Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hozok, ez csak természetesozsimiki írta:Téged felismerlek majd az tuti,ezt már lebeszéltük,Gém ping pong asztallal érkezik a talira majd![]()
RendbenÉn meg viszem a PES telepítő CD-t és áttérítelek a fifáról
Annál jobb! Én csak pár évig általánosban,de Imádom a kihívásokatgrecki írta:Csocsóban és pinyóban nem vagyunk egy súlycsoportban...![]()
![]()
6 évig versenyszerűen játszottam...
Hm....csupa jó dolgot említetek...abból vok ilyen gazdagZozzy 5 írta:ozsimiki írta:Zozzy legalább őszinte,Ő egy É.H. (saját találmány= Érdek.Haver)
![]()
![]()
Az lesz a legnagyobb,ha én iszom el a Ti zséteket...főleg ha lesz Billiárd,vagy Darts....![]()
![]()
![]()
![]()
Én csak egy É.H. vagyok, mindíg ellenőrizd majd a pénztárcád, hogy benne van-e még a zsé![]()
Nem lehetne inkább póker?
Hozok inkább ps2-tZozzy 5 írta:Nem lehetne inkább póker?
Pingpong is jöhet,azért érdekesen festenénk egy kocsmában,ping pong közbenGame90 írta:Ping-pong?ozsimiki írta:Az lesz a legnagyobb,ha én iszom el a Ti zséteket...főleg ha lesz Billiárd,vagy Darts....![]()
![]()
![]()
![]()
Dartsozni és billiárdozni tudok, a csocsó már nem megy annyira![]()
ozsimiki írta:Zozzy legalább őszinte,Ő egy É.H. (saját találmány= Érdek.Haver)
![]()
![]()
Az lesz a legnagyobb,ha én iszom el a Ti zséteket...főleg ha lesz Billiárd,vagy Darts....![]()
![]()
Ping-pong?ozsimiki írta:Az lesz a legnagyobb,ha én iszom el a Ti zséteket...főleg ha lesz Billiárd,vagy Darts....![]()
![]()
Figy, szerintem ne is gyere, fölösleges pénzkidobás lenne a vonat, meg a bkv jegyek... Menj be Zalakaroson az OTP-be és csak utald át egyszerűen a zsetont...ozsimiki írta:Oké,Nekem úgyis,csak a Ti Boldogságotok számít![]()
Sőt,átutalom egyenként,és nem is iszok,hogy mindenkit hazavigyek,külön megkérem Perrerot,h rókázzon a kocsiba
Ez csak természetes!
Megegyeztünkozsimiki írta:Oké,Nekem úgyis,csak a Ti Boldogságotok számít![]()
Sőt,átutalom egyenként,és nem is iszok,hogy mindenkit hazavigyek,külön megkérem Perrerot,h rókázzon a kocsiba
Ez csak természetes!
Á, hagyom neked ezt a munkát. Nem szeretném, hogy a csajod éhezzen, mert te nem voltál képes elvállalni ezt a munkátozsimiki írta:Isten Ments,nem veszem el a kenyeredHa már nem alkoholizálsz sokat,legalább elfoglalod magad
![]()
Hozzak Junior cd-t a talira?Whisky-t iszom, nem ivólét" /LL "bikacsökszopó" Junior/
Akkor most kijelentem,nem vok gazdaggrecki írta:Csalódnom kell benned... Aszittem te leszel az Eurobarca tőkepénzes Medicije...![]()
![]()
"Whisky-t iszom, nem ivólét" /LL "bikacsökszopó" Junior/
Igya meg elsőt,aztán meglássuk,h akar e méggrecki írta:Nem te veszel Gémnek egy csomó piát?ozsimiki írta:Összekeversz Gammel GreckiŐ lesz a futár....pincérNŐ,stb...