Üdv.!
A becses nevem Zih Krisztián. 18 éves diák vagyok Romániából, de Debrecen folytatom a tanulmányaimat, utolsó évembe gyűröm az iskola padjaiba, kicsit félek is az érettségitől.

A csapatba főleg Thierry Henry érzésére szerettem bele, ugyanis előtte ( sőt még mindig ) az Arsenalnak is szurkolok, először Henry miatt szerettem bele, aztán megismertem a klub történelmét, filozófiáját és remélem, hogy megtanultam mi is az a " Més que un Club " szlogen.

A fórumot naponta többször is olvasom, főleg a játékosok,
Premiership,(Arsenalhoz való kötődésem miatt, és mert szeretem Gareth Tello, Game, LG kiértékelő hozzászólásait olvasni.)Mozi & Filmek, (amikor csak tehetem megnézek egy új-régi filmet.) topikokat szoktam átnézni. A 2009-es regisztrációm óta keveset írtam, annál többet olvastam.

A klub meccseit hétvégente mindig megnézem, hétköznap a kollégium által kínálta lehetőségek miatt sajnos csak néha láthatom a meccseket.

Nem csak nézni szeretem a focit hanem játszani is, osztálytársaimmal, szobatársaimmal minden héten összejárunk focizni, mivel tagja vagyok az iskola csapatnak is ezért volt már részem a tanárok ellen is játszani, kis pályán nőttem fel, és ott is szeretek játszani, nagy pályán nem is nagyon próbálkoztam még.

Persze a tanulás, sportolás mellett szeretek bulizni, kocsmába is járni.
Facebook-on megtaláltok, és szeretnék is csatlakozni a csoporthoz, kérem vegyen be valaki.
Nagyjából ez vagyok én, örülök, hogy megismerhettelek titeket! : )
Én lennék!