Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így szeretném, mert ténylez az ütnesjd írta:
Szerintem eléggé illúzióromboló lenne, ha az egész sorozat témája egy kapcsolatdrámában lenne elbagatellizálva. Egyszerűen az utolsó rész utolsó percében mutassák meg a csajt, néhány ütős mondatot narráljon alá Ted, és meg is lenne a tökéletes befejezés. Nem látnám értelmét annak, ha mondjuk fél évadon keresztül erőltetnék a különböző konfliktusokat anyuka kapcsán
Tökéletesen összefoglaltad!sjd írta: A készítőktől több helyen is lehetett olvasni, hogy úgy írják az évadot, mintha az utolsó lenne, aztán persze elsősorban megint a nézettségi adatok fognak dönteni, de már úgy ki van fulladva az egész, hogy megváltás lenne ez a lezárás.
http://tvline.com/2012/09/18/how-met-yo ... al-season/
A készítőktől több helyen is lehetett olvasni, hogy úgy írják az évadot, mintha az utolsó lenne, aztán persze elsősorban megint a nézettségi adatok fognak dönteni, de már úgy ki van fulladva az egész, hogy megváltás lenne ez a lezárás.bence-barca írta: Amúgy nem hiszem, h utlsó évad lenne. Bár elvileg Jason Segel kijelentette, h nem fog szerepelni a 9. évadban, szóval ha téll nem most zárják le, az érdekes lenne.
bence-barca írta: Éh felidegesített h Barney és Robin összeházasodnak... bár trailerben egyből azzal kezdtek, h mindketten beparáztak, de ezt nem lehet nem elsütni egy ilyen romantikus-vígjátéknál.
Én csak akkor tervezem be az évadot, ha jókat hallok róla, másképp biztosan nem fogom elfecsérelni vele a nyaramat.sjd írta:
Én is így vagyok vele, tavaly már szenvedés volt csak nézni, főleg, hogy van mit helyette. Azért sztem összegyűjtöm a részeket és majd ledarálom egyben jövő nyáron, meg persze a remény is él, hogy ha már (valószínűleg) utolsó évad, akkor összeszedik magukat a készítők.
Én is így vagyok vele, tavaly már szenvedés volt csak nézni, főleg, hogy van mit helyette. Azért sztem összegyűjtöm a részeket és majd ledarálom egyben jövő nyáron, meg persze a remény is él, hogy ha már (valószínűleg) utolsó évad, akkor összeszedik magukat a készítők.bence-barca írta: HIMYM et viszon elkaszálom. Úgy döntöttem, már nem fogom erőltetni. Bye-bye HIMYM.
Nem tudom mikor lesz felirat, de Szigony barátunk szerintem holnapra már elérhetővé teszi. Délutánra saccolom, hogy meglesz.TT írta:holnapra nem hiszem, hogy lesz fordítás (max. késő este), de szerdán már tuti sasolhatjuksoadroli írta:2-3 hét alatt ledaráltam az összes HIMYM-et, azoktól kérdezném akik már rég nézik: Ma kezdik a 8. évadot, holnapra már lehet nézni felirattal?ez az egy jó dolog van az idei szeptemberben
mellesleg mikor harmadszorra álltam neki végignézni újra az egész sorozatot, én is kb. ennyi idő alatt végeztem vele
Akkor kap egy esélyt.sjd írta:Bizony-bizony, én idén ősszel legjobban a Homeland 2. évadát várom.fcbarca0827 írta:Nyomassad csak neki.kanty írta:Homeland-et nézi valaki?12 epizód az évad, a 2. 30-án kezdődik, addig le is darálod.
Nekem amúgy még 11 résznyi Dextert kéne lenyomnom, hogy felhozzam magam a 7. évadig, megyek is nézni.
Bizony-bizony, én idén ősszel legjobban a Homeland 2. évadát várom.fcbarca0827 írta:Nyomassad csak neki.kanty írta:Homeland-et nézi valaki?12 epizód az évad, a 2. 30-án kezdődik, addig le is darálod.
viasat play-en nyomjákvisca el barca írta:öh, tényként írtam h létezik neki szinkronos változata, nem kérdéskéntcsak azért mert az ember általában nem gondolná h ilyen svéd cuccokat szinkronizálnak.
öh, tényként írtam h létezik neki szinkronos változata, nem kérdéskéntFernando írta:Valamelyik csatornán reklámozták. Vagy m1 vagy viasat már nem emlékszem, szóval valószínű, hogy van, vagy lesz.visca el barca írta:tegnap ajánlottak a madridistán egy sorozatot, nekiálltam és egész jó.
dán-svéd produkció, szóval aki szereti a skandináv filmek világát annak tuti be fog jönni.
a címe "a híd", eredetileg "bron/broen" és ilyen gyilkolászós, nyomozós.
mindössze 10 részes (10x60 perc) 2 részt néztem meg este és eléggé ajánlós. létezik neki szinkronos változata is.
Csak juss el a 4. évadig, az a legjobb, meg a hatodik (szerintem)TT írta:A Dexterhez igazán nem tudok hozzáértőként szólni, mert tegnap kezdtem belemost tartok a 4. résznél, néhol kicsit unalmasnak találom, de remélem jobb lesz.
Minden évad vége felé beindulnak az események. De olykor valóban teljesen feszültségmentes tud lenni egy-két rész. De hát olyan is kell. Az elsők meg értelemszerűen bevezető részek. A bonyodalom nem tudom hányadiktól indul, de már nem lehetsz tőle távol.TT írta:A Dexterhez igazán nem tudok hozzáértőként szólni, mert tegnap kezdtem belemost tartok a 4. résznél, néhol kicsit unalmasnak találom, de remélem jobb lesz.
A legjobb dolog a szeptemberben az a Dexter 95%-ban, ami a sorozatokat illetiTT írta:
holnapra nem hiszem, hogy lesz fordítás (max. késő este), de szerdán már tuti sasolhatjukez az egy jó dolog van az idei szeptemberben