Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mekkroa makker vagy.Fernando írta:Semmire nem alapozom, annyira lehetetlen, hogy be fog jönni.daffy írta:vehettél volna inkább sütikétFernando írta:Olyat raktam besírtok![]()
Sevilla V, Mu fi X, Inter, Arsenal hendi X
a sevillát mire alapozod? a többivel egyetértek. a porto otthon talán a legjobb európában(statisztikailag),a sevilla pedig egy rakás szhar otthon, s idegenben is.(mellesleg csak poén szelvény).
Személy szerint én ezekről semmit se tudtam.Game90 írta:Arsenal győzelmet mire alapozzátok? Én annyira nem vagyok biztos benne:
1. RvP nem játszik.
2. vasárnap Carling Cup döntő a Birmingham ellen.
3. Stoke kellemetlen ellenfél az Arsenalnak.
Azért hajrá!
Semmire nem alapozom, annyira lehetetlen, hogy be fog jönni.daffy írta:vehettél volna inkább sütikétFernando írta:Olyat raktam besírtok![]()
a sevillát mire alapozod? a többivel egyetértek. a porto otthon talán a legjobb európában(statisztikailag),a sevilla pedig egy rakás szhar otthon, s idegenben is.
vehettél volna inkább sütikétFernando írta:Olyat raktam besírtok![]()
Aztán kiegyenlített a Preston.FCB.Gabesz írta:a notthingam a 90. percbe szerezte meg a vezetést,szetem nézz utána.
Barcaman14 írta:Az elsőt vitte a Nottingham.Barcaman14 írta: Köbenhavn-Chelsea V 1,66
Nottingham-Preston H 1,39
Marseille-MU 2-3 gól D 1,93
Porto-Sevilla 2,5 gólnál több V 1,70
300ft2270ft
Marseille-Mu V 2,10
Inter-Bayern 2,5 gólnál több V 1,79
Cardiff-Leicester H 2,31
300ft2605ft
De a Cardiff nyert úgyhogy remélem
nyerek!
Az elsőt vitte a Nottingham.Barcaman14 írta: Köbenhavn-Chelsea V 1,66
Nottingham-Preston H 1,39
Marseille-MU 2-3 gól D 1,93
Porto-Sevilla 2,5 gólnál több V 1,70
300ft2270ft
Marseille-Mu V 2,10
Inter-Bayern 2,5 gólnál több V 1,79
Cardiff-Leicester H 2,31
300ft2605ft
szetem meg nyer a koppenhágaFernando írta:Kifejteném persze: A Bundesliga idén is egy kalap... és még ott is vergődnek, van Gaal helye sem biztos, kikapnak a Kölntől stb, és a legnagyobb tényező: az Inter jobb csapat, most idén szerintem összeálltak Leonardoval. Ribéry-Robben? És? Tavaly is voltak. Otthon kötelező az Internek, de majd kiderül.
Amúgy mára:
Koppenhága-Chelsea V (ezen filóztam, vagy 0-0 lesz vagy 0-4)
Nottingham H
Leeds H
Tottenham 2.5-nél több gól V
Odds: 5valamennyi.
100ból egyszer bejön.FtcSikiHun írta:*(1-0)Lyon-RM D (a Real szerintem behúzza, de nem fogja kiütni a Lyon, 1 gólos győzelmet várok)
QPR-Ipswich D (az angol 2. osztály kiszámíthatatlan)
Blackpool-Tottenham V (mindkét csapat pihent, ha minden igaz Bale visszatért, szerintem ez kötelező)
*(1-0)Marseille-MU. D (a MU behozza, nincsenek nagyon nagy formában, de most javítanak, de a Marseille nem nagyon fogja hagyni magát)
Arsenal-Stoke H (papírformának kell lennie, kupabotlás után, ezt behúzzák)
Din.Kijev-Besiktast V (első meccs 4-1 a dinamonak, szerintem már félvállról fogják venni, és azért a törökök sem olyan rosszak)
20072.350
Nagyon őrültnek tartotok?