Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az Országúti disco is ilyen élmény volt amúgy.miihii írta:Ezt mondjuk nagyon adom.davi10 írta: Sztem az Abraham Lincoln: A Vámpírvadász
Bár erről a filmről azóta nem tudtam eldönteni, hogy nagyon jó, vagy nagyon rossz.
Emlékezetes film, pont a megoszló véleményem miattHa így nézem, ultragagyi, ha úgy, akkor akár még igen jó is lehetne. A nézőre van bízva a dolog, be tudja e fogadni
Ezt mondjuk nagyon adom.davi10 írta: Sztem az Abraham Lincoln: A Vámpírvadász
Bár erről a filmről azóta nem tudtam eldönteni, hogy nagyon jó, vagy nagyon rossz.
Sztem az Abraham Lincoln: A Vámpírvadászsjay írta:Mellesleg, kinek volt már olyan filmélménye, ami pont azért volt jó, mert élvezetesen volt fos?Nekem számtalan ilyen volt, a legkiemelkedőbbek mindenképp a Temetőkapu(i) meg a Thor, a legyőzhetetlen.
![]()
Kalifornia királyasjay írta:Mellesleg, kinek volt már olyan filmélménye, ami pont azért volt jó, mert élvezetesen volt fos?
Verdáknál kizárólag az 1-et érdemes. Sajnos a 2. már nem hozta az elvárt szintet, persze ettől függetlenül megnéztem, méghozzá moziban, bár közrejátszott, hogy elvittük az 5 éves unokatesómatsoadroli írta: Az első rész nekem is tetszett, viszont a másodikat nem bírtam végignézni, és nálam az nagyon-nagyon ritka hogy félbehagyok valamit. Bár lehet nem voltam olyan hangulatban, vagy nemtom. Jah, és a Wall-E-t is félbehagytam annóPedig az nem volt rossz.
A lecsó meg überkirály.
Az Ogre. Erről csak annyit, h film+on láttamsjay írta:Mellesleg, kinek volt már olyan filmélménye, ami pont azért volt jó, mert élvezetesen volt fos?Nekem számtalan ilyen volt, a legkiemelkedőbbek mindenképp a Temetőkapu(i) meg a Thor, a legyőzhetetlen.
![]()
Kb az összes Asylum filmsjay írta:Mellesleg, kinek volt már olyan filmélménye, ami pont azért volt jó, mert élvezetesen volt fos?Nekem számtalan ilyen volt, a legkiemelkedőbbek mindenképp a Temetőkapu(i) meg a Thor, a legyőzhetetlen.
![]()
Sztem az nem volt rossz, legalábbis nekem tetszett.bence-barca írta:
Meg még régen nagyjából felétől láttam, de mély nyomokat hagyott bennem a Háborgó mélység
Előítéletesek vagytoksjay írta:Nekem elég volt a Tengerészgyalogos tőlük, vagy mi a franc.. felért egy két órás gyökérkezeléssel.sjd írta:Á nem, csak idáig a legjobb filmjük 5.0-án áll imdb-n
Még nem, de az tuti tetszeni fog, szóval azt leszámítvasjd írta: Te sem láttad a Cloud Atlas-t ha jól sejtem![]()
Az első rész nekem is tetszett, viszont a másodikat nem bírtam végignézni, és nálam az nagyon-nagyon ritka hogy félbehagyok valamit. Bár lehet nem voltam olyan hangulatban, vagy nemtom. Jah, és a Wall-E-t is félbehagytam annóREMY írta:Verdák
Sticky Fingaz , Dartanyan Edmondslui1698 írta:Hasonlóan szép névvel áldotta meg az isten Dick Wolf-ot is.miihii írta:Mindkét válaszodhoz témába vágóan megjegyzem, h a The Call-ban szerepelni fog az egyik legérdekesebb nevű színésznő: Roma Maffia![]()
![]()
Nekem elég volt a Tengerészgyalogos tőlük, vagy mi a franc.. felért egy két órás gyökérkezeléssel.sjd írta:Á nem, csak idáig a legjobb filmjük 5.0-án áll imdb-nmiihii írta:Am nem hiszem, h vmi gagyiság lesz, csak mert WWE cucc.
Á nem, csak idáig a legjobb filmjük 5.0-án áll imdb-nmiihii írta:Am nem hiszem, h vmi gagyiság lesz, csak mert WWE cucc.
Hasonlóan szép névvel áldotta meg az isten Dick Wolf-ot is.miihii írta:Mindkét válaszodhoz témába vágóan megjegyzem, h a The Call-ban szerepelni fog az egyik legérdekesebb nevű színésznő: Roma Maffia![]()
Nálam a Szörny Rt. hasonló, mint nálad a Lecsó (bár azt is szeretem), nem tudom elégszer látni. Hatalmas.visca el barca írta:ha mese akkor csak pixar jöhet szóba
toy story 1-3, egy bogár élete, monsters inc, wall-e, hihetetlen család, és termeszetesen a mesék meséje a lecsó. a legnagyobb rajzfilm a világon. kb 67-szer láttam, de lehet h volt az már 68 is![]()
az up! viszont nem tetszett. aranyos meg minden, de nem tul szorakoztato.
Remyvisca el barca írta:ha mese akkor csak pixar jöhet szóba
toy story 1-3, egy bogár élete, monsters inc, wall-e, hihetetlen család, és termeszetesen a mesék meséje a lecsó. a legnagyobb rajzfilm a világon. kb 67-szer láttam, de lehet h volt az már 68 is![]()
Mindkét válaszodhoz témába vágóan megjegyzem, h a The Call-ban szerepelni fog az egyik legérdekesebb nevű színésznő: Roma Maffiasjd írta:Miért, mi az a cigány?lui1698 írta:Nem írtam, de ezt már láttam, igaz nekem az 1. mindig a legnagyobb királyság marad, kölökkoromban ez is szét lett szedve, piacon vettük a cigánytól kalóz vhs-en! Hejj, ti fiatalok már azt se tudjátok mi az, ugye Misi bácsi?![]()
Te sem láttad a Cloud Atlas-t ha jól sejtemsoadroli írta:EZ elég jónak tűnik így elsőre. Halle Berry valami jó filmben is felbukkan![]()
Amúgy WWE Studios - nincs több kérdésem, ezt a filmet is messzire el fogom kerülni.
Miért, mi az a cigány?lui1698 írta:Nem írtam, de ezt már láttam, igaz nekem az 1. mindig a legnagyobb királyság marad, kölökkoromban ez is szét lett szedve, piacon vettük a cigánytól kalóz vhs-en! Hejj, ti fiatalok már azt se tudjátok mi az, ugye Misi bácsi?
Te sem láttad a Cloud Atlas-t ha jól sejtemsoadroli írta:EZ elég jónak tűnik így elsőre. Halle Berry valami jó filmben is felbukkan
Trógerlui1698 írta:Nem írtam, de ezt már láttam, igaz nekem az 1. mindig a legnagyobb királyság marad, kölökkoromban ez is szét lett szedve, piacon vettük a cigánytól kalóz vhs-en! Hejj, ti fiatalok már azt se tudjátok mi az, ugye Misi bácsi?REMY írta:Toy Story 3 mert epic!!! hatalmas lezárása lenne a történetnek... ha nem rendeznének 4. részt is.. mert elvileg fognak.
Elkezdtem egyszer, már csak szegénynek az lett a veszte, hogy atom másnapos voltam és bealudtam rajta...sjd írta:viszont ha már mese, akkor a Rango-t tudom ajánlani (szigorúan eredeti hanggal), sztem meglepően kevesen hallottak róla (mondjuk akkor Te tuti hallottál róla, de hátha)
Aztán valamiért nem kerítettem sort arra, hogy végignézzem, de akkor neki is szorítok helyet.
Nem írtam, de ezt már láttam, igaz nekem az 1. mindig a legnagyobb királyság marad, kölökkoromban ez is szét lett szedve, piacon vettük a cigánytól kalóz vhs-en! Hejj, ti fiatalok már azt se tudjátok mi az, ugye Misi bácsi?REMY írta:Toy Story 3 mert epic!!! hatalmas lezárása lenne a történetnek... ha nem rendeznének 4. részt is.. mert elvileg fognak.
Elkezdtem egyszer, már csak szegénynek az lett a veszte, hogy atom másnapos voltam és bealudtam rajta...sjd írta:viszont ha már mese, akkor a Rango-t tudom ajánlani (szigorúan eredeti hanggal), sztem meglepően kevesen hallottak róla (mondjuk akkor Te tuti hallottál róla, de hátha)