Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hát azért az kb. alapfilm, megvolt. Azért köszi.messideco írta:Brother Lui, ajánlom akkor a Hotel Ruanda c. filmet is, az is jó, sőt nagyon
Én keresgélem azt is töretlenül, de ugyanaz a kókány cam verzió van mindenhol. Pedig ez elég fura, lévén novemberi a filmsoadroli írta:Miihii, a Collection dvd-megjelenése Március 26De azért hamarabb fent szoktak lenni a megjelenésnél a filmek, nem?
Akkor már csak a fuck-ok vannak hátra, az még lesz gondolom egy pár száz.sjd írta:= lefordította a niggerezéseket![]()
= lefordította a niggerezéseketmiihii írta: Pl. Nico (a Dex nem hivatalos fordítója) már nekiállt elszabadítani Django-t, 50%-nál van.
Tuti nekiláttak már a bötüknek, azért írtam, h ha vki előbb tud kész és használható verzióról, ossza meg, mert gondolom nem csak én ácsingózok rá.sjd írta: Ezen kívül jobb ötletem nincs, maguktól nem fordítódnak le a filmek.
Igen, azt tudom, de biztosra akarok menni és inkább pályáznék a magyarra. Uh kivárom, mert várni szeretek. NEM.sjd írta:Angol van mind2höz, opensubtitles.orgmiihii írta:Ha a Django-hoz meg a Seven Psychopats-hoz találnátok feliratot, akkor megköszönném a linket
Magyarra sztem még várhatsz egy darabig.
Angol van mind2höz, opensubtitles.orgmiihii írta:Ha a Django-hoz meg a Seven Psychopats-hoz találnátok feliratot, akkor megköszönném a linket
És ha még csak ő lenne ilyen...lui1698 írta:Azt csak most nézem, hogy a kölök a The Impossible-ből nem kapott jelölést.
Engem sokkal jobban megfogott, mint Watts.
messideco írta: ez meg nagyon frankó:
Az Oscar-jelölt filmek őszinte plakátjai
Nagy versengés lesz Lincoln és Pi élete között. Még jómagam se tudom eldönteni, hogy melyik-melyik film fogja kapni a szobrocskát.messideco írta:Nem rég ért véget az Oscar-jelöltek kihirdetése, a házigazda Seth McFerlene és Emma Stone voltak, Brian elsütött egy két poént, Emma mosolygott édesen, jó volt![]()