Mivel folytonosságnak kell lenni a blogon, mert annak semmi értelme, hogy 1 nap kiteszek 2-3 posztot, aztán a kövi 2-3 napban meg mondjuk semmitvisca el barca írta:mostanában nagyon rákaptál erre a 00:01.kor jövök vele cuccalREMY írta:...az én kedvemért nem lehetne 0:03?
mostanaban semmi uj film nem jön ki hd szinkronosbanem tudok már mit nézni mostanaban,,,
mostanában nagyon rákaptál erre a 00:01.kor jövök vele cuccalREMY írta:...
Én 00:01-kor jövök vele. Bevallom csalódás volt... de majd bővebben a kritikában.ronaldinho89 írta: Killing them Softly valakinek már megvolt? most szedtem le, este szerintem berakom.
utolsó mondatod megmosolyogtatottHát Bruce Campbell nélkül nem igazi... Az eredetik azok jók maradnak, főleg a második része. Ez a remake elégé erőltetettnek tűnik nekem. Csomó mindent loptak az eredetiből.
És adhatjuk majd a díjakat Faust filmjeire xDsjd írta: még 10-20 év szorgalmas blogolás, aztán ki tudja, lehet h a Filmakadémiáig is elvisz a sorunk.
még 10-20 év szorgalmas blogolás, aztán ki tudja, lehet h a Filmakadémiáig is elvisz a sorunk.REMY írta:jó lenne XDcsababarca írta:Értem. Azt hittem már hogy bennfentes vagy,és külön kópia járt neked belőle
jó lenne XDcsababarca írta:
Értem. Azt hittem már hogy bennfentes vagy,és külön kópia járt neked belőle
akkor már megérte megírniBob_Marley írta: Na ez felkeltette az érdeklődésemet
Értem. Azt hittem már hogy bennfentes vagy,és külön kópia járt neked belőleREMY írta:írtam már egy korábbi posztban, hogy beszerezhető itt-ottcsababarca írta:Hogy sikerült megnézned? külföld?REMY írta:Django elszabadul
9 nappal a hazai premier előtt kissé jó érzés volt megtekinteni.mondjuk feliratot még ne keressetek hozzá, mert nincs. Angol sem.
Bár időközben kitudja
Na ez felkeltette az érdeklődésemetREMY írta:Django elszabadul
írtam már egy korábbi posztban, hogy beszerezhető itt-ottcsababarca írta:Hogy sikerült megnézned? külföld?REMY írta:Django elszabadul
9 nappal a hazai premier előtt kissé jó érzés volt megtekinteni.
Hogy sikerült megnézned? külföld?REMY írta:Django elszabadul
9 nappal a hazai premier előtt kissé jó érzés volt megtekinteni.
Te rohadéksjd írta:Hát ha ilyen hsz-ekre futja csak, akkor talán jobb issjay írta:A The Masterről szépen le is foglalnám akkor a kritikát, kiskomám![]()
OFF: Asszem ez az utolsó hsz.-em itt Eurobarcán belül, anno a regisztrációkor megfogadtam, hogy 1500 hozzászólás után abbahagyom.![]()
És aztán ki fogja reklámozni itt a blogot, ha Te már nem leszel?
Hát ha ilyen hsz-ekre futja csak, akkor talán jobb issjay írta:A The Masterről szépen le is foglalnám akkor a kritikát, kiskomám![]()
OFF: Asszem ez az utolsó hsz.-em itt Eurobarcán belül, anno a regisztrációkor megfogadtam, hogy 1500 hozzászólás után abbahagyom.
A The Masterről szépen le is foglalnám akkor a kritikát, kiskomámsjd írta:Gyors vagy nagyonlui1698 írta:Screenerek ma kerültek fel kalózöbölre.![]()
Na akkor már csak egy Silver Linings Playbook és egy The Master kéne és meg is van a díjszezon.
Gyors vagy nagyonlui1698 írta:Screenerek ma kerültek fel kalózöbölre.
Screenerek ma kerültek fel kalózöbölre.sjd írta:Mert ehhez van már release is?![]()
Ezt a pszichopatásat már régóta várom, de nem sikerült sehol sem megtalálni-
Mert ehhez van már release is?lui1698 írta:Sokkal inkább várom most már a Killing Them Softly, Berberian Sound Studio, Seven Psychopaths feliratokat.