Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.10. 15:59:50

OFF:
Hát akkor ha nem volt kikötés,akkor sajnos megválik a ZTE a jobboldali középpályásától.Nem hiszem,hogy a bizonytalan anyagi hátteret fogja inkább választani a spíler. Teljesen szétszedik a csapatot:(
Ez a magyar valóság,nincs szponzor évek óta,a jó játékosokat pedig mindig elviszik,főleg ingyen. Így nem tudom hogyan lesz megvalósítva az EL szereplés.(biztosan elmegy 2csatár,valószínűleg megy 1szélső kp.,egy középső kp,egy középső védő)+még a selejt pár ember(Todorovic....)
Jövőre sehol sem leszünk,nem fog összeállni a csapat,még ha jókat tudunk a helyükre igazolni akkor sem. :?

ON: köszi a válaszokat!!!
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.06.10. 15:44:17

A plusz egy év az mindig attól függ, hogy előtte miben állapodnak meg. Mint Xavi esetében, ha 60%-ot pályára lép, akkor automatikusan hosszabodik, vagy például lehet olyat is csinálni, hogy 3+1 éves szerződés és ha a 3 év alatt bajnok lesz a csapat vagy bl-t nyer, akkor leléphet a játékos, vagy éppenséggel automatikusan hosszabodik a szerződés. A másik pedig, hogy semmi egyebet nem kötnek ki, csak azt, hogy a felek kölcsönösen egyezzenek meg az adott évre. Magyarán ha vagy a játékos vagy a klub azt mondja, hogy viszlát, akkor viszlát és ingyen mehet. Szóval ilyesmik szoktak lenni a plusz egy évek. Valaki javitson ki, ha tévednék vagy ha valamit nem ritam még le.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.10. 15:38:44

Hunter91 írta:
Tehát ha jól játszik a spíler,akkor nem mehet el szabadon?
vagyis a szerződése meghosszabbodik egy évvel,ha a vezetőség úgy gondolja.
pontosan nem tudom,de azért gondolom az a +1 év közös megegyezéssel hosszabbodik meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.10. 15:19:33

csababarca írta:
Hunter91 írta:Az mit jelent,hogy valakivel 2+1éves szerződést kötnek?
Miért nem lehet egyszerűen azt mondani,hogy valaki 3évre ír alá?
az az egy év eredményességre van,szóval ha jól megy az adott játékosnak akkor van 1 év opciójuk még pluszban.

Más: nba 2k10 játék nem indul valamiért. Telepítettem,crackeltem, amikor indítom nem is ír ki semmilyen hibát,csak forog a kurzor,aztán abbahagyja.És a feladatkezelőben is eltűnik.

Valami megoldás?A gépemen fut hibátlanul maxon a pes10,UT3,legújabb CoD-ok,szóval nem hiszem hogy a gépem gyenge hozzá.
Tehát ha jól játszik a spíler,akkor nem mehet el szabadon?
vagyis a szerződése meghosszabbodik egy évvel,ha a vezetőség úgy gondolja.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.10. 15:13:35

Hunter91 írta:Az mit jelent,hogy valakivel 2+1éves szerződést kötnek?
az az egy év eredményességre van,szóval ha jól megy az adott játékosnak akkor van 1 év opciójuk még pluszban.

Más: nba 2k10 játék nem indul valamiért. Telepítettem,crackeltem, amikor indítom nem is ír ki semmilyen hibát,csak forog a kurzor,aztán abbahagyja.És a feladatkezelőben is eltűnik.

Valami megoldás?A gépemen fut hibátlanul maxon a pes10,UT3,legújabb CoD-ok,szóval nem hiszem hogy a gépem gyenge hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szajko
Director del Fútbol

2010.06.10. 15:09:58

barca99 írta:Egyébként laptopnak lehet attól baja, hogy belül kilazult egy csavar, és szabadon gurul, amerre tud? Tehát elvileg lehetséges az, hogy a csavar rövidzárlatot okozzon?
Igen, lehetséges. Így járt tesóm is és a procijának lőttek...
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.10. 15:07:31

Az mit jelent,hogy valakivel 2+1éves szerződést kötnek?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.06.10. 14:27:43

Slither írta:Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
Vettem egy új tápot és most már jó. A 12V-os csatlakozó kiégett, és azért nem volt jó. :oops:
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.09. 17:56:23

Slither írta:Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
Állítólag a porszívózás nem igen használ a gépnek (statikus elektromosság), lehet, hogy kiment benne valami. Ha nem érkezik használhatóbb segítség, mindenképpen nézesd meg hozzáértővel.

Egyébként laptopnak lehet attól baja, hogy belül kilazult egy csavar, és szabadon gurul, amerre tud? Tehát elvileg lehetséges az, hogy a csavar rövidzárlatot okozzon?
Valbali
Capitá del Barça

2010.06.09. 17:50:08

Sziasztok!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy honnan lehet letölteni a PowerPointot?

Nagyon sürgősen szükségem lenne rá. Előre is köszönöm. :)
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.06.09. 16:36:33

Halihó!Valaki nem tudna nekem dobni fm 2009-hez crack file-hoz linket meg egy produkt keyt:D?
Kép
gyuricsek
Barça C

2010.06.09. 14:24:57

van valakinek tapasztalata hogyan lehet hozzajutni a servicaixa.com keresztul rendelt jegyekhez? rendeltem 2 jegyet a Lakers mecsre, de sehol nem talalom hogyan tudok a jegyekhez kulfoldrol hozzajutni. koszi a segitseget.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.09. 13:46:26

Nézd meg még1szer a gépedet,hogy minden jól csatlakozik-e.
Én megvizsgálnám a videokártyát is a helyedben,nekem egyszer az ment tönkre,és úgyan-ezeket a tüneteket okozta. Nálad lehet hogy csak kimozdult vhogy a helyéről.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.06.09. 12:57:06

Tegnap kiporszívóztam a PC-t, visszaraktam minden ahogy szoktam, de amikor bedugom a konnektorba, a power LED (ami a gép futásakor szokott világítani) elkezd villogni, majd beáll és folyamatosan világit. A gépet pedig nem tudom bekapcsolni, hiába nyomogatom a kapcsolót. Volt már vkinek hasonló problémája vagy esetleg hallott ilyenről? Hogy lehetne ez megoldani?
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.06.09. 11:41:52

Hunter91 írta:Az Xbox 360-amon le szeretnék játszani divx/xvid/avi kiterjesztésű videókat.
Ha jól tudom ehhez kell valami media update. Ezt a Live-ról lehet letölteni,de az én gépem már ki van flashelve,tehát oda nem mehetek :s
Valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom letölteni ezt a fissítést?
Vagy feltöltené nekem valaki valamelyik oldalra.
Természetesen ingyenes letöltések érdekelnek.
Előre is köszi :)
Ezt úgy oldottam meg hogy csak bedugtam a netkábelt, és akkor elkezdett updatelni. Nem kell Live-ra regelni sem, hanem beteszel egy avi- fált, és kiírja h nem ismert típus, és felkínál egy opciót, hogy update. Megnyomod h yes és már tölti is. Az én gépem is flashelt, de nem hiszem h ennyitől bannolnák a géped.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.09. 11:09:48

Az Xbox 360-amon le szeretnék játszani divx/xvid/avi kiterjesztésű videókat.
Ha jól tudom ehhez kell valami media update. Ezt a Live-ról lehet letölteni,de az én gépem már ki van flashelve,tehát oda nem mehetek :s
Valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom letölteni ezt a fissítést?
Vagy feltöltené nekem valaki valamelyik oldalra.
Természetesen ingyenes letöltések érdekelnek.
Előre is köszi :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.06.09. 08:50:11

Barcaádám írta:nagy bajban vagyoK! elindítom a gépet tölt a windows kijön az ikonja is és fekete képernyő nem jön ki a felhasználó kiválasztás, csak csökkentett módban!mit tegyek??? előre is köszönöm!
én a helyedben beraknám a telepítő CD-t, és nyomnák egy javítást. nem újratelepítést, csak javítást
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.06.09. 08:46:46

nagy bajban vagyoK! elindítom a gépet tölt a windows kijön az ikonja is és fekete képernyő nem jön ki a felhasználó kiválasztás, csak csökkentett módban!mit tegyek??? előre is köszönöm!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
miihii
KHAL

2010.06.09. 02:30:54

Mogyi_ írta: jah és nekünk ott helyben kell befizetni a csekket... :\
Én is ebből indultam ki,mivel megnéztem,h mik kellenek hozzá.
Írták,h csekken kell befizetni,amit az okmányirodán keresztül intézhetek.Oké,mondom,akkor biztos helyben le lehet rendezni.Hát nem :P
Tekertem is egy karit a postáig és vissza (megvárni,míg újrahívnak...).Azt már nem is mondom,h mindez melóból kilépve,amit le is kellett dolgoznom később :? 2 óra közmunkán voltam... :D
NAh,de ez már elég OFF itt,uh téma leó.
Mindenesetre valahogy nekem sosem mennek egyszerűen ezek az ügyintézések. :oops: :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mogyi_
Jugador del Barça

2010.06.09. 00:22:23

miihii írta:Majd' két hónapot és 1500 kreditet.
Legalábbis itt Egerszegen épp most van folyamatban a dolog nálam is ugyanez okból.
Időpontot 3 hét+két napra rá kaptam,amikor foglaltam.Úgy menj az okmányirodába,h előtte kérsz csekket és befizeted a másfél rugót!Aztán 3 hétre rá mehetsz érte vagy küldik.Nekem vissza kell mennem jövő héten.

Ez amúgy érdekes.
Az egyik lányom elhagyta,neki küldik majd a címére.A szomszédom is elveszítette,neki vissza kell menni érte.Az egyik spanomét ellopták (neki 3000 volt),kiküldték,én hosszabbítottam és mehetek vissza. :roll:
Ezek két hónapon belüli dolgok...
Tököm sem érti ezt,h mitől függ ez vajon.
az a durva, hogy én kanizsán ugyanilyen okból mentem okmányiba. portán a következő párbeszéd:
-Jó napot, lejárt a személyim, szeretnék újat. mikorra van időpont?
-3 hét
-értem, és ha nem kérek időpontot?
-akkor akár most is mehet...

most ez mi? :D jah és nekünk ott helyben kell befizetni a csekket... :\
miihii
KHAL

2010.06.08. 22:58:59

Perrero írta: ja és lejárt a személyim, mennyit kérnek el egy hosszabbításért :?:
Majd' két hónapot és 1500 kreditet.
Legalábbis itt Egerszegen épp most van folyamatban a dolog nálam is ugyanez okból.
Időpontot 3 hét+két napra rá kaptam,amikor foglaltam.Úgy menj az okmányirodába,h előtte kérsz csekket és befizeted a másfél rugót!Aztán 3 hétre rá mehetsz érte vagy küldik.Nekem vissza kell mennem jövő héten.

Ez amúgy érdekes.
Az egyik lányom elhagyta,neki küldik majd a címére.A szomszédom is elveszítette,neki vissza kell menni érte.Az egyik spanomét ellopták (neki 3000 volt),kiküldték,én hosszabbítottam és mehetek vissza. :roll:
Ezek két hónapon belüli dolgok...
Tököm sem érti ezt,h mitől függ ez vajon.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.06.08. 20:19:06

Az epilepsziás rohamtól ne félj, az enyémnek is volt még egész kicsi korába, de kinőtte, nem is volt neki több hál' Isten! Az operálás nem a legjobb ötlet, mert könnyen lehet, hogy felborul a hormonrendszere, apumékét is megoperálták és szegény nagyon csúnya lett..... :cry: Hol van szőre, hol nincs...... De örülök, hogy már semmi baja! :D :D
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
barca6
Jugador d'estrella

2010.06.08. 17:05:09

barca6 írta:Koszi fiúk.Már nagyon sokat javult.Szerencsére itattam és locsoltam jó sokat tán már semmi baja.Már itt az állatorvos is.Már 100százalékban túléli :D
:lol:
Nem is tudom mi lett volna velem nélkule,meg a kiskutyái most 2havisak :D
kossz mégegyszer
Most hallom hogy epilepsziás rohama volt :shock: ,meg azt is hogy megoperálják szombaton hogy ne legyen már kiskutyája :evil:
Kép
barca6
Jugador d'estrella

2010.06.08. 16:58:02

Koszi fiúk.Már nagyon sokat javult.Szerencsére itattam és locsoltam jó sokat tán már semmi baja.Már itt az állatorvos is.Már 100százalékban túléli :D
:lol:
Nem is tudom mi lett volna velem nélkule,meg a kiskutyái most 2havisak :D
kossz mégegyszer
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.06.08. 15:10:54

barca6 írta:HELP!
az egyik kutyám a napon osszeesett,csak liheg liheg,felállni nem tud mert merevek a lábai.hidegvizzel lelocsoltam de nem segit.mi lehet a baja?esetleg valaki tanácsot?állatorvos ck estére tud jonni :cry:
segítsetek lécci :(
Jaj szegény :( :(
Nem tom mennyit volt napon a kutya, de ha hőgutát kapott akkor igazából csak annyit tudsz segíteni hogy hűvös helyre viszed és tényleg locsolod meg itatod ha iszik egyáltalán. Igazából ezzel sok mindent nem lehet csinálni.
Javult már azóta valamit a helyzet?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése