Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem én, hogy csak 200 Ft, de attól még... A 600 forintból vehettél volna egy csomó ilyet és jobban jársz.FtcSikiHun írta:...
A Sálke nem nyer Stuttgartban.nemtom99 írta: Vélemények![]()
Nem akarok senkit rá/le beszélni, de a Juventus ha rossz formába is volt, eddig 80%-át hozta a többi nagy elleni meccseinek. Szerintem nagyon 3 esélyes meccs.FCB.Gabesz írta:leverkusen-wolsburg H
Barca-zaragoza (0-1) H
city-wigan H
juve-milan V (bl meccsel most elgondolkodtattál,de remélem behúzzák juve rossz forma miatt)
ezekre gondoltam,kombiba lenne érdemes megtenni,csak úgy nem éppen nyerek sokat,csak ha 1 kisebb vagyont áldozok fel. nehéz
Az én mai 6-osom:Fernando írta:Holnapra egy hateseményest:
Man. City vs. Wigan H
Leeds vs. Doncaster H
*(0-1)Celtic vs. Hamilton H
*(0-1)Barca vs. Zaragoza H
Salzburg vs. Mattersburg H
Twente vs. Breda H
Odds: 6
Szerintem mindenképpen külön szelón tedd meg, mert: a Milannak igazán nagyot a szerdai BL-ben kell homorítaniuk, igaz az Inter nagyon kapaszkodik a bajnokságban. A Juventus eléggé rossz formában lévő csapat már csak a neve nagy igazándiból..Mivel ez olasz rangadó vagy mindenképp annak tűnik, így bármi lehetséges. Juventus előző hat meccséből két alkalommal nyert és négyszer kikapott.Amit még javasolni tudok az, hogy fogadj gólszámra, ha azt jobban érzed.FCB.Gabesz írta:Milán ma nyerhet? mit gondoltok?
neked islevproff írta:Jött a mai biztonsági is:
Admira - Hartberg H
Veendam - Sittard H
Dortmund - Köln H
Szerinem még soha nem volt ilyen, hogy 3 napon át folyamatosan nyertem.![]()
Grat. Nektek is, daffy és Fernando!
Erről beszélek má 3hsz.banFCB.Gabesz írta:Cr nélkül én ezt nem venném biztosra,a racing meg most már nem olyan rossz mint régebben,mint mondjuk az év első felében,legalábbis szerintem.KamTam írta:a real szerintem biztos, hogy nyer a hétvégén isCsoka írta:Dortmund-Köln H
Racing-Real (1-0) H
Barza-Zaragoza (0-1) H
Man.City - Wigan (0-1) H
Leeds-Doncaster H
Nottingham-Hull City H
1000-el----> 21000ft
Cr nélkül én ezt nem venném biztosra,a racing meg most már nem olyan rossz mint régebben,mint mondjuk az év első felében,legalábbis szerintem.KamTam írta:a real szerintem biztos, hogy nyer a hétvégén isCsoka írta:Dortmund-Köln H
Racing-Real (1-0) H
Barza-Zaragoza (0-1) H
Man.City - Wigan (0-1) H
Leeds-Doncaster H
Nottingham-Hull City H
1000-el----> 21000ft
a real szerintem biztos, hogy nyer a hétvégén isCsoka írta:Dortmund-Köln H
Racing-Real (1-0) H
Barza-Zaragoza (0-1) H
Man.City - Wigan (0-1) H
Leeds-Doncaster H
Nottingham-Hull City H
1000-el----> 21000ft
Végül nem raktam meg a Lokit.fcbarca0827 írta:Ejha, a srácok megépítették az Eurobarca történetének valószínűleg legmagasabb piramisát.
Kecskemét - Debrecen félidőben 3:0... Biztos sokan buknak rajta.
Én nemfcbarca0827 írta:Ejha, a srácok megépítették az Eurobarca történetének valószínűleg legmagasabb piramisát.
Kecskemét - Debrecen félidőben 3:0... Biztos sokan buknak rajta.