2019.01.17. 15:22:43
A MCU legnagyobb érdeme egyértelműen az, hogy egy sorozatot vittek mozi vászonra. Ahogyan egy sorozatban is, nyilván egy kaptafára készülnek. Ez tagadhatatlan! Van aki szereti, és van aki nem.
Talán már lecsengett, az igazi nagy lelkesedés, de például, én nem értettem, miért beszélnek emberek sokat a TWD-ről, mert nekem ez nem tetszett.
Ez egy olyan sorozat, ami addig fog menni, mint mindegyik másik... amíg van benne zseton.
Szerintem erény, hogy sokan, sokat beszélnek, és beszélgetnek róla. vadidegeneket össze tud kötni az MCU szeretetet, és ez szerintem baromi király dolog.
Ugyanakkor, itt is baromi kínos a végletesség. Volt egy kritikus, aki azt fogalmazta, meg (félig viccesem, de aztán elgondolkodsz rajta), hogy ha egy átlag ember annyit tudna a történelemről, mint az MSU-ról, akkor rengeteg PHD-s történésze lenne a világnak. Szóval, azért az életedet, az idődet, és az energiád nagy részét ne ezen szeretetbe fektesd be.
Azonban, azt a végletet sem szeretem, hogy a másik oldalról mindenkinek ugyanúgy a 12 dühös ember, meg Ponyvaregény a kedvenc filme, és Cabernet Savignon kortyolgatás közben, halk jazz zenével a háttérben kommentálja, hogy ezek miatt nincs minőségi film.
Ez egyszerűen nem igaz. Szerintem a Bohém Rapszódia bebizonyította, hogy mennek az emberek más filmre is, csak legyen érdekes a téma, megfelelő színész, és persze kellő marketing. Ők megmozgattak nem kevés embert!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar