Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan nem tudom,de azért gondolom az a +1 év közös megegyezéssel hosszabbodik meg.Hunter91 írta:
Tehát ha jól játszik a spíler,akkor nem mehet el szabadon?
vagyis a szerződése meghosszabbodik egy évvel,ha a vezetőség úgy gondolja.
Tehát ha jól játszik a spíler,akkor nem mehet el szabadon?csababarca írta:az az egy év eredményességre van,szóval ha jól megy az adott játékosnak akkor van 1 év opciójuk még pluszban.Hunter91 írta:Az mit jelent,hogy valakivel 2+1éves szerződést kötnek?
Miért nem lehet egyszerűen azt mondani,hogy valaki 3évre ír alá?
Más: nba 2k10 játék nem indul valamiért. Telepítettem,crackeltem, amikor indítom nem is ír ki semmilyen hibát,csak forog a kurzor,aztán abbahagyja.És a feladatkezelőben is eltűnik.
Valami megoldás?A gépemen fut hibátlanul maxon a pes10,UT3,legújabb CoD-ok,szóval nem hiszem hogy a gépem gyenge hozzá.
az az egy év eredményességre van,szóval ha jól megy az adott játékosnak akkor van 1 év opciójuk még pluszban.Hunter91 írta:Az mit jelent,hogy valakivel 2+1éves szerződést kötnek?
Miért nem lehet egyszerűen azt mondani,hogy valaki 3évre ír alá?
Igen, lehetséges. Így járt tesóm is és a procijának lőttek...barca99 írta:Egyébként laptopnak lehet attól baja, hogy belül kilazult egy csavar, és szabadon gurul, amerre tud? Tehát elvileg lehetséges az, hogy a csavar rövidzárlatot okozzon?
Vettem egy új tápot és most már jó. A 12V-os csatlakozó kiégett, és azért nem volt jó.Slither írta:Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
Állítólag a porszívózás nem igen használ a gépnek (statikus elektromosság), lehet, hogy kiment benne valami. Ha nem érkezik használhatóbb segítség, mindenképpen nézesd meg hozzáértővel.Slither írta:Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
Nézd meg még1szer a gépedet,hogy minden jól csatlakozik-e.Slither írta:Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
Ezt úgy oldottam meg hogy csak bedugtam a netkábelt, és akkor elkezdett updatelni. Nem kell Live-ra regelni sem, hanem beteszel egy avi- fált, és kiírja h nem ismert típus, és felkínál egy opciót, hogy update. Megnyomod h yes és már tölti is. Az én gépem is flashelt, de nem hiszem h ennyitől bannolnák a géped.Hunter91 írta:Az Xbox 360-amon le szeretnék játszani divx/xvid/avi kiterjesztésű videókat.
Ha jól tudom ehhez kell valami media update. Ezt a Live-ról lehet letölteni,de az én gépem már ki van flashelve,tehát oda nem mehetek :s
Valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom letölteni ezt a fissítést?
Vagy feltöltené nekem valaki valamelyik oldalra.
Természetesen ingyenes letöltések érdekelnek.
Előre is köszi
én a helyedben beraknám a telepítő CD-t, és nyomnák egy javítást. nem újratelepítést, csak javítástBarcaádám írta:nagy bajban vagyoK! elindítom a gépet tölt a windows kijön az ikonja is és fekete képernyő nem jön ki a felhasználó kiválasztás, csak csökkentett módban!mit tegyek??? előre is köszönöm!
Én is ebből indultam ki,mivel megnéztem,h mik kellenek hozzá.Mogyi_ írta: jah és nekünk ott helyben kell befizetni a csekket... :\
az a durva, hogy én kanizsán ugyanilyen okból mentem okmányiba. portán a következő párbeszéd:miihii írta:Majd' két hónapot és 1500 kreditet.
Legalábbis itt Egerszegen épp most van folyamatban a dolog nálam is ugyanez okból.
Időpontot 3 hét+két napra rá kaptam,amikor foglaltam.Úgy menj az okmányirodába,h előtte kérsz csekket és befizeted a másfél rugót!Aztán 3 hétre rá mehetsz érte vagy küldik.Nekem vissza kell mennem jövő héten.
Ez amúgy érdekes.
Az egyik lányom elhagyta,neki küldik majd a címére.A szomszédom is elveszítette,neki vissza kell menni érte.Az egyik spanomét ellopták (neki 3000 volt),kiküldték,én hosszabbítottam és mehetek vissza.![]()
Ezek két hónapon belüli dolgok...
Tököm sem érti ezt,h mitől függ ez vajon.
Majd' két hónapot és 1500 kreditet.Perrero írta: ja és lejárt a személyim, mennyit kérnek el egy hosszabbításért
Most hallom hogy epilepsziás rohama voltbarca6 írta:Koszi fiúk.Már nagyon sokat javult.Szerencsére itattam és locsoltam jó sokat tán már semmi baja.Már itt az állatorvos is.Már 100százalékban túléli![]()
![]()
Nem is tudom mi lett volna velem nélkule,meg a kiskutyái most 2havisak![]()
kossz mégegyszer
Jaj szegénybarca6 írta:HELP!
az egyik kutyám a napon osszeesett,csak liheg liheg,felállni nem tud mert merevek a lábai.hidegvizzel lelocsoltam de nem segit.mi lehet a baja?esetleg valaki tanácsot?állatorvos ck estére tud jonni![]()
segítsetek lécci