelven nézni szerintem.
Miért, mit nem vétek nem eredeti nyelven nézni? :P
(Amúgy ha jól emlékszem, a kollégát nehéz lesz eltéríteni a fullHD-szinkron kombótól)
De amúgy tényleg jókat lehet röhögni, ahogyan az írók erőlködnek, hogy valamilyen cizellált latinos Shakespeare-körmondatot szúrjanak be két Jupiter's Cock közé :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.03.25. 22:17:36

visca el barca írta:
értem. kösz. azért lehet maradok én a 0.1.2 verzional, gondolom az sem baj. látom hálistennek a szinkronos verzio nincs nagyon lemaradva (kb 5 rész) uhogy ugy tervezem nézni.
Ne szinkronnal nézd!!! Komolyan. Ezt a sorozatot vétek nem eredeti nyelven nézni szerintem. Persze lehet nem fog zavarni, de nekem az angol nyelvezet is ad egy pluszt..

Ha meg a 0. évaddal kezdesz, akkor az első 1,5 percet skippeld kb, meg az utolsó rész legvégénél is, mert konkrétan az első évad végét vágják oda.. Szóval ha azt nem akarod pontosan tudni, akkor erre figyelj. :wink:

szerk.: sjd, jogos a pont.. :D Csak ennél hatványozódik!! Bár mondjuk a Jóbarátokat és a Rém rendes családot még csak eredetiben néztem most hogy így belegondolok, de azok igen jók úgy is szerintem..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2013.03.25. 22:40:25-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.25. 22:17:02

visca el barca írta:el szeretném kezdeni a spartacust
Szégyelld össze-vissza magad, azt hittem az ilyen őskockák ( :P ) már látták.
De jobb később mint soha :D Szerintem jó ha 0,1,2-ben nézed, de a jobbak azt annó nem tehették meg...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.25. 21:48:52

sjd írta:kronológiailag az első évad után készítették, szóval azt érteni fogod anélkül is, viszont a másodikba már jönnek át onnan szereplők.
(viszont sztem akkor is az 1., 0., 2. sorrendben nézd, mert azért az 1. évadból vannak benne jó prequel módra visszautalások)
értem. kösz. azért lehet maradok én a 0.1.2 verzional, gondolom az sem baj. látom hálistennek a szinkronos verzio nincs nagyon lemaradva (kb 5 rész) uhogy ugy tervezem nézni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.25. 21:42:08

visca el barca írta:el szeretném kezdeni a spartacust és szeretném tudni h előtte meg kell e nézni a spartacus: az aréna isteneit, h értsem miről van szó. tudom h a gods of arena az ilyen előzmény, csak nem tudom fontos e
kronológiailag az első évad után készítették, szóval azt érteni fogod anélkül is, viszont a másodikba már jönnek át onnan szereplők.
(viszont sztem akkor is az 1., 0., 2. sorrendben nézd, mert azért az 1. évadból vannak benne jó prequel módra visszautalások)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.25. 21:37:57

el szeretném kezdeni a spartacust és szeretném tudni h előtte meg kell e nézni a spartacus: az aréna isteneit, h értsem miről van szó. tudom h a gods of arena az ilyen előzmény, csak nem tudom fontos e
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.25. 20:59:03

TWD
És akkor meg is volt a (remélhetőleg) utolsó filler epizód.
Őszintén szólva megint nem értem, hogy Rick ezen hogy tudott fél órát agonizálni még, mert nekem a 3x13 végén egyértelműen az jött le, h nem adja át Michonne-t, meg is lepődtem, h úgy indult az epizód, hogy belement volna. De onnantól is csak idő kérdése volt, h belássa, h ő jó ember és nem teszi ezt.
A másik szálnak viszont legalább volt értelme, Merle helyzetét a lehető legjobban oldották meg, látszott, h nagyon idegen test a társaságban, viszont pedálozni meg nem fog azért, hogy befogadják, szóval egy feloldhatatlan patthelyzetet is sikeresen elsimítottak. És ha tippelnem kell, lesz még abból egy-két érdekes fejlemény, h lelőtte T-Dog 2.0 haverjának a gyerekét.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.25. 20:06:34

Elnézést, hogy belepofátlankodok a TWD-be, de hamarosan GoT :D

Kép

The Buzz: Game of Thrones Touring Exhibition
http://www.youtube.com/watch?v=9bX_9VMR_Ho

The Buzz: Breakfast At Tiffany's & Emilia Clarke
http://www.youtube.com/watch?v=k0HDIwgBnQY
Még mindig furcsa nem szőkén a gyönyörűség. :D

Még egy kis Tyrion:
The Wit and Wisdom of Tyrion Lannister
A legnagyobb még mindig ez:
- How would you like to die, Tyrion, son of Tywin?
- In my own bed, at the age of 80, with a belly full of wine and a girl's mouth around my cock.

Usual Tyrion. :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.03.25. 19:44:14

visca el barca írta:twd

jó kis rész volt, kár ott van az öreg lánya, kb 3 mondata nem volt eddig..
Arra már régóta kíváncsi vagyok, h neki milyen szerepet szánnak, mert tényleg úgy elvan, de se nagyjelenete nincs, se szövege, se semmi. Többeket kiírtak már ennél kevesebbért is :lol: Jelen állás szerint nem ez az évad lesz az ugródeszka számára, de ha megtartották a létszámban, akkor később talán még vmire csak jó lesz :) Mondjuk aranyos a kis szöszike, uh felőlem elfér a stábban, csak akkor tényleg vmit tegyen hozzá a sorozathoz. Ennél még T-Dog is egy vezérkarakter volt :D

Maga a rész olyan átlagos volt, a záró perceket leszámítva. Csóri Daryl :( Rick meg fölpuhul a végére, leadja a csapatkapitányi szalagot :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.25. 18:22:07

twd

jó kis rész volt, kár h mindig olyan karaktert írnak ki aki miatt megéri nézni az egészet. ott van az öreg lánya, kb 3 mondata nem volt eddig..őt is kinyomhatnák már a csába, vagy a rákos nőt, de tőlem michonne is mehetne, irritáló egy nő.
Kép
TT
Capitá del Barça

2013.03.25. 17:21:05

soadroli írta:Walking Dead
Wúúhúhúhú de istenkirály 8)
Én sajnáltam Merlet, nekem szimpi volt, voltak nagy dumái :D A kormányzó hogy leharapta az ujjait...azt hittem fejbe lőtte, de mint kiderült, nem. De akkor hol lőtte meg, mert visszatekertem ,de nem láttam a helyét. Na mindegy, elég szívszorító jelenet volt, mikor az öcskös meglátta.
Kövi rész kemény lesz, áá de várom.
szívközéptájt, látszott a hátán. amúgy tényleg bitangjó rész volt, és én is bírtam a félkezűt
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.25. 17:15:38

Walking Dead
Wúúhúhúhú de istenkirály 8)
Én sajnáltam Merlet, nekem szimpi volt, voltak nagy dumái :D A kormányzó hogy leharapta az ujjait...azt hittem fejbe lőtte, de mint kiderült, nem. De akkor hol lőtte meg, mert visszatekertem ,de nem láttam a helyét. Na mindegy, elég szívszorító jelenet volt, mikor az öcskös meglátta.
Kövi rész kemény lesz, áá de várom.
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.03.24. 21:08:31

Sanama írta:Breaking Bad 1.évad, és 2x05ig

Walt fia csak engem irritál? fúúúú nagyon

Amúgy lehetne kicsit pörgősebb, az első évad vége meg a 2ik eleje jó volt, de most megint be van lassulva kicsit a sztori.

Bár teljesen Dexter érzésem van, bárki rájönne, hogy valami nagyon nem stimmel a taggal :D
Hanken kívül engem az egész család irritál. :D

Ajánlom, hogy nézd tovább, lesznek benne nagyon unalmas és felesleges részek, de az összképért mindenképpen megéri nézni, ne add fel, a 4. évad halálos lesz! :D Egyre jobban indul be az egész, meglátod, hogy nem fogod megbánni! :wink: Nyáron jön a 6. évad, ami az utolsó lesz, ergo el sem lehet rontani, mint pl. a Dextert, hogy feleslegesen sokáig húzzák, szépen lezárják. Aki Jesse-t játssza, az a srác posztolta twitterre a forgatás megkezdése előtt, hogy a 6. évad forgatókönyvéből alig olvasott valamit, és már akkor brutálisnak találta. :D

És az 5. évad vége is baró lett! :wink: Egy szó, mint száz, ne add fel, hidd el, megéri átküszködni a Marie-s és Skyleres sz.rkodást, akármennyire is gyűlölöm mindkét karaktert és színészt is.
Football, bloody hell. /SAF/
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.24. 20:49:13

Spartacus
Rossz nézni, hogy hová jutott ez a sorozat, megnéztem a hétvégén egy részt az első évadból hát a Makó-Jeruzsálem távolsággal keveset mondtam. Kár, hogy pénz hiány miatt ez lett belőle.

House of Cards
Hát WOW. A 7. rész eddig magasan a legjobb pedig eddig se volt rossz. Most már komolyabban beindulnak az események. A következő részben gondolom a kis örömlányunknak nagy szerepe lesz

Valaki ajánlhatna valami sorozatot ami legalább 2-3 évad, nem nagyon van mit néznem. A teljesség igénye nélkül amiket már végigpörgettem: Szökés, House, NCIS-ek Shield, Sons of Anarchy, 24, Dexter, Fringe, Homeland, The Unit, Strike back, Flashpoint, Revenge, Suits, HIMYM, TBBT,
Amik nem jöttek be: LOst, Breaking Bad, Chuck, Wire
Kép
miihii
KHAL

2013.03.24. 18:49:38

Spartacus

Nagyon vártam már a feliratot, mert a fácsén már el lett spoilerezve Crixus kihalása, uh kíváncsi lettem a körülményeire. Szerencsétlen párának pont ez a nyikhaj kis csíra oltotta ki a lámpását, szégyen egy ekkora harcosnak.

És ha már Tibi, remélem Cézár tényleg kiokoskodik valami revansot és üvöltve fog megdögleni a kis paraszt, de úgy h még Kore is le tudja köpni életében.

Azért poén volt Crassustól: "Miért nem szálltál lóra?" :P

És hát igen, érződik, h jön a végkifejlet. A nagy búcsújelenetek, beszédek már a vég szelét hordozzák... Pedig jó kis sorozat volt
:cry:
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.24. 18:22:56

Spartacus
Hát ez tényleg kömény volt. Mondjuk az elejétől fogva tudtuk, hogy ez egyszer bekövetkezik. Most nézem hogy 2 rész lesz még, én azt hittem csak 1, hogy a következőben Spariék is az afterlife-ra mennek.
Amúgy irigyeltem Spartacust, azt a leánykát én is felpróbálnám :mrgreen:
Tiberius remélem megdöglik egy karddal az ánuszában, az már felérne egy happy enddel.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.03.23. 17:55:13

Spartaus:

Wow!! :shock: Hát ez igen kemény egy rész volt.
Tiberiust remélem megöli valaki nagyon hamar, amit ez leművel.. Valakivel nézeteltérése van, rögtön beakasztja neki.. Áh, szörnyű. Caesar remélem megbosszulja, mert ez nagyon gáz volt..
Agron meg most igen jót alakított szerintem, legkomolyabb színészi teljesítménye volt az egész sorozatban a búcsúbeszédje Nasirral kb.. Az nagyon tetszett.
Crixust meg sajnálom, hogy ez a kis nyomorult ölte meg. A halála viszont tetszett, hogy pozitívan váltak el Spartitól. Nagy jelenetek voltak a végén, sajnálom hogy többet nem látjuk az Undefeated Gallt..
:cry:

Most sajna 2 hét pihi, nem tudom hogy fogom kibírni.. :twisted:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.21. 23:40:38

Breaking Bad 1.évad, és 2x05ig

Walt fia csak engem irritál? fúúúú nagyon

Amúgy lehetne kicsit pörgősebb, az első évad vége meg a 2ik eleje jó volt, de most megint be van lassulva kicsit a sztori.

Bár teljesen Dexter érzésem van, bárki rájönne, hogy valami nagyon nem stimmel a taggal :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.21. 20:24:01

Game of Thrones Season 3: Break It Down with Carmelo Anthony
http://www.youtube.com/watch?v=UhbP0tWfrd0
Melo a vastrónon :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.21. 20:18:36

Tarsi88 írta:Lepörgettem a House of Cards 6 részét amihez van felirat. Kevin Spacey tökéletesen alakítja a gátlástalan politikust. Nagyon tetszenek a nézőknek szóló monológjai. Kate Mara pedig nem egy tipikus bombázó, de összességében mégis egy eyecandy. Nagyon remélem Bruzsy kicsit jobban fog haladni a fordítással.
Egyenlőre én is így állok a sorozattal. Várom már, h jöjjenek a feliratok tovább..
7. részhez találtam egy feliratot, de olyan mértékben el van csúszva, h nem vt kedvem ott pepecselni ezzel :D
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.21. 19:57:15

Lepörgettem a House of Cards 6 részét amihez van felirat. Kevin Spacey tökéletesen alakítja a gátlástalan politikust. Nagyon tetszenek a nézőknek szóló monológjai. Kate Mara pedig nem egy tipikus bombázó, de összességében mégis egy eyecandy. Nagyon remélem Bruzsy kicsit jobban fog haladni a fordítással.
Kép
Válasz küldése