Szeretném, ha az első variáció lenne igaz, de a srácok teljesítményét és eredményeit figyelembe véve sokszor a második a megfelelő kifejezésgnorbert írta:Ez szép volt pajti![]()
Vagy tiszteletreméltó vagy, vagy mazochista...

Szeretném, ha az első variáció lenne igaz, de a srácok teljesítményét és eredményeit figyelembe véve sokszor a második a megfelelő kifejezésgnorbert írta:Ez szép volt pajti![]()
Vagy tiszteletreméltó vagy, vagy mazochista...
Figy, most nagyon úgy néz ki, hogy megyek játszani 23-án, hacsak nem jön közbe valami nagyon durva dolog, biztosan ott leszek!gnorbert írta:Komolyan mondtam hogy gyere, de akkor gyere a selejtezőre is, mert ez egy komoly felkészülési meccs lesz, a HFCB A ellen
Hát anti Te aztán tényleg nagy fanatikus vagy, és nagyon optimista is ennyi "eredmény" után is így kitartassz a falábúak mellett LE A KALAPPAL!antiimperialista írta:Naná! Nem az a lényeg, mennyit csalódtam, imádom azt az érzést, mikor belépek a stadionba, mikor éneklem a Himnuszt, közben nézem a rengeteg zászlót, mikor gólt rúg a csapat, és én extázisban üvöltök, stb. Történjen akármi, imádom a MAGYAR VÁLOGATOTTat, és mindig is a kedvenc csapatom marad!
Tehát a válaszom: IGEN!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Komolyan mondtam hogy gyere, de akkor gyere a selejtezőre is, mert ez egy komoly felkészülési meccs lesz, a HFCB A ellenantiimperialista írta:Ha komoly a meghívás, elvileg lehet róla szó, de akkor vinném az öcsémet is, mert ő is ott lesz velem. Mondjuk 17-től kb. 18.30-ig maradnánk, mert ki kell érni a világ végére, és nem akarok a meccs elejéről lemaradni.
Ez szép volt pajtiantiimperialista írta:... imádom azt az érzést, mikor belépek a stadionba, mikor éneklem a Himnuszt, közben nézem a rengeteg zászlót, mikor gólt rúg a csapat, és én extázisban üvöltök, stb. Történjen akármi, imádom a MAGYAR VÁLOGATOTTat, és mindig is a kedvenc csapatom marad!
Tehát a válaszom: IGEN!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Naná! Nem az a lényeg, mennyit csalódtam, imádom azt az érzést, mikor belépek a stadionba, mikor éneklem a Himnuszt, közben nézem a rengeteg zászlót, mikor gólt rúg a csapat, és én extázisban üvöltök, stb. Történjen akármi, imádom a MAGYAR VÁLOGATOTTat, és mindig is a kedvenc csapatom marad!gnorbert írta:Te tényleg végigviszed ezt a mission-t![]()
Egy HUN válogatott meccsért![]()
![]()
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff......
Nem csalódtál még eleget![]()
Te tényleg végigviszed ezt a mission-tantiimperialista írta: ... egy olyan meccsért mentem Pestre és vettem jegyet...
Úristen... Már csak az kellene hogy Te is játssz... Teljes lenne a káoszbarcafan írta:ott lesz, a védelem 1ik oszlopagondoljátok el, Charlie a kapuban, elötte Viktor...
![]()
![]()
Ott, akkor pont nem, de a többi támadásnál, amit Bálint nem vett fel...barcafan írta:Silva, nem lehet, hogy az ellenfélnek adtad a passzt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()