Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.08.28. 20:07:46

Az újratelepítést megpróbáltam... A 4-es magyar? :D Dobsz egy linket? Megköszönném.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.28. 19:58:38

Messidona10 írta:Helló mindenkinek. A firefox 3.6.8-as verzióját használom, és néhány napja nem hajlandó engedelmeskedni...
Ha rákattintok pl. itt a honlapon a nap képére, megnyit egy ablakot, és csak nagy fehérséget látok. Ahova a webcímeket írjuk, normál esetben az aktuális oldal címének kéne lenni. Ehelyett webcím beírása felirat van. Semmilyen ablakot nem tudok megnyitni. Mi lehet a gond? Segítsetek, ha lehet!
Próbáld meg letörölni és újra feltelepíteni a böngészőt, vagy az új 4-es verzió bétáját, ami szintén jó kis böngésző!
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.08.28. 19:55:59

Helló mindenkinek. A firefox 3.6.8-as verzióját használom, és néhány napja nem hajlandó engedelmeskedni...
Ha rákattintok pl. itt a honlapon a nap képére, megnyit egy ablakot, és csak nagy fehérséget látok. Ahova a webcímeket írjuk, normál esetben az aktuális oldal címének kéne lenni. Ehelyett webcím beírása felirat van. Semmilyen ablakot nem tudok megnyitni. Mi lehet a gond? Segítsetek, ha lehet!
miihii
KHAL

2010.08.28. 18:05:08

rszergej írta:No, van egy kis bajom.
NFL meccseket szeretnék leszedni (ncore), elkezdi a letöltést, de pár mp múlva megáll és azt írja ki, hogy "hiba: a hozzáférés megtagadva"
Csak az NFL meccseknél csinálja ezt, a többi torrentnél minden jó.
Előre is köszi, ha tud vki segíteni.
A hibával kapcsolatben nem tudok segíteni,de a meccsekkel kapcsolatban talán.
ITT fent van jónéhány preseason meccs,letöltő linkkel,több tárhelyen.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
rszergej
Capitá del Barça

2010.08.28. 17:48:33

No, van egy kis bajom.
NFL meccseket szeretnék leszedni (ncore), elkezdi a letöltést, de pár mp múlva megáll és azt írja ki, hogy "hiba: a hozzáférés megtagadva"
Csak az NFL meccseknél csinálja ezt, a többi torrentnél minden jó.
Előre is köszi, ha tud vki segíteni.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.27. 19:12:20

Vann egy ilyen notebookom.
2 napja vettem,és az istenért nem tudom bekapcsolni a világító billentyűzetet. Pedig elvileg van benne,de hogyan tudom előszedni?

Remélem tudtok segíteni.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.27. 13:31:39

kennyke04 írta:
Barcaádám írta:Hatalmas gondom van!

Tegnap akartam törölni az mp3ról a zenéket de egyszerűen nem lehet, ha automatikus lejátszás még csak törlés nincs,ha hordozható eszközként nyitom meg akkor törli de aztán visszakerül!! esküszöm... kiírja hogy akarja törölni igen, törlés... aztán visszakerül.. nem tudom micsináljak, tulajdonságokba megnéztem be van pipálva hogy archiválandó, az lenne a baj?de azt se tudom kikapcsolni mert azt írja hogy írásvédett az eszköz, ez okból még formázni se tudom..

Légyszi segítsetek, nincs pénzem újat venni!!

Előre is mindenkinek hatalmas köszönet!!
nincs rajta egy kis pöcök ami írásvédetté teszi?

mire gondolsz?

nem tudom mi lehet a gond eddig nem volt semmi :(
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:17:30

Barcaádám írta:Hatalmas gondom van!

Tegnap akartam törölni az mp3ról a zenéket de egyszerűen nem lehet, ha automatikus lejátszás még csak törlés nincs,ha hordozható eszközként nyitom meg akkor törli de aztán visszakerül!! esküszöm... kiírja hogy akarja törölni igen, törlés... aztán visszakerül.. nem tudom micsináljak, tulajdonságokba megnéztem be van pipálva hogy archiválandó, az lenne a baj?de azt se tudom kikapcsolni mert azt írja hogy írásvédett az eszköz, ez okból még formázni se tudom..

nincs rajta egy kis pöcök ami írásvédetté teszi?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.27. 11:10:08

Legyen szíves dobjon rám egy püt,aki perfekt németből, illetve nem is kell,h tökéletes tudása legyen, max pár soros (2-3) szövegről lenne szó (szntem nem is lesz bonyolúlt,de biztosra megyek:D) ,amit magyarról németre kellene fordítani, de azt hibátlanul :D

webes netfordító s.arok nem érdekelnek, köszönöm előre is!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.26. 19:57:43

Hatalmas gondom van!

Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.25. 16:05:30

Perrero írta:]sűrített levegős ló[auto_cenzúra] lehet venni pl saturnba, 1-2ezer hufért, azt befújod a szellőzőn és elvileg az segít.
Ez jól hangzik csak hogy csődbe ment a Saturn. Legalábbis itt Debrecenben. Nem tudod/tudjátok hogy a media marktban lehet e kapni hasonlót?
daffy
Madridista

2010.08.25. 15:58:05

Fecooo írta:
albicelesteX írta:Szevasztok!Valaki tudna nekem abba felvilágosítást adni,hogy a t-mobile-nál ezek az aranykártyapontok hogy vannak?Készülék vásárlásnál felhasználhatom?Illetve mennyit érnek a pontok?
minden pont 1 forintot ér és igen, felhasználhatod készülékvásárláshoz, már 4x vettem így telót a családban ;)

most is van vagy 5000 pontom :P
és hogy gyűlnek a pontok? miért kapom?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.25. 15:56:03

albicelesteX írta:Szevasztok!Valaki tudna nekem abba felvilágosítást adni,hogy a t-mobile-nál ezek az aranykártyapontok hogy vannak?Készülék vásárlásnál felhasználhatom?Illetve mennyit érnek a pontok?
minden pont 1 forintot ér és igen, felhasználhatod készülékvásárláshoz, már 4x vettem így telót a családban ;)

most is van vagy 5000 pontom :P

szerk: daffy, minden hónapban kapsz vmennyit attól függően, h mennyi volt a számlád, nálunk mindenki előfizus, így egyszerre jobban gyűlnek a pontok, szóval az az 5000 pont csak azért az enyém, mert úgyis én fogom felhasználni :P :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.25. 16:01:26-kor.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.25. 15:52:51

Szevasztok!Valaki tudna nekem abba felvilágosítást adni,hogy a t-mobile-nál ezek az aranykártyapontok hogy vannak?Készülék vásárlásnál felhasználhatom?Illetve mennyit érnek a pontok?
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.25. 14:54:49

Én a hétvégén mentem egy MTB-vel, elől-hátul tárcsafék, de nem ajánlom. A tulaj mesélte, hogy ledobta a bringa, nagyon fog. Megnéztem én is, tényleg kemény. Szerintem hagyományos féket tegyél fel. Már csak költségkímélés szempontjából is.
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.08.25. 13:01:41

Perrero írta:sz.rból összeraktam egy sima mountain bike biciklit, már csak a finomítások vannak hátra, de vmit nem tudok. sima "V" fékem van rajta, de szeretnék tárcsaféket. fékkart is kell vennem :?: és feltudom-e tenni házilag :?: eszközök elvileg vannak, és van-e olyan h első-hátsó tárcsafék külön vagy tök mindegy :?: és hátra lehet egyáltalán tárcsát :?: technikai akadálya lehet annak h felrakjak 1 tárcsaféket :?: itt főként a vázra gondolok...

köszi, és bocs ha érthetetlen
A magam részéről feleslegesnek tartom a tárcsaféket(mint a montit városi használatra),mert egyrészt drága,plusz elég bonyolult a szerelése.Erről jut eszembe ITT egy kis segítség,hátha tudod használni. Ha esetleg összeraknál valami ilyesmit arra vevő lennék.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.08.25. 12:41:02

Perrero írta:sz.rból összeraktam egy sima mountain bike biciklit, már csak a finomítások vannak hátra, de vmit nem tudok. sima "V" fékem van rajta, de szeretnék tárcsaféket. fékkart is kell vennem :?: és feltudom-e tenni házilag :?: eszközök elvileg vannak, és van-e olyan h első-hátsó tárcsafék külön vagy tök mindegy :?: és hátra lehet egyáltalán tárcsát :?: technikai akadálya lehet annak h felrakjak 1 tárcsaféket :?: itt főként a vázra gondolok...

Megyek sorban:
1. Akkor kell új fékkar, ha hidraulikus tárcsaféket teszel fel. Ha mechanikusat, akkor az a kérdés, hogy hány ujjas a fékkarod, és, hogy ez mennyire érdekel. A tárcsaféket stabilan tudod használni akár két ujjal is, rakhatsz fel kisebb fékkart, de a négyujjas V-fékessel is elmegy.
2. Azt, hogy fel tudod-e tenni házilag, azt nem tudom, mennyire vagy kétbalkezes :P Elvileg megoldható, de én inkább elvinném szerelőhöz (főleg, ha hidraulikus), az egyúttal jól be is állítja (mondjuk ez attól is függ, hogy milyen tárcsaféket veszel, valamit halál egyszerű beállítani és úgy marad, valaminek tudni kell a nyitját)
3.Van-e első vagy hátsó? Fék függő. Valamiban külön gyártanak első és hátsó féket (tárcsa ugyanaz, csak a féktest más), vannak olyanok, amik adnak első és hátsó adaptert.
4. Hátra is lehet tárcsát természetesen, fékezési szokásoktól függ, hogy ki, hogy rakja fel. Az én általános tapasztalatom, hogy aki csak egyet tesz fel, az előre.
5. Na ezen bukhat az egész. Legalábbis én még nem láttam olyan vázon tárcsaféket, amin ne lett volna gyárilag csatlakoztatási lehetőség a vázon ill. a villán. Én nem tudok olyan adapterről, amivel ezt ki lehetne kerülni (ettől függetlenül, lehet, hogy van, de azért nem tartom valószínűnek, mert olyan bringákon is szoktam látni, amik ilyen 80000 körül vannak és alapból V-fékkel árulják).

szerk: Ja és az agy! Különben ne tudod felrakni a tárcsát.
Mogyi_
Jugador del Barça

2010.08.25. 12:36:13

vázra kell tárcsafék konzol, és tárcsás agyak is kellenek előre-hátulra. Kar csere meg attól függ milyen tárcsát akarsz felrakni. De itt egész jól leírják a különbségeket. Azt hogy van-e különbség hogy első vagy hátsó tárcsa között passzolom, mert amikor én akartam tárcsát akkor már az agynál megbukott a mutatvány így nem is másztam bele jobban.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.08.24. 22:58:30

Hát nekem semmilyen vírusírtós cucc nincs fönt sem a gépen, sem a laptopon. A gép megvan már vagy 7 éve, de eddig csak egyszer kaptam vírust, azt is akkor, amikor volt Nortonom. A laptopon meg még nem is volt vírus, pedig az is meg van már vagy 2 éve.
Mind a két helyen csak a Windows tűzfal van bekapcsolva.

Igazából az a titka, hogy tudni kell, hogy mit kell letölteni. Ha az ember ész nélkül szed le mindent, akkor legyen akár milyen tűzfala egy két kártevő úgyis átjut rajta.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.24. 22:41:18

okosan kell netezni, vagyis nem letölteni mindent és megnyitni egyből, még msn-se ha havertól jön, előbb megkérdezni miaz és nem lesz vírus a gépen. Nekem két évig csak win tűzfal volt, nemrég tettem fel egy Nodot, talált 2vírust, mindkettő crack fájl, vagyis 0db fertőzött fájlt volt... egyébként mindeet használhatod a felsoroltakból, Nod, Kapsersky, Norton, régen Panda-t is használtam, szinte egy szint mind, tökéletes sose lesz :wink:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.24. 22:12:05

Nekem 2 éve van AVG-m és NOD32-m egyszerre. Egyik sem rossz viszont már volt vírusos a Laptop. (a rendes gép is)

Nekem az lenne a kérdésem hogy már elég régóta (1-2 hónapja) csak nagyon ritkán tölt a töltő. Igau hogy el van töltve de be tudom tugni a laptopba úgy hogy "töltsön" pedig nem tölt. Csak egy bizonyos idő után vagy akkor ha egész este be van dugva. És rettenetesen le van lassúlva. Ma meg tegnap 1 óra alatt töltött be a windows.
Ez miért lehet? Van hely bőven és a CCleanerel rendszeresen tisztítom ami kicsit dob a gyorsaságán. Volt aki azt mondta hogy azért mert koszos belül.
Megpróbáltam szétszedni hogy megtisztítsam de nem ment.
Aki tudna megoldást azt megkérem írja le mert fontos lenne!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.24. 21:31:00

AVG-m volt elég sokáig. Nem a legmegbízhatóbb de, szvsz avastnál jobb, és nem lassítja a gépet egyáltalán. :)

Egyszóval nem rossz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Válasz küldése