Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is pontosan így gondolom,robben ribery gomes hármas nem gyenge,x lesz.Hunter91 írta:Ezt kifejtenéd? Én pont a Bayern-t raknám meg.Fernando írta:Csak egy BL meccsre fogok tenni a héten, az Interre. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a San Siroba ne csapják el ezt az elvből halott Bayernt.
Pl: azért mert az utóbbi meccseken nem gólszegény meccseket játszik,nekem az inter tűnik gyengébbnek. Valamint a tavalyi döntő miatt visszavághatnának az milánóiaknak.
Ezt kifejtenéd? Én pont a Bayern-t raknám meg.Fernando írta:Csak egy BL meccsre fogok tenni a héten, az Interre. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a San Siroba ne csapják el ezt az elvből halott Bayernt.
Szerintem egyik sem.robertfcb írta:FC Köbenhavn - Chelsea X
PSV - Lille 1
Villarreal - Napoli 2
Sporting CP - Rangers 1
Internazionale - Bayern München X
Porto - Sevilla 1. félidő eredménye X
FC Köbenhavn - Chelsea X
PSV - Lille 1
Villarreal - Napoli X
Sporting CP - Rangers 1
Internazionale - Bayern München X
Porto - Sevilla 1. félidő eredménye 1
sztetek melyik fog bejönni?
Szerintem a 2 gólos necces, Marseille hazai pályán szerintem simán bekotor egyet, a Chelsea meg lehet hogy jól megszórja a Köbent.FtcSikiHun írta:*(1-0) Lyon- Real Madrid D 3.20
Nottingham- Preston H 1.39
Blackpool- Tottenham V 1.69
FC Köbenhavn - Chelsea 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól H 1.70
Marseille - Manchester Utd. Marseille szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 2.18
Internazionale - Bayern München D 3.25
200-->18.100
Ezt néztem ki![]()
Vélemény?
az első tetszik,de a chelsea necces lehet,a másodikon pedig az inter-bayern szerintem gólszegény lesz.Barcaman14 írta:Kedd-Szerda:
1.
Köbenhavn-Chelsea V 1,66
Nottingham-Preston H 1,39
Marseille-MU 2-3 gól D 1,93
Porto-Sevilla 2,5 gólnál több V 1,70
300ft2270ft
Marseille-Mu V 2,10
Inter-Bayern 2,5 gólnál több V 1,79
Cardiff-Leicester H 2,31
300ft2605ft
Próbáltam biztosra menni, mert túl sokat buktam az utóbbi időben. Bízom benne hogy legalább az egyik bejön.Várom a véleményeket!
Koppenhágában nem fog nyerni a chelseaFtcSikiHun írta:Hát Fernando, Sok Sikert. Hatalmas mix ha bejön, főleg a kézilabda![]()
Valakinek lenne tippe a BL-re?
Én ilyenre gondoltam:
Köbenhaven-Chelsea V
Lyon-RM V
Inter-Bayern X/V
Marseille-Mu V
Valami tanács, tipp?
Akár valami 'gólos' tipp, vagy hendikeppes, jó lenne már nyerni
Ő nem fogad, nem pénzzel játszik.messideco írta:Ennyi pénzt elpazarolni hülyeségre?
hát köszi a segitséget! én azt mondom proba szerencse,kikell ezt is probálni:)daffy írta:tippek szoktak lenni a nagyobb meccsekreXaviMessifan írta:sziasztok!
én szüz vagyok sportfogadás terén szvl segitséget szeretnék kérni töletek:)
tudnátok nekem mondani 1 jo kis kombináciot h ne rögtön botlással kezdjek?:) na meg esetleg vmi tippet merre lehetne tájékozodni a neten,esetleg van e ilyen oldal v csak hirekböl?
elöre is köszi:)
itt is hasznos dolgok vannak egyébként a legjobban akkor jársz,ha nem fogadsztapasztalatból mondom,mert ami mostanság megy,az megtippelhetetlen
tippek szoktak lenni a nagyobb meccsekreXaviMessifan írta:sziasztok!
én szüz vagyok sportfogadás terén szvl segitséget szeretnék kérni töletek:)
tudnátok nekem mondani 1 jo kis kombináciot h ne rögtön botlással kezdjek?:) na meg esetleg vmi tippet merre lehetne tájékozodni a neten,esetleg van e ilyen oldal v csak hirekböl?
elöre is köszi:)
Ezzel szerintem nem csak te voltál így:Fernando írta:Igazából nem baj, nem nagyon bíztam benne, inkább a többi zavar, hogy nem bírt nyerni az Udinese se stb stb. Bukó hétvége volt.