Segítség kéne
sziasztok!
nem tudja valaki , hogy a bs playerrel hogy tudom idözíteni vagy léptetni a feliratot?
elöre is köszönöm
nem tudja valaki , hogy a bs playerrel hogy tudom idözíteni vagy léptetni a feliratot?
elöre is köszönöm
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megtenné egy egyszerűbb is egyenlőre, főleg a hangzás miatt akarok beszerezni egyet, azért csak jobban szól, mint egy acousticus gitárjohdepp írta:Egyébként attól függ, mit akarsz játszani, meg mennyit költenél rá.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
csatlakozom, csak nekem akusztikusban kéne ugyanezVictorValdes19 írta:A közeljövőben szeretnék beszerezni egy elektromos gitárt. Melyik márkát ajánljátok, melyik a legjobb szerintetek
valamint 5.1es hangrendszert mekkora teljesítménytől érdemes venni?(korábban már kérdeztem, de nem vt válasz)
Ha meg tudod fizetni, akkor egy usában készült Fender Strato- vagy Telecastert vegyél, az a legjobb, nem kérdés.VictorValdes19 írta:A közeljövőben szeretnék beszerezni egy elektromos gitárt. Melyik márkát ajánljátok, melyik a legjobb szerintetek

Egyébként attól függ, mit akarsz játszani, meg mennyit költenél rá. Középkategóriában is vannak egész korrekt áron már egészen korrekt "gépek". Mondjuk ilyen a Squier, ami a Fender leányvállalata. Egy Squier Standard Startocaster vagy Telecaster (kb. 60000 Ft körül lehet mindkettő) már bőven megfelelhet, főleg ha kezdő vagy. Bár az szerintem már profibbakat is kiszolgál azért. De ha már nagyon jól kened a témát, meg van rá lóvé is, akkor vegyél USA Fendert.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
A közeljövőben szeretnék beszerezni egy elektromos gitárt
. Melyik márkát ajánljátok, melyik a legjobb szerintetek 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Hunter91
- Capitá del Barça
Keress rá valamire aztán a youtube logó alatt van egy pipa azt vedd ki.vargaakos írta:Sziasztok! Nektek is lefordít a youtube magyarra mindent keresésnél? Beírom egy angol címet és a találatokat magyarul adja ki. pl.: memories=emlékek, memóriák... Nálatok is ilyen? Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Szerintem az lehet a gond.
- vargaakos
- Capitá del Barça
Sziasztok! Nektek is lefordít a youtube magyarra mindent keresésnél? Beírom egy angol címet és a találatokat magyarul adja ki. pl.: memories=emlékek, memóriák... Nálatok is ilyen? Hogy lehetne ezt kikapcsolni?

- albicelesteX
- A Vadász
Ezt írja ki:Unable to deactivate your account because you are the only developer of a Platform application. Please either delete the application or assign a new owner before deactivating your account.Hunter91 írta:ProfilomalbicelesteX írta:Köszi!Sikerült!Más nem tudjátok facebookról,hogy lehet letörölni magunkat végleg???Fiókbeállításom
És ott van alúl a fiók felfüggesztése.
Remélem segítettem.
és még mindig fent vok...

- Hunter91
- Capitá del Barça
ProfilomalbicelesteX írta:Köszi!Sikerült!Más nem tudjátok facebookról,hogy lehet letörölni magunkat végleg???

Remélem segítettem.

- albicelesteX
- A Vadász
Köszi!Sikerült!Más nem tudjátok facebookról,hogy lehet letörölni magunkat végleg??? 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
1000 köszönet miihii, nekem is sokszor csinálja ezt. Az a legdühítőbb hogy midig az utolsó partnál vagy a jelszó kimásolásánál van ilyen. A jelszót még egyszer kösz.miihii írta:Pass:barcafan0911 írta:
szerk: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6499133
scifi-world.org
Am nálam is elég sokszor szórakozik ilyennel.De általában pár refresh vagy clicking a here-re és betölt.(Most is kábé ötödikre sikerült)

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- miihii
- KHAL
Pass:barcafan0911 írta:
scifi-world.org
Am nálam is elég sokszor szórakozik ilyennel.De általában pár refresh vagy clicking a here-re és betölt.(Most is kábé ötödikre sikerült

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Segítség kéne. Most fejeztem be egy film töltését és mire megyek vissza az oldalra hogy megnézzem a jelszót a fájlok kibontásához, IPS drive error-t jelez.
Egyszerűen nem tölti be az oldalt, nekem meg már csak a jelszó kéne hogy kibonthassam a filmet.
Lécci valakinek ha bejön ez az oldal, az megírná nekem a linkek alatt lévő jelszót. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Húgom is ugyan ezeket szokta hallgatni. Ő néhány számot a youtube-ról szedett le, komplett cd-t pedig itt keresgélj: http://www.pirateclub.hu/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Nem tudtam, hogy ide írjam vagy a Zene topicba de inkább ide.
Valaki eltudná mondani, honnan tudom letölteni az összes számát a következő együtteseknek:
-Road
-Avenged Sevenfold
-Kispál és a Borz
Előre is köszönöm, remélem valaki segít, fontos lenne![]()
Ha lehet ne a rapidshareről(és ha lehet torrent, de az nem muszáj)
A zene topicban írd be a keresőbe, biztos fent van pár cd ott.
Ui: Az oldal warezos.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Sziasztok.
Valaki eltudná mondani, honnan tudom letölteni az összes számát a következő együtteseknek:
-Road
-Avenged Sevenfold
-Kispál és a Borz
Előre is köszönöm, remélem valaki segít, fontos lenne
Ha lehet ne a rapidshareről
(és ha lehet torrent, de az nem muszáj)
-Road
-Avenged Sevenfold
-Kispál és a Borz
Előre is köszönöm, remélem valaki segít, fontos lenne

Ha lehet ne a rapidshareről

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Gergolino
- Jugador del Barça
countable=megszámlálható (kifejezhető db-ban)messideco írta:Valaki letudná röviden írni, hogy mi a különbség a countable és az uncountable főnevek között, mert sehogy sem értmVagy azt, hogy egy-egy főnévről hogyan lehet felismerni, hogy melyik típushoz tartozik.
uncountable= nem megszámlálható pl pénz, folyadékok
a tej pl akkor lesz megszámlálható, ha utána teszed h hány üveg
Remélem segített

(ha jól sejtem angol)messideco írta:Valaki letudná röviden írni, hogy mi a különbség a countable és az uncountable főnevek között, mert sehogy sem értmVagy azt, hogy egy-egy főnévről hogyan lehet felismerni, hogy melyik típushoz tartozik.
a különbség a többesszámban, határozatlan névelő használatában (uncountable-nél egyik sincs), valamint a more-much -nál van (előbbi a countable)
Felismerni elég egyszerű: a megszámlálhatatlannak a magyarban sincs többesszáma (pl. tej, pénz), vagy próbálj egy számmal mondatot alkotni (Kaptam két pénzt - Vettem két almát)
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát nem tudom pontosan honnan töltötted, de ahonnan anno én töltöttem ott csak egyszerűen le kellett menteni, és automatikusan az asztalra került. Ott rá kellett kattintani, és importálni. Aztán újra kell indítani az msn-t vagy magától újra indul.albicelesteX írta:Sziasztok!Töltöttem le msn-hez Barca-s skint,azt hogy tudom beállítani illetve használni?!Köszönöm előre is!
Remélem tudtam segíteni.
Ui.: http://www.msnfan.hu/skinek/kategoria-m ... age-1.html
én innen töltöttem, 2.oldal 11.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Töltöttem le msn-hez Barca-s skint,azt hogy tudom beállítani illetve használni?!Köszönöm előre is!

köszönöm a segitséget. 

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.