Ez milyen torrent oldal? Sok torrent van rajta, vírusmentesen? Mert akkor regelnék rá

Ez milyen torrent oldal? Sok torrent van rajta, vírusmentesen? Mert akkor regelnék rá
1. szerintem nem,mivel ncore-ról van a torrent + nem láttam,hogy írta e volna valaki,h rossz lenne. 2. nálam azért lenne furcsa mert mindig be van/volt kapcsolva az msn,és soha nem volt vele probléma + még újra is töltöttem,szóval ez se nagyon jöhet be. Azért köszi. Én esetleg olyasmire gondoltam hogy wave3as a dolog vagy ap2.5ös,esetleg erről nem tudsz valamit?barcafan0911 írta: 2 probléma állhat fenn:
1. A letöltött játék hibás (nézd meg fórumon volt e még valakinek problémája vele.)
2. Rosszul töltötted le. Ugye írtad hogy megszakadt 2x is az írás. Nos, néha ha töltés közben msnezel vagy valami komolyabbat csinálsz, akkor az a töltés kárára mehet, vagy megszakad vagy sérült lesz a file.
http://brutalteam.hu/nyalesz írta:Valamelyik torrent oldalról nem tom letölteni az Üvegtigris 3.-ik részét???
Selejtes a lemez amire írni akarsz.Próbálj meg valami tisztességes íróprogramot használni pld.imgburn.Azt erre találták ki. A clonecd max.ps1 játékok írására alkalmas,kicsit eljárt fölötte az időMessithebest írta:Valaki?Messithebest írta:Üdv!A problémám az lenne,hogy kiírtam kb 4edjére a Fight Night Round 4et Xboxra. Első 2 alkalommal a felénél megszakadt az írás,2ik két alkalommal beteszem a boxba és egyből kiírja hogy a CD olvashatatlan. Mi lehet a baj? CloneCDvel írtam,úgy mint a többi más játékot,és azokkal nincs is gond. Valaki tudja mi lehet a baj?![]()
Bocsi, csak felhúztak kicsit. nCore-n biztosan fenn van, mert én is onnan szedtem. Beloadon még nem láttam, máshová pedig nem vagyok regelve.nyalesz írta: Köszöm kielégitő válaszod,de konkrétan nem tudjátok honnan?
www.bigtorrent.eunyalesz írta:Köszöm kielégitő válaszod,Victor_Valdes írta:Valamelyikről biztosan le tudod...nyalesz írta:Valamelyik torrent oldalról nem tom letölteni az Üvegtigris 3.-ik részét???de konkrétan nem tudjátok honnan?
2 probléma állhat fenn:Messithebest írta:Valaki?Messithebest írta:Üdv!A problémám az lenne,hogy kiírtam kb 4edjére a Fight Night Round 4et Xboxra. Első 2 alkalommal a felénél megszakadt az írás,2ik két alkalommal beteszem a boxba és egyből kiírja hogy a CD olvashatatlan. Mi lehet a baj? CloneCDvel írtam,úgy mint a többi más játékot,és azokkal nincs is gond. Valaki tudja mi lehet a baj?![]()
Köszöm kielégitő válaszod,Victor_Valdes írta:Valamelyikről biztosan le tudod...nyalesz írta:Valamelyik torrent oldalról nem tom letölteni az Üvegtigris 3.-ik részét???
Victor_Valdes írta:Valamelyikről biztosan le tudod...nyalesz írta:Valamelyik torrent oldalról nem tom letölteni az Üvegtigris 3.-ik részét???
Valamelyikről biztosan le tudod...nyalesz írta:Valamelyik torrent oldalról nem tom letölteni az Üvegtigris 3.-ik részét???
Nyaralás és ünnepek.: Szoktatok-e külföldre menni, ha igen akkor hol vtatok eddig, belföldi nyaralások- hova szoktatok ilyenkor menni, nyaralási élmények, nyaralási szokások pl: fürdés v. szuvenír vásárlás. Kikkel szoktál elmenni, milyen gyakran utaztok elFtcSikiHun írta: -Nyaralás és ünnepek.
-iskolám, osztályom
Valaki?Messithebest írta:Üdv!A problémám az lenne,hogy kiírtam kb 4edjére a Fight Night Round 4et Xboxra. Első 2 alkalommal a felénél megszakadt az írás,2ik két alkalommal beteszem a boxba és egyből kiírja hogy a CD olvashatatlan. Mi lehet a baj? CloneCDvel írtam,úgy mint a többi más játékot,és azokkal nincs is gond. Valaki tudja mi lehet a baj?
A szolgáltató, mivel azt írtad, hogy ott próbálkoztál, kiválasztod h mennyit akarsz feltölteni, meg a fizetés módját, aztán tovább,tovább az utasítások szerint a végén pedig fizetsz.albicelesteX írta:Tőlem nem kérte ezeket a kódokat...nem tudom mit ronthattam el.
Szerk.:De most Te a szolgáltató honlapjára mentél fel?Vagy a bankéra?
Nem tudom, hogy mi azon a bonyolult. Kb 4t kattintottam és kérte is a kártyaszámot, meg CVC kódot. Megadod és kész.albicelesteX írta:Otp és t-mobile.Igen a szolgáltató honlapjára mentem rá,de ott csak annyit választottam ki hogy mekkora összeget akarok feltölteni azt nem kérték,hogy adjam meg a bankszámlaszámot.Mondjuk kicsit félek is az ilyen dolgoktól...
Mármint kinek a honlapján, a szolgáltató?albicelesteX írta:Nincs ilyen net bank..nem tom mi az..Azt választottam ki,hogy a honlapon keresztül akarom intézni a feltöltést aztán hogy bankkártyával fizetés,de eleve nem is tudtam,hogy hogyan vonja le a számláról mivel számlaszámot nem is kért.
a netbank azt az oldalt jelenti,ahol a számlád ügyeit tudod intézni neten. ersténél és otp-nél biztos van. mondd,hogy milyen bankhoz tartozol és megnézem neked,hogy mi az ábra.albicelesteX írta:Nincs ilyen net bank..nem tom mi az..Azt választottam ki,hogy a honlapon keresztül akarom intézni a feltöltést aztán hogy bankkártyával fizetés,de eleve nem is tudtam,hogy hogyan vonja le a számláról mivel számlaszámot nem is kért.
Ha van netbankod, akkor azzal pofonegyszerű, mert gondolom nem csak az OTP-nél 3 kattintás.albicelesteX írta:Üdv!Valaki el tudná mondani,hogy hogyan kell telefon egyenleget feltölteni netről?Próbálkoztam vele,de nem sikerült.