Manapság már ez is ritka, szóval ez azért teljesítményRoniee21 írta:De az ivás egy kicsit még odébb áll tőlem 14 vagyok![]()

Ha jót akarsz, ne Charlie-ra hallgass

Manapság már ez is ritka, szóval ez azért teljesítményRoniee21 írta:De az ivás egy kicsit még odébb áll tőlem 14 vagyok![]()
Már 2éve intenzíven kéneRoniee21 írta:![]()
ÉRTEM köszi a segitséget
De az ivás egy kicsit még odébb áll tőlem 14 vagyok
![]()
Aki szeretne ismerkedni, futballozni, ökörködni, inni a fórumtársaival annak ott a helye a találkán. Nincs semmihez kötve a megjelenés.Roniee21 írta:Nagyon jó dolog ez a találkozó![]()
De oda kik mehetnek innen a fórumról v az mihez van kötve ? v mi h?
bezonyRumig írta:Tavaly nem tudtam menni, mert ugyan szinte mindig vasárnap vannak a bajnokiaink, de akkor éppen szombaton voltPerrero írta:jun 16 jó lesz![]()
Idén már mindenképpen szeretnék de akkor asszem érettségik vannak.
Tavaly nem tudtam menni, mert ugyan szinte mindig vasárnap vannak a bajnokiaink, de akkor éppen szombaton voltPerrero írta:jun 16 jó lesz
sztem a szervezésnek inkább más részével kéne kezdeni...Perrero írta:jun 16 jó lesz
Az szombatPerrero írta:jun 16 jó lesz
Kb így értettemGame90 írta:Mivel nem tud rámozdulni a labdákraozsimiki írta:de nem kell félj Lio,sokat nem találkozol a lasztival,szal nem fog fájni semmid sem![]()
Csak akkor fog találkozni, ha kiszedi a kapuból
![]()
Én amolyan univerzális játékos vagyok, irányító és beállós is lehetek
őszinte leszek, kb. suli tesi órán kívül még életemben nem kéziztem!Game90 írta:Mivel nem tud rámozdulni a labdákraozsimiki írta:de nem kell félj Lio,sokat nem találkozol a lasztival,szal nem fog fájni semmid sem![]()
Csak akkor fog találkozni, ha kiszedi a kapuból
![]()
Én amolyan univerzális játékos vagyok, irányító és beállós is lehetek
Mivel nem tud rámozdulni a labdákraozsimiki írta:de nem kell félj Lio,sokat nem találkozol a lasztival,szal nem fog fájni semmid sem
Megnyugodhacc, nem fog...Game90 írta:Lionelmessi19 lehetsz még vízhordó fiú isNem akarom, hogy valami bajod essen a kapuban
![]()