Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szandi,hej!Szandi írta: off: Tim, hely?
Nem mondtam, hogy erre készüljünk, csak tisztáztam az eshetőségeket, vagyis, hogy még mindíg nincs pontos idő és lehet opóó lesz...Ordog írta: Zozzy bazzeg.... Ilyen hülyeségekkel ne fárasszá már minket. Tibi88, ki az??????? Majd ha Enrique mondja elhisszük, de így.......
Zozzy bazzeg.... Ilyen hülyeségekkel ne fárasszá már minket. Tibi88, ki az??????? Majd ha Enrique mondja elhisszük, de így.......Zozzy 5 írta:Nem tudom, Madridistán írta a Real vs Barca topicba Tibi88 vagy kicsoda...Szandi írta:Ez hol van ez a hír?![]()
Úgy tudom Tibi88 az Los álneveZozzy 5 írta:Nem tudom, Madridistán írta a Real vs Barca topicba Tibi88 vagy kicsoda...Szandi írta:Ez hol van ez a hír?![]()
Ja, értemSaviola írta:Beszerveztem mást arra napra már..azé' nem jó.
Mármint estére..szóval..reménykedjünk a 21.-ében.
Miért? 24-én lesz Szenteste, szóval sztem még pont befére. Legalábbis nekem, a Ti nevetekben nem nyilatkozhatok. Mondjuk mi Danival úgy terveztük, hogy akkor megyünk ALVIN koncertreSaviola írta:22 is bukó,szóval tök8.
Ennyi...TZOLI írta:bocs, hogy helyette válaszolok, de végső időpont majd csak 1 héttel a meccs előtt lesz, szóval még messze nem biztos. Én egyébként úgy tudom, hogy a 22-ei kezdésre van a legnagyobb sansz, este tíztől.
Zozzy 5 írta:Mypeter?
Ja, és Dani...Méé' nem vagy a listán?