Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, viszont “korrekt” hogy YouTube videók elott mint hirdetés bejön. És ha épp a 10 éves unokaöcsém videozik? Mondjuk nem csináltam össze magam, de tegnap éjfélkor lefekvés előtt marhára nem orultem nekiMatyiG írta:Megy még valaki moziba az apácára?
én csak a remaket, a jason statham félét láttam. egynek elmegy, de nem egy nagy durranás.MatyiG írta:A filmet láttad már egyébként? Megéri megnézni?
a magon fenn van csak senki nem seedeliMatyiG írta:Valaki tudna ehhez a filmhez torrentet/linket adni? https://www.imdb.com/title/tt0475169/?ref_=wl_li_tt" target="_blank
Az Istennek sem akarja letölteni, pedig régóta meg akarom már nézni.
Nyilván, mivel az első filmje volt és csak a tévében ment.geridoss írta:Pont most kerestem én is. Viszont volt egy régebbi film, aminek szintén Élve eltemetve a címe, azt Darabont rendezte - mondjuk az kevésbé ismert, mint a Ryan Reynolds féle
visca el barca írta:
nem is ő rendezte, hanem rodrigo cortes. köze nincs darabontnak ehhez a filmhez.
nem is ő rendezte, hanem rodrigo cortes. köze nincs darabontnak ehhez a filmhez.MatyiG írta:Ezt nem tudtam, hogy ő rendezte, de ez a film is nagyon tetszett anno.Élve eltemetve
visca el barca írta:
erre csak egy hasonlatot tudok mondani. ez a jackson pollock festmény 165 millió dollárért kelt egy new yorki aukción. ilyet én is tudnék festeni, mégsem fizetne érte senki 10 centet sem![]()
erre csak egy hasonlatot tudok mondani. ez a jackson pollock festmény 165 millió dollárért kelt egy new yorki aukción. ilyet én is tudnék festeni, mégsem fizetne érte senki 10 centet semNero. írta:Tarantinoval kapcsolatban az az érzésem hogy ilyen filmeket én is tudnék rendezni
A köd a harmadik, melyik a másik kettő?soadroli írta:5 filmet rendezettMatyiG írta: Nekem Nolan és Darabont a kedvenc. Igaz, utóbbi csak három filmet rendezett, de mindhárom rohadt jó.de a Halálsoron a 2. kedvencem, a Remény rabjai is ott van a top10-ben, szóval tud valamit
5 filmet rendezettMatyiG írta: Nekem Nolan és Darabont a kedvenc. Igaz, utóbbi csak három filmet rendezett, de mindhárom rohadt jó.
Intézz el nekem 250-300 millió dollár hitelt és megpróbálomMatyiG írta:Kíváncsian várom.Tarantinoval kapcsolatban az az érzésem hogy ilyen filmeket én is tudnék rendezni.
Pep helyében én is tudtam volna hat kupát nyerni.