Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Továbbá:fcbarca0827 írta: Amúgy:
Dexter: szeptember 30
Homeland: szeptember 30
Modern family: szeptember 26
The walking dead: október 14
Sherlock, Trónok harca meg csak jövőre.
Talán kicsit a Törtetők.geridoss írta:A Kaliforgiához hasonló sorozatot tudtok nekem mondani? Vagy létezik ilyen? Mert totál függő lettem, csak lassan a végéhez érek
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy spoiler rengeteg ez a 2 perc, szóval csak óvatosan.
Nemvisca el barca írta: jol tudom h ez lesz az uccsó évad?
jol tudom h ez lesz az uccsó évad?
Na igen, jót röhögtem rajta én is.miihii írta:Most látom,h ma déltől éjfélig elsötétítették az RTL-t egy 2009-es MÓNIKA SHOW miatt![]()
A fagyi visszanyaltRégen minket terrorizáltak vele,most megkapják érte a magukét
Mit veszít ezzel az emberiség...!?
Augusztus 29-én, dupla résszel kezdenek az RTL-en.ozsimiki írta: rtl ősztől kezdi, de szerintem maradok eredetinél, bár megvárom ki lesz Jockey magyar hangja, többieké gondolom ugyanaz.
Szerintem meg egy időpocsékoló, színvonaltalan komposztmenekült. Túl sok időt szentelnek a "nobody gives a f.ck" részekre és csak nagyon keveset a lényegre, amiért nézné az ember. Óriási csalódás a számomra az egész... Bár vannak jelenetek, amik tényleg jók, összességében sok időt megspórolhattam volna sokkal értelmesebb dolgokra. Aki nagy reményekkel ül be elé, csalódni fog szerintem. Bár ízlések és pofonok. Nem könnyű levenni a lábamról, a közelébe sem ért a vár hatásnak sem.N98Adam írta:A Walking Dead az egyik legjobb sőt talán a legjobb zombis sorozat szóval mindenkinek csak ajánlani tudom
Az első jelenet ....MR. TROMORT777 írta:Én elkezdtem és engem nagyon megfogott, csak ajánlani tudom! Már az első fél perc adja nagyon. Jók a karakterek, jó a kivitelezés. Charlie papa hozza a szokásost. Aki szereti Charlie Sheent és/vagy szerette a Két Pasit annak szerintem tetszetős lesz. Jó kis könnyed sorozat.Sanama írta:charlie sheen új sorozatát nézi valaki? Anger Management a címe
Én elkezdtem és engem nagyon megfogott, csak ajánlani tudom! Már az első fél perc adja nagyon. Jók a karakterek, jó a kivitelezés. Charlie papa hozza a szokásost. Aki szereti Charlie Sheent és/vagy szerette a Két Pasit annak szerintem tetszetős lesz. Jó kis könnyed sorozat.Sanama írta:charlie sheen új sorozatát nézi valaki? Anger Management a címe