Köszi mindenkinek!
Igazából még csak a KRESZ tanfolyam felénél járok, de azt mondták a suliban, hogy valószínűleg Augusztus utolsó hete lesz a vizsga, ami azért jó, mert szerettem volna az egészet nyáron letudni

Így legalább lesz kb. egy hónapom gyakorolni, de szeptembertől megint szűkös lesz minden, egyetem, meló és edzések mellé beiktatni a vezetést.
Az előadásokon odafigyelek, jegyzetelek, itthon átolvasom stb., vettem egy kis könyvet, és nagyon ajánlgatnak ott valami Transport Media gyakorló CD-t, 6 ezer ft, úgy néz ki beruházok rá, merthogy se magon, se sehol nem találtam olyan igazi teszt programot, ahol ennyi kérdés lenne. Mert mondta ott a tanár, hogy 2015-től valami mocskosul sok kérdés van már, és hogy ami a neten van meg a szakoe-n az nem elég. Valakinek van tapasztalata erről a CD-ről?
Az elsősegély meg nálunk egy napon lesz maga a tanfolyam meg a vizsga, úgyhogy attól nem parázok, a vezetés is menni fog, egyedül a KRESZt érzem bizonytalannak.
Azt is inkább azért, mert abból tényleg nem tudok semmit, a tanfolyamokon meg még csak ilyen "alap" dolgokat vettünk, hogy motor működése, jármű ellenőrzése elindulás előtt, stb. Kitöltöttünk már olyan tesztet, ami az adott órával kapcsolatos, azok mentek is, csak én pl. nem az a fajta gyerek voltam, aki egész nap KRESZ könyveket bújt és nézegette a táblákat