Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez egy ritka nagy hülyeség szerintem.Faust írta:Mondjuk aki nem látta még a T2-t vagy a JP-1-et az nem tudom minek született erre a világra.![]()
![]()
![]()
Így van ez a minimum =bár van közte ami azért ....visca el barca írta:
nem vénnek valo vidék
bábel
elveszett jelentés
hid a kwai folyón
faun labirintusa
ip man
scmidt története
barzil
betépve
félelem és reszketés
k-pax
magnolia
hét élet
utolsó szamuráj
12 majom
al capone
donnie brasco
kánikulai délután
ötödik elem
utolsó éjjel
ez a mimimum.
Horror...megnézem az előzetest, csak ne ma.REMY írta:megint egy kézi kamerás sz*r. Utálom az ilyeneket pedig nagy horror fan vagyok. Teljesen elveszti a hitelességét a film. Kb össze hugyozza magát a gyerek mert olyan történik, de azt a ***** kamerát még mindig ott tartja a szeme előtt. Minden bizonnyal én is kameráznék amikor kiakarnak nyírni.soadroli írta:V/H/S [2012] magyar feliratos előzetes
AzigenHorror-fanoknak kötelező lesz, úgy érzem. Ide vele
![]()
The Cabin in the Woods-re lennék már kíváncsi mert IMDB-n 34 ezer szavazatnál 7.8-on áll o.O ami azért nem gyenge. De még mindig nincs normál minőségben pedig tavalyi a film.
megint egy kézi kamerás sz*r. Utálom az ilyeneket pedig nagy horror fan vagyok. Teljesen elveszti a hitelességét a film. Kb össze hugyozza magát a gyerek mert olyan történik, de azt a ***** kamerát még mindig ott tartja a szeme előtt. Minden bizonnyal én is kameráznék amikor kiakarnak nyírni.soadroli írta:V/H/S [2012] magyar feliratos előzetes
AzigenHorror-fanoknak kötelező lesz, úgy érzem. Ide vele
hú vazz rosszabb vagy mint kashmessideco írta:Jah, egy-egy részt megnéztem belőlük
Itt van a pótolandó listám a közelmúlt és a filmtörténelem remekeiből
Az a kis törpe irritáló zs*dó aki minden évben rendez egy filmet de egyiket se lehet megnézni 1-2 kivétellel?Woody Allen neve mond valalmit?
Tervbe van véve, meg le is szedtem, csak hát imdb-n a watchlist-em 244 filmből áll+plusz mindkét oldal filmklubja...REMY írta:Carlos a 2011-es nekem eléggé bejött. Érdemes megnézni.
Woody Allen neve mond valalmit?Faust írta:Mondjuk aki nem látta még a T2-t vagy a JP-1-et az nem tudom minek született erre a világra.![]()
![]()
![]()
ez az. Ez már olyan kategória, hogy gáz ha nem láttadvisca el barca írta:ne is azért nézd meg hogy lázbahozzanak. a filmes kultúra részei. muszáj megnézned őket, h átlásd az egész rendszertmessideco írta:Én úgy vagyok, h az ilyen NAGY sorozatokat nem nézem (Terminator, Vissza a jövőbe, Jurassic Park, akármi). Az Indiana Jones filmeket megnézem, de a fentiek nem igazán hoznak lázba...
azért ebben van pár olyan is ami miatt nem lesznek álmatlan éjszakáid ha nem látod. De vannak szép darabok isItt van a pótolandó listám a közelmúlt és a filmtörténelem remekeiből
ne is azért nézd meg hogy lázbahozzanak. a filmes kultúra részei. muszáj megnézned őket, h átlásd az egész rendszertmessideco írta:Én úgy vagyok, h az ilyen NAGY sorozatokat nem nézem (Terminator, Vissza a jövőbe, Jurassic Park, akármi). Az Indiana Jones filmeket megnézem, de a fentiek nem igazán hoznak lázba...
Nekem a második résznél ott kezdtem el húzni a számat, amikor az elmés formák megjelentek. A többiben meg a előzmény történet és a megvalósítás se. Az első részben meghagyták, h a néző agyaljon rajta, ami jó volt. És azt megmagyarázni, hogy foglalták el a bolygót a majmok elég nehéz egy normális történettel tálalni és nem is sikerült nekik sztem. A legújabb 2011-eset még nem láttam.REMY írta:nekem az első 2 nagyon tetszett, de a 3. vicc kategória. nem is néztem tovább.carlos636 írta:Jobban tetted, hogy nem nézted tovább... A Majmok bolygója első része egyik kedvenc filmem, de az utána lévő összes többi kritikán aluli. Még a második rész úgy, ahogy egy ideig el lehet tűrni. De egyik rész se tudja azt a hangulatot hozni, hatást kelteni, amit a legelső.kanty írta:Ha már klasszikusok.
Gyűrűk Urát mondtam, hogy nem láttam még. A SW se volt meg(nem érdekel), Allien filmek is hidegen hagynak, Majmok bolygójának is csak az első részét láttam(mondjuk az nem rossz, nem tudom, hogy miért nem néztem tovább). Szerintem ezeket mostanában nem is fogom megnézni.
Kukorica gyermekeivel voltam még így. elsőre rész még tök jó, Stephen King.. alapból szeretem, de a többi rész semmit nem ér. De mégis megnéztem vagy 5 részt belőle xD
nekem az első 2 nagyon tetszett, de a 3. vicc kategória. nem is néztem tovább.carlos636 írta:Jobban tetted, hogy nem nézted tovább... A Majmok bolygója első része egyik kedvenc filmem, de az utána lévő összes többi kritikán aluli. Még a második rész úgy, ahogy egy ideig el lehet tűrni. De egyik rész se tudja azt a hangulatot hozni, hatást kelteni, amit a legelső.kanty írta:Ha már klasszikusok.
Gyűrűk Urát mondtam, hogy nem láttam még. A SW se volt meg(nem érdekel), Allien filmek is hidegen hagynak, Majmok bolygójának is csak az első részét láttam(mondjuk az nem rossz, nem tudom, hogy miért nem néztem tovább). Szerintem ezeket mostanában nem is fogom megnézni.
Jobban tetted, hogy nem nézted tovább... A Majmok bolygója első része egyik kedvenc filmem, de az utána lévő összes többi kritikán aluli. Még a második rész úgy, ahogy egy ideig el lehet tűrni. De egyik rész se tudja azt a hangulatot hozni, hatást kelteni, amit a legelső.kanty írta:Ha már klasszikusok.
jujjBob_Marley írta: Pl a Rémálomban jelent meg először Johnny Deep ki is nyírták ahogy kell![]()
14 éves voltam 12 éve, akkor már szerintem volt Gyűrűk ura.kanty írta:
Gyűrűk Ura a Te gyerekkorodban volt? Az az én gyerekkoromban volt.
Egyébként elterveztem, hogy megnézem a Trilógiát. Eddig kb. háromszor kezdtem neki, fél óránál tovább egyszer sem bírtam, de most nincs pardon.
kérdezd meg Faustot mi a véleménye a filmről x"""DRémálom az Elm utcában sorozatot én is nagyon szerettem,
Nálam ennek marha vicces sztorija van.Az az érdekes, hogy én sok ilyenből kimaradtam, Keresztapa 1-2t kb. 1 éve pótoltam, Terminatort+Alient hasonlóképp, Rockyból meg Ramboból még egyet sem láttam. Eleve mondjuk megértem, hogy 3 éves koromban nem ezeket nézették velem
Rémálmot én is nagyon fiatalon kezdtem el nézni. Azóta is nagy kedvenc. Sőt ott volt a Sikoly is anno, meg a kampókéz.sjay írta:Én 12 évesen a Rém álom az Elm utcában filmekkel kezdtem meg karrierem, aztán 14 évesen jött a Hetedik, és az ilyen fajsúlyú klasszikusok. Igazán díjazott és nagyon megbecsült filmeket tavalytól kezdtem el nézni, főleg a blogom miatt. Amúgy kedvenc filmjeim (úgy sem érdekel senkit, de csakazértis' leírom) : Mechanikus Narancs, Oldboy , Nem vénnek való vidék, Becstelen Brigantyk, Apokalipszis most, Acéllövedék, Titokzatos folyó , Hetedik , Száll a kakukk fészkére , Keresztapa trilógia, Ponyvaregény, Kutyaszorítóban.